EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EL CLASICO
Otprilike tako nekako. Nije da ga poništitš, ali trening ti neće puno pomoć ako ne paziš na ishranumuckodjubre wrote:Braćala wrote:genetika, ishrana, disciplina, trening, odmor...
ishrana je ključ jer ako treniraš a ne paziš šta jedeš poništiš trening...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
u biti hoće pomoći da ojačaš,ali ćeš se udebljati dosta haha a me samo dobiti mišićescorpion wrote:Otprilike tako nekako. Nije da ga poništitš, ali trening ti neće puno pomoć ako ne paziš na ishranumuckodjubre wrote:Braćala wrote:genetika, ishrana, disciplina, trening, odmor...
ishrana je ključ jer ako treniraš a ne paziš šta jedeš poništiš trening...
Ili ko se želi udebljat, neće uspjet bez prehrane. U svakom slućaju, prehrana je važnija od treningamuckodjubre wrote:u biti hoće pomoći da ojačaš,ali ćeš se udebljati dosta haha a ne samo dobiti mišiće
pa nerado jer ima granica u tom sminkanjernju, brine se o sebi i oblacenje je isto bitno, ali nekad brate pretjera s tim lickanjem..
mene nervira sa onim kretenskim kačketima. kakav malograđanski i prostački detalj...
Guest- Guest
nowitzki wrote:kuracodigraca wrote:Braćala wrote:kroz pičkicu malom ciganinu!
nowitzki-
2014-04-27
End1899 wrote:
odraditi ovo lagano sa 5:0 i tri dana chola također
nowitzki-
2014-04-27
Niko nije spomenuo terminatora casemiru koji je konstantan ove sezone i igra odlicno, kakva partije lorda casemira
nowitzki-
2014-04-27
pretjerano kvarcanje,depiliranje svih dlaka i čupanje obrva ccctobi wrote:pa nerado jer ima granica u tom sminkanjernju, brine se o sebi i oblacenje je isto bitno, ali nekad brate pretjera s tim lickanjem..
nowitzki wrote:Niko nije spomenuo terminatora casemiru koji je konstantan ove sezone i igra odlicno, kakva partije lorda casemira
mora se loreal rešiti ili isca ili jamesa, pre jamesa jer je isco španac i jeste, donekle igrač za rotaciju. vezna linija, casemiro-modrara-kroos deluje tako kompaktno i homogeno, da ne bih ja tu ništa dirao...
Guest- Guest
tobi wrote:pa nerado jer ima granica u tom sminkanjernju, brine se o sebi i oblacenje je isto bitno, ali nekad brate pretjera s tim lickanjem..
Pa dođe ti da ga mitraljezom sasiječeš popola kad se namješta prije slobodnjaka...dobro da neseser s ogledalom i šminkom ne izvadi...
darth_vader-
2014-04-17
Tesko tako funkcionira kad treba napadat ili igrat protiv ekipa koje igraju bunker (tu se bodova ohohoho prosulo)Braćala wrote:nowitzki wrote:Niko nije spomenuo terminatora casemiru koji je konstantan ove sezone i igra odlicno, kakva partije lorda casemira
mora se loreal rešiti ili isca ili jamesa, pre jamesa jer je isco španac i jeste, donekle igrač za rotaciju. vezna linija, casemiro-modrara-kroos deluje tako kompaktno i homogeno, da ne bih ja tu ništa dirao...
nowitzki-
2014-04-27
prije dva dana nisu znali da imaju igrača imena casemiro u momčadi sad je terminator, još jedan od milijun dokaza kako je glup loreal i njihovi simpatizeri
End- Posts : 21177
2015-08-25
obrij pazuhe pederčiću i izdrkaj na zalizanoga, za tebe je justin biber pojam muškosti klošaru glupi pederski
2015-08-25
Svakako, za vas male cigančiće je justin bieber sveta krava, model po kojem se rukovodite. Bože dragi, hoćeš li prestati samog sebe da šamaraš?
Guest- Guest
Reći ću za nekog muškarca da je faca, da je mačo ili ljudina i to mi je OK. Ali da muškarac kaže za drugog...jao kak je lijep i zgodan, to je totalni pederluk , prava gay spika.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Reći ću za nekog muškarca da je faca, da je mačo ili ljudina i to mi je OK. Ali da muškarac kaže za drugog...jao kak je lijep i zgodan, to je totalni pederluk , prava gay spika.
ne vidim da je neko rekao da je lep (SIN i nije neko olicenje muske lepote), ali je gradjen savrseno. ne vidim da je tu nesto pederski ako kazes da je neko dobro gradjen...
Guest- Guest
čuj klošarčinu, još tepa pederu, peder pedera pozna klošaru glupi
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Reći ću za nekog muškarca da je faca, da je mačo ili ljudina i to mi je OK. Ali da muškarac kaže za drugog...jao kak je lijep i zgodan, to je totalni pederluk , prava gay spika.
To su ti ove nove generacije...znao je reći jedan moj stariji kolega; hvala ti Ratko što si 1991. krenuo...da je koju godinu kasnije krenuo kaže da bi nas sve u more pobacalo... ali srecom vidim po bracali da je i njih uhvatilo to lickanje...doduše on u kontejneru nema ogledao pa to ispadne strašno, ali je trend pravo zabrinjavajući....
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7