Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
Page 26 of 28
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Re: Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
....ne valja ga previse jesti..pimpek ti ce nece danima spustat...jastreb wrote:Ma jebeš banane. Orasi su zakon. Prerkjučer su ih ovi moji masovno kupovali na vukovarskoj pijaci.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da,u anglosaksoniji ne vidjeh orasa osim divljije',sjećam se kad je ćaća posjeko oras kako mi bilo krivojastreb wrote:Ma jebeš banane. Orasi su zakon. Prerkjučer su ih ovi moji masovno kupovali na vukovarskoj pijaci.
2014-04-14
meni je dobra ona tikvica,zovu je jos i milun,onako slatkastog ukusa i sa masu spicaEva wrote:Lubenica:) Ma nisam ti ja od simbola, ali recimo zmije mi nikad nisu bile odbojne ni strašne nego zanimljive, mistične i lijepe.jastreb wrote:A koje ti je omiljeno povrće? Krastavac,mrkva ili nešto treće?Eva wrote:Za razliku od Marčela koji je patio zbog nestašice banana. Mene ti banane, koje nisu moje omiljeno voće, asociraju na žerminal Marčelova djetinjstva.jastreb wrote:Ti jarca,ako je sve u simbolima,a banana može imati falusni simbol,onda se po tome već onda moglo vidjeti da nisam gay.jastreb wrote:Vis a vis banana,onaj koji kaže da ih u Jugoslaviji nije bilo laže.
Pa ja sam ih jeo kad sam imao 4 godine. Sjećam se da ih nisam volio u komadu cijele,već mi ih je mama morala iskašiti žlicom i onda bih ih jeo tako kašaste.
2014-04-14
Mitar Mirić bi reko "Neka puca,puca,puca,nek eksplodira"vuksadinare wrote:....ne valja ga previse jesti..pimpek ti ce nece danima spustat...jastreb wrote:Ma jebeš banane. Orasi su zakon. Prerkjučer su ih ovi moji masovno kupovali na vukovarskoj pijaci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma jebes to..meni se jednom cigli skoro dva dana nije spustio dok sam se nazderao oraha...nisam ni pisat mogao normalno...bez zajebancijejastreb wrote:Mitar Mirić bi reko "Neka puca,puca,puca,nek eksplodira"vuksadinare wrote:....ne valja ga previse jesti..pimpek ti ce nece danima spustat...jastreb wrote:Ma jebeš banane. Orasi su zakon. Prerkjučer su ih ovi moji masovno kupovali na vukovarskoj pijaci.
2015-09-08
Winter is coming wrote:meni je dobra ona tikvica,zovu je jos i milun,onako slatkastog ukusa i sa masu spicaEva wrote:Lubenica:) Ma nisam ti ja od simbola, ali recimo zmije mi nikad nisu bile odbojne ni strašne nego zanimljive, mistične i lijepe.jastreb wrote:A koje ti je omiljeno povrće? Krastavac,mrkva ili nešto treće?Eva wrote:Za razliku od Marčela koji je patio zbog nestašice banana. Mene ti banane, koje nisu moje omiljeno voće, asociraju na žerminal Marčelova djetinjstva.jastreb wrote:
Ti jarca,ako je sve u simbolima,a banana može imati falusni simbol,onda se po tome već onda moglo vidjeti da nisam gay.
misliš dinja? i ja dinju najviše volim...
Guest- Guest
Jednostavnost je majka sreće.Eva wrote:Kod tebe i Sveca, ali nismo svi tak jednostavni.Regoč wrote:Uzdasima u minuti.Eva wrote:Čime se mjeri zadovoljstvo?
dinja da,i nju volim samljetiNoor wrote:Winter is coming wrote:meni je dobra ona tikvica,zovu je jos i milun,onako slatkastog ukusa i sa masu spicaEva wrote:Lubenica:) Ma nisam ti ja od simbola, ali recimo zmije mi nikad nisu bile odbojne ni strašne nego zanimljive, mistične i lijepe.jastreb wrote:A koje ti je omiljeno povrće? Krastavac,mrkva ili nešto treće?Eva wrote:
Za razliku od Marčela koji je patio zbog nestašice banana. Mene ti banane, koje nisu moje omiljeno voće, asociraju na žerminal Marčelova djetinjstva.
2014-04-14
Winter is coming wrote:dinja da,i nju volim samljetiNoor wrote:Winter is coming wrote:meni je dobra ona tikvica,zovu je jos i milun,onako slatkastog ukusa i sa masu spicaEva wrote:Lubenica:) Ma nisam ti ja od simbola, ali recimo zmije mi nikad nisu bile odbojne ni strašne nego zanimljive, mistične i lijepe.jastreb wrote:
A koje ti je omiljeno povrće? Krastavac,mrkva ili nešto treće?
e,a njih ima puno sorti :D
Guest- Guest
u Krogeru imaju samo jednu sortu
2014-04-14
Anita je,vjerujem bila ispunjena zadovoljstvom i blaženstvom.vuksadinare wrote:ma jebes to..meni se jednom cigli skoro dva dana nije spustio dok sam se nazderao oraha...nisam ni pisat mogao normalno...bez zajebancijejastreb wrote:Mitar Mirić bi reko "Neka puca,puca,puca,nek eksplodira"vuksadinare wrote:....ne valja ga previse jesti..pimpek ti ce nece danima spustat...jastreb wrote:Ma jebeš banane. Orasi su zakon. Prerkjučer su ih ovi moji masovno kupovali na vukovarskoj pijaci.
2014-04-22
nemoj anitu spominjat ovdje...jastreb wrote:Anita je,vjerujem bila ispunjena zadovoljstvom i blaženstvom.vuksadinare wrote:ma jebes to..meni se jednom cigli skoro dva dana nije spustio dok sam se nazderao oraha...nisam ni pisat mogao normalno...bez zajebancijejastreb wrote:Mitar Mirić bi reko "Neka puca,puca,puca,nek eksplodira"vuksadinare wrote:....ne valja ga previse jesti..pimpek ti ce nece danima spustat...jastreb wrote:Ma jebeš banane. Orasi su zakon. Prerkjučer su ih ovi moji masovno kupovali na vukovarskoj pijaci.
2015-09-08
Pitaj Zingara da ti da sjeme. On je na Floridu navukao svašta, od kotla za pečenje rakije do autohtonih sorti loze.Winter is coming wrote:u Krogeru imaju samo jednu sortu
Guest- Guest
Anita femme fatalevuksadinare wrote:nemoj anitu spominjat ovdje...jastreb wrote:Anita je,vjerujem bila ispunjena zadovoljstvom i blaženstvom.vuksadinare wrote:ma jebes to..meni se jednom cigli skoro dva dana nije spustio dok sam se nazderao oraha...nisam ni pisat mogao normalno...bez zajebancijejastreb wrote:Mitar Mirić bi reko "Neka puca,puca,puca,nek eksplodira"vuksadinare wrote:
....ne valja ga previse jesti..pimpek ti ce nece danima spustat...
Guest- Guest
izgubio sam kontakt sa zrikavcom,imam ja svoju malu banku śemena,a i da posadim tu dinju bojim se da bi je napale ove anglosaksonske zivotinje,vjverice,rakuni,tvorovi i kakve sve ne zvjeradEva wrote:Pitaj Zingara da ti da sjeme. On je na Floridu navukao svašta, od kotla za pečenje rakije do autohtonih sorti loze.Winter is coming wrote:u Krogeru imaju samo jednu sortu
2014-04-14
..joj....onaj ludež chago je sanjao....a ni jastreb nije imun..pomama za njom...Eva wrote:Anita femme fatalevuksadinare wrote:nemoj anitu spominjat ovdje...jastreb wrote:Anita je,vjerujem bila ispunjena zadovoljstvom i blaženstvom.vuksadinare wrote:ma jebes to..meni se jednom cigli skoro dva dana nije spustio dok sam se nazderao oraha...nisam ni pisat mogao normalno...bez zajebancijejastreb wrote:
Mitar Mirić bi reko "Neka puca,puca,puca,nek eksplodira"
2015-09-08
Ode tema na seks i žderačinu. Sad će nas zaključati.
Tko je Anita?
Ma jedna što je nekoliko puta bježala k Čagiju.Regoč wrote:Tko je Anita?
2014-04-22
..ili čago njoj...jastreb wrote:Ma jedna što je nekoliko puta bježala k Čagiju.Regoč wrote:Tko je Anita?
2015-09-08
Jehudi se s njim viđa, mogao bi i ovamo dovest:)Winter is coming wrote:izgubio sam kontakt sa zrikavcom,imam ja svoju malu banku śemena,a i da posadim tu dinju bojim se da bi je napale ove anglosaksonske zivotinje,vjverice,rakuni,tvorovi i kakve sve ne zvjeradEva wrote:Pitaj Zingara da ti da sjeme. On je na Floridu navukao svašta, od kotla za pečenje rakije do autohtonih sorti loze.Winter is coming wrote:u Krogeru imaju samo jednu sortu
Guest- Guest
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» U kraljevini SHS se živjelo bolje nego danas u RH i SFRJ
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
Page 26 of 28