Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
http://www.index.hr/vijesti/clanak/seselj-draga-moja-kolinda-spremi-se--stizem-u-posjetu/884293.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
Imna da razbuca plavušu samo tako. Perje će da leti na sve strane.
Da, jebote, sad će na izborima svi ludi Srbi glasovati za njega i postat će predsjednik vlade.
crvenkasti-
2014-04-17
Pazi Ustaša. Džango, što ste uništili restoran na Partizanu jebote ??
Guest- Guest
Драга моја Колинда спреми се, спреми, ускоро ти долазим у званичну посету!
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Драга моја Колинда спреми се, спреми, ускоро ти долазим у званичну посету!
Šta piše?
crvenkasti-
2014-04-17
Jao, žasu. Kakav mu je to nos? Izgleda kao trp.asilovski wrote:
Guest- Guest
Dragi moj Crveni, i tebe ću da te posetim. Ne peri se!crvenkasti wrote:asilovski wrote:Драга моја Колинда спреми се, спреми, ускоро ти долазим у званичну посету!
Šta piše?
Guest- Guest
Pa teško da ce doći u posetu, osim ako nije spreman za zatvor.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:asilovski wrote:Драга моја Колинда спреми се, спреми, ускоро ти долазим у званичну посету!
Šta piše?
Ej srbine jedeš govna rado, ne treba ti kašika. To piše
Guest- Guest
Eva wrote:Jao, žasu. Kakav mu je to nos? Izgleda kao trp.asilovski wrote:
Nos se raspada. Nadam se da ce i on ubrzo.
Ucka-
2016-02-15
kofein wrote:crvenkasti wrote:asilovski wrote:Драга моја Колинда спреми се, спреми, ускоро ти долазим у званичну посету!
Šta piše?
Ja sam Hrvat, vidiš da ne znam ćirilicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Кај се, бре, фазонишеш?crvenkasti wrote:kofein wrote:crvenkasti wrote:asilovski wrote:Драга моја Колинда спреми се, спреми, ускоро ти долазим у званичну посету!
Šta piše?
Ja sam Hrvat, vidiš da ne znam ćirilicu.
Guest- Guest
Nek je rezajebao haški sud al svejedno, normalno ako pređe granicu treba ga uhiti i suditi u hrvatskoj.ako je podignuta optuznica uopće.
hag je kanta koja uopće nije meritorna, svatko ima svoju interpretaciju povijesti i odgovara za nju,kako i treba.
hag je kanta koja uopće nije meritorna, svatko ima svoju interpretaciju povijesti i odgovara za nju,kako i treba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Nek je rezajebao haški sud al svejedno, normalno ako pređe granicu treba ga uhiti i suditi u hrvatskoj.ako je podignuta optuznica uopće.
Nece on proc nikada srpsku granicu. Meta je on velika.
Ucka-
2016-02-15
moš mislit, ponavljam kod nas sudovi sude sirotinji, luđacima, običnoj raji te poltičkim, kriminalce i zločince redom pušta, pa uostalom kakv sud kad je Turudić predsjednik najvećeg, pa toga nema u Hondurasuepikur37 wrote:Nek je rezajebao haški sud al svejedno, normalno ako pređe granicu treba ga uhiti i suditi u hrvatskoj.ako je podignuta optuznica uopće.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:moš mislit, ponavljam kod nas sudovi sude sirotinji, luđacima, običnoj raji te poltičkim, kriminalce i zločince redom pušta, pa uostalom kakv sud kad je Turudić predsjednik najvećeg, pa toga nema u Hondurasuepikur37 wrote:Nek je rezajebao haški sud al svejedno, normalno ako pređe granicu treba ga uhiti i suditi u hrvatskoj.ako je podignuta optuznica uopće.
imali hrvatska uopće podignutu optuznicu u slučaju šešelj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šešelju treba skinuti kapu, branio se sam bez odvjetničkog tima i srušio presudu, ponizio suce...
... jedan čovjek protiv cijelog sustava i milijardi eura...
... jedan čovjek protiv cijelog sustava i milijardi eura...
Guest- Guest
hrvatski sudovi, "hahaha", kada je je horvantičić dobio "uvjetnu", kao obrazloženje "jer jer pije toga bio uzoran vozač" - iako je as imao nekoliko prometnih sa smrtnim posljedicama već prije, ali eto naši suci bez ikakvih posljedica mrtvi ladni govore "-uzoran vozač"- ili onaj iz makarske ubio dvi curice , iz ugledne HDZove obitelji.. bog te jebo kako netko može biti u HDZu i smatrati se uglednimasilovski wrote:moš mislit, ponavljam kod nas sudovi sude sirotinji, luđacima, običnoj raji te poltičkim, kriminalce i zločince redom pušta, pa uostalom kakv sud kad je Turudić predsjednik najvećeg, pa toga nema u Hondurasuepikur37 wrote:Nek je rezajebao haški sud al svejedno, normalno ako pređe granicu treba ga uhiti i suditi u hrvatskoj.ako je podignuta optuznica uopće.
Guest- Guest
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Karamarko na aparatima
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Hasanče u posjetu Sarajevu
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Hasanče u posjetu Sarajevu
Page 1 of 9