EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EL CLASICO
Tommy Ramone wrote:Reći ću za nekog muškarca da je faca, da je mačo ili ljudina i to mi je OK. Ali da muškarac kaže za drugog...jao kak je lijep i zgodan, to je totalni pederluk , prava gay spika.
To su ti ove nove generacije...znao je reći jedan moj stariji kolega; hvala ti Ratko što si 1991. krenuo...da je koju godinu kasnije krenuo kaže da bi nas sve u more pobacalo... ali srecom vidim po bracali da je i njih uhvatilo to lickanje...doduše on u kontejneru nema ogledao pa to ispadne strašno, ali je trend pravo zabrinjavajući....
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
ovo je stvarno ultrapederski, pocevsi od sorca, kacketa, preko ovog homo cvetica u kosi...
Guest- Guest
još mu samo fali ovkva nekakva torba
Zalizanog ni ja previše ne trpim, ali zabil je gol, jebiga. A čmarmesija nije bilo nigdje, ustvari bilo ga je, virio je 90 minuta iz Modrićevog džepa.End1899 wrote:obrij pazuhe pederčiću i izdrkaj na zalizanoga, za tebe je justin biber pojam muškosti klošaru glupi pederski
Zeko-
2015-08-26
svakako, ako to znači bježati od messija na drugu stranu terena kad ovaj ima loptu. više puta dokazano modrićev poučak, bolje ne preuzimati odgovornost i maknuti se od sranja pa poslije nisi kriv.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Je, upravo zbog Lukine bježanije od njih, virili su mu iz džepa i Messi i Iniesta i to strpani u isti džep. I to su svi vidjeli, naravno da od nogometnog analfabete kakav si ti ne očekujem da to vidiš i prepoznaš.End1899 wrote:svakako, ako to znači bježati od messija na drugu stranu terena kad ovaj ima loptu. više puta dokazano modrićev poučak, bolje ne preuzimati odgovornost i maknuti se od sranja pa poslije nisi kriv.
Zeko-
2015-08-26
auuu kako Zeko šamara enda i to iz teme u temu...
ende ne kmeči,bit će bolje
nowitzki wrote:Tesko tako funkcionira kad treba napadat ili igrat protiv ekipa koje igraju bunker (tu se bodova ohohoho prosulo)Braćala wrote:nowitzki wrote:Niko nije spomenuo terminatora casemiru koji je konstantan ove sezone i igra odlicno, kakva partije lorda casemira
mora se loreal rešiti ili isca ili jamesa, pre jamesa jer je isco španac i jeste, donekle igrač za rotaciju. vezna linija, casemiro-modrara-kroos deluje tako kompaktno i homogeno, da ne bih ja tu ništa dirao...
nowitzki-
2014-04-27
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 7