EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EL CLASICO
smisli neku svoju foru, jebem ti mater cigansku.
nemoj od ,,klošara iz čmarsrbije'' da kradeš fore, glibo jedna ciganska...
nemoj od ,,klošara iz čmarsrbije'' da kradeš fore, glibo jedna ciganska...
Guest- Guest
Minuta šutnje za Cruyffa i mentalni bolesnici idu to iskoristit da vrijeđaju najboljeg igrača na svijetu. Kakvi kompleksaši
Pa nisu Hobita vrjedali, nego onu portugalsku pickicu...slažem se da je kontekst malo neprimjeren, ali ne mogu si ljudi pomoći kad ga vide onakvog zalizanog i degenericnog...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Pa nisu Hobita vrjedali, nego onu portugalsku pickicu...slažem se da je kontekst malo neprimjeren, ali ne mogu si ljudi pomoći kad ga vide onakvog zalizanog i degenericnog...
ne znam što ste ljubomorni na čoveka koji izgleda dobro, ronaldo izgleda dobro i dobro je građen? jes' da je ciganin...
Guest- Guest
A bokte...latentni pederluk ovdje vlada...
darth_vader-
2014-04-17
scorpion-
2014-04-18
Papci...na vašu žalost muškost se ne može kupiti....zato i drkate na kojekakve Kristinice...
darth_vader-
2014-04-17
Istina! A ti si čisti primjer Ljudi koji se boje pedera i koji seru protiv njih, jesu zapravo ljudi koji su latentni homoseksualaci. Ja ne sumnjam u svoju seksualnost i bez problema kažem kad je neki drugi muškarac zgodan. Što ne znači da mi se diže qurac na njegajasambrend wrote:Papci...na vašu žalost muškost se ne može kupiti....zato i drkate na kojekakve Kristinice...
Ukoliko je za vjerovati napisima francuskog dnevnika L'Equipea, u redovima PSG-a spremni su platiti nevjerojatnih 193 milijuna eura za transfer brazilskog napadača Barcelone Neymara.
Kakvi sve klošari dan danas vrijede astronomski, za ne povjerovatmuckodjubre wrote:Ukoliko je za vjerovati napisima francuskog dnevnika L'Equipea, u redovima PSG-a spremni su platiti nevjerojatnih 193 milijuna eura za transfer brazilskog napadača Barcelone Neymara.
moram nerado reci da sam na skorpijevoj strani, ako je netko lijep i jak i treba mu to priznati, jer do atletskog tijela je dosao kroz proliven znoj i trud, i pomalo je slabicki pljuvati na tu osnovu nekoga, nema smisla.
Zašto nerado?tobi wrote:moram nerado reci da sam na skorpijevoj strani, ako je netko lijep i jak i treba mu to priznati, jer do atletskog tijela je dosao kroz proliven znoj i trud, i pomalo je slabicki pljuvati na tu osnovu nekoga, nema smisla.
Inaće si u pravu! I ne mora značit da je došao do atletskog tijela velikim trudom. Neki ljudi imaju takvu genetiku i zgledaju dobro i bez treninga. U svakom slučaju, ne vidim problem to priznat. Ako je lik lijep i zgodan, šta bi ja sad trebao ga nazivat pederom ili šta?
tobi wrote:moram nerado reci da sam na skorpijevoj strani, ako je netko lijep i jak i treba mu to priznati, jer do atletskog tijela je dosao kroz proliven znoj i trud, i pomalo je slabicki pljuvati na tu osnovu nekoga, nema smisla.
Kako prenose Panama pres, procurelo je više od 11 miliona dokumenata iz advokatske firme Mosak Fonseka (Mossac Fonseca) o izbegavanju plaćanja poreza preko of-šor kompanija u egzotičnim zemljama.
Među poznatim imenima iz sveta fudbala su i suspendovani predsednik UEFA Mišel Platini te najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi, koji su osnivali of-šor kompanije kako bi izbegli plaćanje poreza u zemlji u kojoj žive.
Među poznatim imenima iz sveta fudbala su i suspendovani predsednik UEFA Mišel Platini te najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi, koji su osnivali of-šor kompanije kako bi izbegli plaćanje poreza u zemlji u kojoj žive.
Guest- Guest
Braćala wrote:genetika, ishrana, disciplina, trening, odmor...
ishrana je ključ jer ako treniraš a ne paziš šta jedeš poništiš trening...
Otprilike tako nekako. Nije da ga poništitš, ali trening ti neće puno pomoć ako ne paziš na ishranumuckodjubre wrote:Braćala wrote:genetika, ishrana, disciplina, trening, odmor...
ishrana je ključ jer ako treniraš a ne paziš šta jedeš poništiš trening...
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7