Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
Kakvim bajkama? Pa šešelj je upravo oslobođen svega.maggie13 wrote:i ti živiš u bajkama..deda na aparatima wrote:Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
... jedan čovjek protiv cijelog sustava i milijardi eura...
Evo citirat ću sam sebe iz 2012.
daedalos 11-17-2012 20:47 wrote:
koliko sam ja gledao njegova suđenje on je dosta uspio pobiti tužiteljstvo i napraviti od njih debile prve klase jer su ovi za svjedoke doveli kojekakve muje koji su lažno svjedočili, ali na toliko glup način da se fakat pitaš jesu li tužitelji stvarno kreteni
po meni je on srušio slučaj, tužiteljstvo je tu odradilo zbilja očajno
pobio bi svjedoka, dokazao da laže i još za kraj naveo svjedoka da kaže kako se on slaže sa Šešeljevim tvrdnjama pred tužiteljstvom i sucima koji gledaju u nevjerici, i još za kraj navede zaštićenog svjedoka da sam kaže svoje ime, doslovno ih je sve tamo šamarao
Guest- Guest
A zašto ne bi prošao? Prošao ju je i Nikolić koji je bio četnik pa se otvoreno hvalio time i otvoreno priznavao kako je sudjelovao u agresiji na drugu državu. Pa što ga nismo uhitili kada je stupio na hrvatsko tlo??? Yebiga... On je precednik... Nema šanse da ga diraš. Ali zato Srbi mogu hapsiti naše branitelje poput npr. Marića koji je bio tek obični šofer... Ko yebe mater šoferu mada je branio svoju državu.Ucka wrote:
Nece on proc nikada srpsku granicu. Meta je on velika.
maggie13 wrote:Pobijedio rak?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i ti živiš u bajkama..deda na aparatima wrote:Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
Šešelj možda jest pobijedio, ali nezasluženo i teškom mukom, tako da mu to nije baš nešto.
A, neka..svaka čast..
Jel mi mora biti drago što Šešelj ima rak? Želim biti Hrvat, ali, mislim, ono ...
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, neka ti bude drago što ga je pobijedio..ipak su Hrvati empatičan narod, pa ti ne mora biti neugodno..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Pobijedio rak?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i ti živiš u bajkama..deda na aparatima wrote:Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
Šešelj možda jest pobijedio, ali nezasluženo i teškom mukom, tako da mu to nije baš nešto.
A, neka..svaka čast..
Jel mi mora biti drago što Šešelj ima rak? Želim biti Hrvat, ali, mislim, ono ...
2014-04-12
Da, prema Šešelju koji je također Hrvat. Tak sam i ja empatična prema Židovima.maggie13 wrote:Ne, neka ti bude drago što ga je pobijedio..ipak su Hrvati empatičan narod, pa ti ne mora biti neugodno..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Pobijedio rak?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i ti živiš u bajkama..deda na aparatima wrote:Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
A, neka..svaka čast..
Guest- Guest
Naravno..'ko će kome nego svoj svome..šteta samo što ispada da su Srbi ustvari razmetni Hrvati..Eva wrote:Da, prema Šešelju koji je također Hrvat. Tak sam i ja empatična prema Židovima.maggie13 wrote:Ne, neka ti bude drago što ga je pobijedio..ipak su Hrvati empatičan narod, pa ti ne mora biti neugodno..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Pobijedio rak?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i ti živiš u bajkama..deda na aparatima wrote:Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
A, neka..svaka čast..
2014-04-12
pa s te strane,svaka čast jebo ih je kao beba zvečku, respect a i onako je hAg za kurac pa onda tamandeda na aparatima wrote:Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
provocator wrote:A zašto ne bi prošao? Prošao ju je i Nikolić koji je bio četnik pa se otvoreno hvalio time i otvoreno priznavao kako je sudjelovao u agresiji na drugu državu. Pa što ga nismo uhitili kada je stupio na hrvatsko tlo??? Yebiga... On je precednik... Nema šanse da ga diraš. Ali zato Srbi mogu hapsiti naše branitelje poput npr. Marića koji je bio tek obični šofer... Ko yebe mater šoferu mada je branio svoju državu.Ucka wrote:
Nece on proc nikada srpsku granicu. Meta je on velika.
Ovaj nece sgurno. A ja osobno nisam o Nikolicu, Vucicu niti cuo tokom rata.
Ucka-
2016-02-15
Šešelji su Hrvati.
------------------------------------------------------
Nemanja Šešelj iz Zadra cijeli je život bio veliki Hrvat. No onda mu se preko noći život raspao kad je saznao da su mu roditelji Srbi.
http://news-bar.hr/vijesti/zanimljivosti/odrekao-se-roditelja-kad-je-saznao-su-srbi
------------------------------------------------------
Nemanja Šešelj iz Zadra cijeli je život bio veliki Hrvat. No onda mu se preko noći život raspao kad je saznao da su mu roditelji Srbi.
http://news-bar.hr/vijesti/zanimljivosti/odrekao-se-roditelja-kad-je-saznao-su-srbi
crvenkasti-
2014-04-17
A vidi ovo. Izgleda ne samo da dolazi Kolindici, nego će gostovat i u Bujici
U VRIJEME kada je Srbija na sve načine pokušala ograničiti medijsko djelovanje četničkog vojvode Vojislava Šešelja, odnosno njegov govor mržnje, spremno su mu pomogle hrvatske "medijske" snage.
Točnije, pomogao mu je Velimir Bujanec, pravomoćno osuđeni za plaćanje usluga prostitutke kokainom, a kod kojeg se već odavno vrlo udobno osjećaju HDZ-ovi ministri, predstavnici hrvatske radikalne desnice te svatko onaj koji je spreman uvrijediti kako protivnike današnje vlasti, tako i one koji se ne sviđaju notornom osnivaču paranovinarske udruge HNIP.
Bujica u obrani: Šešelj nije marginalni političar
“Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić tresu se od straha, blokirali su me ovdje, pa sam se javio preko Hrvatske", rekao je Šešelj 27. studenog 2014. godine u emisiji Bujica. Bila je to nakaradna emisija u kojoj je Bujanec počeo prilog s tezom kako tadašnji premijer Ivica Dačić nije u pravu kada za Šešelja kaže da je "marginalan političar".
U ugodnom razgovoru s Bujancem, Šešelj je izvrsno poslužio u političkoj utrci sa svojom izjavom da podržava Ivu Josipovića. Kolindu Grabar Kitarović, tada još kandidatkinju za predsjednicu i članicu HDZ-a nije spominjao.
Naravno, Bujanec je velikodušno pustio Šešelja da reče svoje mišljenje o tadašnjoj ministrici vanjskih poslova Vesni Pusić te da se brani od Haaga. Šešelj je više puta Bujancu rekao da se u Haag više ne vraća.
“Četnici su se 1945. pridružili partizanima a početkom devedesetih su istupili iz partizana. Početkom devedesetih nisam čuo ni jednog Srbina se izjašnjava partizanom”, rekao je Šešelj, a Bujanec velikodušno prihvatio tu tezu.
Enciklopedist i prosvjetitelj
Isto tako Bujanec nije reagirao ni kada je Šešelj rekao da nije kriv za slučajeve silovanih žena u Vukovaru.
Bujanec, za kojeg aktualni ministar vanjskih poslova Miro Kovač tvrdi da je prosvjetitelj i enciklopedist, hvalio se tom emisijom tvrdeći da je upravo njegova emisija zaslužna za povratak Šešelja u Haag. No, kako se pokazalo, Šešelj se do sada nije vratio u Haag.
"Ne samo da je Šešelj bio jedan od ratnih vođa u ratu protiv Hrvatske 90-ih godina, nego propagira mržnju i danas, nakon što ga je iz potpuno nejasnih razloga Haaški sud pustio na slobodu. Bujanec je obznanio gledateljima da mu se Šešelj javio u studio pa je s njim porazgovarao 15-tak minuta. Treba imati nevjerojatno jaki razlog javnog interesa, promicanja nekog javnog dobra, da bilo koja televizija, a valjda pogotovo hrvatska, s takvim čovjekom napravi intervju", stajalo je u priopćenju Hrvatskog novinarskog društva nakon tog gostovanja.
U VRIJEME kada je Srbija na sve načine pokušala ograničiti medijsko djelovanje četničkog vojvode Vojislava Šešelja, odnosno njegov govor mržnje, spremno su mu pomogle hrvatske "medijske" snage.
Točnije, pomogao mu je Velimir Bujanec, pravomoćno osuđeni za plaćanje usluga prostitutke kokainom, a kod kojeg se već odavno vrlo udobno osjećaju HDZ-ovi ministri, predstavnici hrvatske radikalne desnice te svatko onaj koji je spreman uvrijediti kako protivnike današnje vlasti, tako i one koji se ne sviđaju notornom osnivaču paranovinarske udruge HNIP.
Bujica u obrani: Šešelj nije marginalni političar
“Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić tresu se od straha, blokirali su me ovdje, pa sam se javio preko Hrvatske", rekao je Šešelj 27. studenog 2014. godine u emisiji Bujica. Bila je to nakaradna emisija u kojoj je Bujanec počeo prilog s tezom kako tadašnji premijer Ivica Dačić nije u pravu kada za Šešelja kaže da je "marginalan političar".
U ugodnom razgovoru s Bujancem, Šešelj je izvrsno poslužio u političkoj utrci sa svojom izjavom da podržava Ivu Josipovića. Kolindu Grabar Kitarović, tada još kandidatkinju za predsjednicu i članicu HDZ-a nije spominjao.
Naravno, Bujanec je velikodušno pustio Šešelja da reče svoje mišljenje o tadašnjoj ministrici vanjskih poslova Vesni Pusić te da se brani od Haaga. Šešelj je više puta Bujancu rekao da se u Haag više ne vraća.
“Četnici su se 1945. pridružili partizanima a početkom devedesetih su istupili iz partizana. Početkom devedesetih nisam čuo ni jednog Srbina se izjašnjava partizanom”, rekao je Šešelj, a Bujanec velikodušno prihvatio tu tezu.
Enciklopedist i prosvjetitelj
Isto tako Bujanec nije reagirao ni kada je Šešelj rekao da nije kriv za slučajeve silovanih žena u Vukovaru.
Bujanec, za kojeg aktualni ministar vanjskih poslova Miro Kovač tvrdi da je prosvjetitelj i enciklopedist, hvalio se tom emisijom tvrdeći da je upravo njegova emisija zaslužna za povratak Šešelja u Haag. No, kako se pokazalo, Šešelj se do sada nije vratio u Haag.
"Ne samo da je Šešelj bio jedan od ratnih vođa u ratu protiv Hrvatske 90-ih godina, nego propagira mržnju i danas, nakon što ga je iz potpuno nejasnih razloga Haaški sud pustio na slobodu. Bujanec je obznanio gledateljima da mu se Šešelj javio u studio pa je s njim porazgovarao 15-tak minuta. Treba imati nevjerojatno jaki razlog javnog interesa, promicanja nekog javnog dobra, da bilo koja televizija, a valjda pogotovo hrvatska, s takvim čovjekom napravi intervju", stajalo je u priopćenju Hrvatskog novinarskog društva nakon tog gostovanja.
Guest- Guest
bas je simpa ovaj Bucmanec nadam se da ce pozvati Voju u emsiju uzivo,bilo bi zanimljivije
2014-04-14
Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Guest- Guest
Inace u toj emisji od Bucmaneca Vojo je dobro rekao da je on jedini rasvjetlio zlocin na Ovcari
2014-04-14
2014-04-14
Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Krivo mi je što su ga oslobodili, ali drago mi je što ima rak.
crvenkasti-
2014-04-17
Meni je i jedno i drugo krivo...tko je sad tu Hrvat..crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
2014-04-12
Drago je tebi nešto drugo, ali ne bi ti o tome...crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Guest- Guest
kako vise ne umre a ima rak,i to dvacrvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
2014-04-14
horni,šapni meni..je li ti se upucavao?Starhemberg wrote:Drago je tebi nešto drugo, ali ne bi ti o tome...crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
2014-04-12
Nisam se šalio.maggie13 wrote:horni,šapni meni..je li ti se upucavao?Starhemberg wrote:Drago je tebi nešto drugo, ali ne bi ti o tome...crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Guest- Guest
Ok,onda ću i ja biti ozbiljna.Starhemberg wrote:Nisam se šalio.maggie13 wrote:horni,šapni meni..je li ti se upucavao?Starhemberg wrote:Drago je tebi nešto drugo, ali ne bi ti o tome...crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
2014-04-12
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Karamarko na aparatima
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Hasanče u posjetu Sarajevu
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Hasanče u posjetu Sarajevu
Page 3 of 9