Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima
Marčelo je izašel iz ormara. Viš ni filantrop koji skuplja tratinčice i slaže ih u herbarij, a pogažene vlati trave ispravlja uz isprike. Odlično za njega, ne bu dobil čir na želucu od glume i pretvaranja.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Iz iskustva znam, najteže je ubiti četnika u sebi.
trebaš pomoć?
Guest- Guest
Eva wrote:Marčelo je izašel iz ormara. Viš ni filantrop koji skuplja tratinčice i slaže ih u herbarij, a pogažene vlati trave ispravlja uz isprike. Odlično za njega, ne bu dobil čir na želucu od glume i pretvaranja.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Iz iskustva znam, najteže je ubiti četnika u sebi.
trebaš pomoć?
Meni je već obećao da će me isprebijati čim me vidi.
I sad, čim vidim kakvog idiota na ulici, userem se od straha.
crvenkasti-
2014-04-17
treba nesto pod hitno preduzeti
2014-04-14
Ti kao neka bogata udavača. Svi ti svakaj obećavaju.crvenkasti wrote:Eva wrote:Marčelo je izašel iz ormara. Viš ni filantrop koji skuplja tratinčice i slaže ih u herbarij, a pogažene vlati trave ispravlja uz isprike. Odlično za njega, ne bu dobil čir na želucu od glume i pretvaranja.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Iz iskustva znam, najteže je ubiti četnika u sebi.
trebaš pomoć?
Meni je već obećao da će me isprebijati čim me vidi.
I sad, čim vidim kakvog idiota na ulici, userem se od straha.
Guest- Guest
Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Guest- Guest
Isto tako ovi na socijali iz Chicaga, kao govno na cipeli.
Guest- Guest
Nema ovde nikakvog moralisanja. Reč je o osnovnim ljudskim vrednostima i osećanju za druge ljude. Sram te bilo još jednom.Starhemberg wrote:Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Jedino govno ovde si ti. Koliko vidim, i drugi te vrlo dobro prepoznaju.Starhemberg wrote:Isto tako ovi na socijali iz Chicaga, kao govno na cipeli.
Vi svi mislite vidi sala seselja...ja ne mislim..upravo suprotno on kroz taj vid sale salje ozbiljne politicke poruke.koje su agresivne....zivi bili pa vidjeli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa to ti kažem, zadnji si koji bi o tome nešto mogao, nemaš stida ni obraza kad se o tome radi. Pozivao si na klanje, rugao se žrtvama silovanja, ismijavao. Uvuci se u neku rupu i zašij usta, nema kredita da zucneš o nekim ljudskim vrijednostima.dzango wrote:Nema ovde nikakvog moralisanja. Reč je o osnovnim ljudskim vrednostima i osećanju za druge ljude. Sram te bilo još jednom.Starhemberg wrote:Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Guest- Guest
Prepoznao si se možda u ovom gore?dzango wrote:Jedino govno ovde si ti. Koliko vidim, i drugi te vrlo dobro prepoznaju.Starhemberg wrote:Isto tako ovi na socijali iz Chicaga, kao govno na cipeli.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Pa to ti kažem, zadnji si koji bi o tome nešto mogao, nemaš stida ni obraza kad se o tome radi. Pozivao si na klanje, rugao se žrtvama silovanja, ismijavao. Uvuci se u neku rupu i zašij usta, nema kredita da zucneš o nekim ljudskim vrijednostima.dzango wrote:Nema ovde nikakvog moralisanja. Reč je o osnovnim ljudskim vrednostima i osećanju za druge ljude. Sram te bilo još jednom.Starhemberg wrote:Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Lažeš, što i ne iznenađuje. Nisam radio ništa od navedenog. Sve je imalo svoju priču poput "Majke Srebrenice doo" i slično. Ali se nikada nisam radovao tuđoj bolestri i nisam kancer povezivao sa karmom što je najgora moguća uvreda za sve koji su izgubili nekog od te bolesti. Da ne nastavljam, mogao bi sad još svašta reći.
Prepoznao sam te na cipeli.Starhemberg wrote:Prepoznao si se možda u ovom gore?dzango wrote:Jedino govno ovde si ti. Koliko vidim, i drugi te vrlo dobro prepoznaju.Starhemberg wrote:Isto tako ovi na socijali iz Chicaga, kao govno na cipeli.
vuksadinare wrote:Vi svi mislite vidi sala seselja...ja ne mislim..upravo suprotno on kroz taj vid sale salje ozbiljne politicke poruke.koje su agresivne....zivi bili pa vidjeli
recimo )
koje bi to politicke poruke bile.
kad neko izgovori : kolinda !
mi svi prvo pomislimo da mrsan sex )
Guest- Guest
Tipično muljanje. Samo ti nastavi.dzango wrote:Starhemberg wrote:Pa to ti kažem, zadnji si koji bi o tome nešto mogao, nemaš stida ni obraza kad se o tome radi. Pozivao si na klanje, rugao se žrtvama silovanja, ismijavao. Uvuci se u neku rupu i zašij usta, nema kredita da zucneš o nekim ljudskim vrijednostima.dzango wrote:Nema ovde nikakvog moralisanja. Reč je o osnovnim ljudskim vrednostima i osećanju za druge ljude. Sram te bilo još jednom.Starhemberg wrote:Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Lažeš, što i ne iznenađuje. Nisam radio ništa od navedenog. Sve je imalo svoju priču poput "Majke Srebrenice doo" i slično. Ali se nikada nisam radovao tuđoj bolestri i nisam kancer povezivao sa karmom što je najgora moguća uvreda za sve koji su izgubili nekog od te bolesti. Da ne nastavljam, mogao bi sad još svašta reći.
Guest- Guest
Teško, ti iz opanaka nisi nikad izašao.dzango wrote:Prepoznao sam te na cipeli.Starhemberg wrote:Prepoznao si se možda u ovom gore?dzango wrote:Jedino govno ovde si ti. Koliko vidim, i drugi te vrlo dobro prepoznaju.Starhemberg wrote:Isto tako ovi na socijali iz Chicaga, kao govno na cipeli.
Guest- Guest
Tebi je to muljanje? E jado jedan.Starhemberg wrote:Tipično muljanje. Samo ti nastavi.dzango wrote:Starhemberg wrote:Pa to ti kažem, zadnji si koji bi o tome nešto mogao, nemaš stida ni obraza kad se o tome radi. Pozivao si na klanje, rugao se žrtvama silovanja, ismijavao. Uvuci se u neku rupu i zašij usta, nema kredita da zucneš o nekim ljudskim vrijednostima.dzango wrote:Nema ovde nikakvog moralisanja. Reč je o osnovnim ljudskim vrednostima i osećanju za druge ljude. Sram te bilo još jednom.Starhemberg wrote:Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Lako je Đangu bit Srbin kad je u Srbiji.
Aj ti to budi u Hrvatskoj, a da nisi Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Opanci smetaju samo pokondirenim tikvama i zatucanim malograđanima kojih ih nisu dostojni.Starhemberg wrote:Teško, ti iz opanaka nisi nikad izašao.dzango wrote:Prepoznao sam te na cipeli.Starhemberg wrote:Prepoznao si se možda u ovom gore?dzango wrote:Jedino govno ovde si ti. Koliko vidim, i drugi te vrlo dobro prepoznaju.Starhemberg wrote:Isto tako ovi na socijali iz Chicaga, kao govno na cipeli.
Tipično za tebe. Laž ti je urođena.dzango wrote:Tebi je to muljanje? E jado jedan.Starhemberg wrote:Tipično muljanje. Samo ti nastavi.dzango wrote:Starhemberg wrote:Pa to ti kažem, zadnji si koji bi o tome nešto mogao, nemaš stida ni obraza kad se o tome radi. Pozivao si na klanje, rugao se žrtvama silovanja, ismijavao. Uvuci se u neku rupu i zašij usta, nema kredita da zucneš o nekim ljudskim vrijednostima.dzango wrote:Nema ovde nikakvog moralisanja. Reč je o osnovnim ljudskim vrednostima i osećanju za druge ljude. Sram te bilo još jednom.Starhemberg wrote:Nemoj mi ti o tome. Tvoje moraliziranje je šuplje kao i inače tvoji argumenti.dzango wrote:Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.Starhemberg wrote:Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...dzango wrote:Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.Starhemberg wrote:Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.dzango wrote:Pazi čemu se raduješ.Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Guest- Guest
Da se kladimo da ne bi bio admin?crvenkasti wrote:Lako je Đangu bit Srbin kad je u Srbiji.
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Karamarko na aparatima
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Hasanče u posjetu Sarajevu
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Hasanče u posjetu Sarajevu
Page 6 of 9