Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
Page 28 of 28
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
Čuvaj se šumice, i fuka bez gumice.Regoč wrote:Ne idi u šumu, Crvenkapice. Osim u lovačkom društvu.Eva wrote:Hoće, Vuk je poznati predator.Regoč wrote:Opa, forumska sapunica. Hoće li ići nova sezona?Eva wrote:Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
Guest- Guest
Ma, ovca..Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
2014-04-12
Gumicu u džep pa udri.Eva wrote:Čuvaj se šumice, i fuka bez gumice.Regoč wrote:Ne idi u šumu, Crvenkapice. Osim u lovačkom društvu.Eva wrote:Hoće, Vuk je poznati predator.Regoč wrote:Opa, forumska sapunica. Hoće li ići nova sezona?Eva wrote:
Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.
pa i ja se pitam kako su pripadnici heroja iz NOB-a doslovno preko noći postali pičke i posakrivali se po podrumima pred onim ustašama i ustaškim potomcima što su počeli navirati krajem 89.-te godine.... pa red je bio da su se ipak ti beskompromisni borci bar pokušali oduprijeti nadolazećem zlu... a ono krc izašli su iz podruma tek nakon 10-11 godina....Eva wrote:Mogli bismo napravit ozbiljnu studiju na temu kak je deficit banana utjecao na psihofizički razvoj majmuna i koje su sve nuspojave nedostatka kalija kod mladunčadi iz socijalističkih zemalja s osvrtom na njihov kasniji podaničkopoltronski odnos prema plantažerima Bonite. Nije to zanemariv utjecaj na današnji tijek razvoja događajamichaellcmacha wrote:pa on je rekao točno kako je bilo, mislim da se ni on nije rodio kad je ovaj tekst pisan ali to je tu negdje bilo... koju godinu sim.... tam... sokola je roda kasnije nanijela... a tad je već došlo do "prosperiteta" pa je bila pokoja banana... a ovo što vuk priča kad se kupovalo na kile to je pak bilo kad je vuk već bio tinejdžer... znači sredinom 80.-tih....Eva wrote:I to je trajno iztraumatiziralo našeg uvaženog nounara Marčela. Meni suza krene kad pomislim kak je teško djetinjstvo imal.michaellcmacha wrote:to je bilo 1976. ili 1977. kad si ih ti jeo.... međutim par godina ranije (ajmo reć do 10 godina unazad) banane se baš i nije moglo pronaći na gradskim tržnicamajastreb wrote:Vis a vis banana,onaj koji kaže da ih u Jugoslaviji nije bilo laže.
Pa ja sam ih jeo kad sam imao 4 godine. Sjećam se da ih nisam volio u komadu cijele,već mi ih je mama morala iskašiti žlicom i onda bih ih jeo tako kašaste.
jbg eto od sveg južnog voća tada si mogao kupiti naranču i limun... s tim da je rubrika bila stalna tak da je znalo pisati i da nema u ponudi... uglavnom banana bez...
.
2015-08-08
Zato kaj su čitali Sun Tzua, za razliku od tebe:))michaellcmacha wrote:pa i ja se pitam kako su pripadnici heroja iz NOB-a doslovno preko noći postali pičke i posakrivali se po podrumima pred onim ustašama i ustaškim potomcima što su počeli navirati krajem 89.-te godine.... pa red je bio da su se ipak ti beskompromisni borci bar pokušali oduprijeti nadolazećem zlu... a ono krc izašli su iz podruma tek nakon 10-11 godina....Eva wrote:Mogli bismo napravit ozbiljnu studiju na temu kak je deficit banana utjecao na psihofizički razvoj majmuna i koje su sve nuspojave nedostatka kalija kod mladunčadi iz socijalističkih zemalja s osvrtom na njihov kasniji podaničkopoltronski odnos prema plantažerima Bonite. Nije to zanemariv utjecaj na današnji tijek razvoja događajamichaellcmacha wrote:pa on je rekao točno kako je bilo, mislim da se ni on nije rodio kad je ovaj tekst pisan ali to je tu negdje bilo... koju godinu sim.... tam... sokola je roda kasnije nanijela... a tad je već došlo do "prosperiteta" pa je bila pokoja banana... a ovo što vuk priča kad se kupovalo na kile to je pak bilo kad je vuk već bio tinejdžer... znači sredinom 80.-tih....Eva wrote:I to je trajno iztraumatiziralo našeg uvaženog nounara Marčela. Meni suza krene kad pomislim kak je teško djetinjstvo imal.michaellcmacha wrote:
to je bilo 1976. ili 1977. kad si ih ti jeo.... međutim par godina ranije (ajmo reć do 10 godina unazad) banane se baš i nije moglo pronaći na gradskim tržnicama
jbg eto od sveg južnog voća tada si mogao kupiti naranču i limun... s tim da je rubrika bila stalna tak da je znalo pisati i da nema u ponudi... uglavnom banana bez...
.
„Sjedi na obalu rijeke i čekaj, čekaj, čekaj i čekaj. I ako si dovoljno strpljiv i ako budeš dovoljno dugo čekao, prije ili kasnije, doplutat će leš tvog neprijatelja”.
Guest- Guest
Kad sama ideš u šumicu,
protiv vuka rabi gumicu.
protiv vuka rabi gumicu.
To je mislio i Josipović pa je on doplutao.Eva wrote:Zato kaj su čitali Sun Tzua, za razliku od tebe:))michaellcmacha wrote:pa i ja se pitam kako su pripadnici heroja iz NOB-a doslovno preko noći postali pičke i posakrivali se po podrumima pred onim ustašama i ustaškim potomcima što su počeli navirati krajem 89.-te godine.... pa red je bio da su se ipak ti beskompromisni borci bar pokušali oduprijeti nadolazećem zlu... a ono krc izašli su iz podruma tek nakon 10-11 godina....Eva wrote:Mogli bismo napravit ozbiljnu studiju na temu kak je deficit banana utjecao na psihofizički razvoj majmuna i koje su sve nuspojave nedostatka kalija kod mladunčadi iz socijalističkih zemalja s osvrtom na njihov kasniji podaničkopoltronski odnos prema plantažerima Bonite. Nije to zanemariv utjecaj na današnji tijek razvoja događajamichaellcmacha wrote:pa on je rekao točno kako je bilo, mislim da se ni on nije rodio kad je ovaj tekst pisan ali to je tu negdje bilo... koju godinu sim.... tam... sokola je roda kasnije nanijela... a tad je već došlo do "prosperiteta" pa je bila pokoja banana... a ovo što vuk priča kad se kupovalo na kile to je pak bilo kad je vuk već bio tinejdžer... znači sredinom 80.-tih....Eva wrote:
I to je trajno iztraumatiziralo našeg uvaženog nounara Marčela. Meni suza krene kad pomislim kak je teško djetinjstvo imal.
.
„Sjedi na obalu rijeke i čekaj, čekaj, čekaj i čekaj. I ako si dovoljno strpljiv i ako budeš dovoljno dugo čekao, prije ili kasnije, doplutat će leš tvog neprijatelja”.
Kada sam otišao u šumicu
Poveo sam i kumicu
Iza nas je ostala šumica
A pred kumom je postala glumica.
Poveo sam i kumicu
Iza nas je ostala šumica
A pred kumom je postala glumica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kaj god, ni to Joda,Regoč wrote:Kad sama ideš u šumicu,
protiv vuka rabi gumicu.
Vuk je luk i voda.
Guest- Guest
Dok svi žure da se namire,Eva wrote:Kaj god, ni to Joda,Regoč wrote:Kad sama ideš u šumicu,
protiv vuka rabi gumicu.
Vuk je luk i voda.
Vuk do cilja polako nadire.
Sam si ga zemi,Regoč wrote:Dok svi žure da se namire,Eva wrote:Kaj god, ni to Joda,Regoč wrote:Kad sama ideš u šumicu,
protiv vuka rabi gumicu.
Vuk je luk i voda.
on ni namijenjen meni.
Guest- Guest
Vuk gleda u curu desnu, lievu,Eva wrote:Sam si ga zemi,Regoč wrote:Dok svi žure da se namire,Eva wrote:Kaj god, ni to Joda,Regoč wrote:Kad sama ideš u šumicu,
protiv vuka rabi gumicu.
Vuk je luk i voda.
on ni namijenjen meni.
a vidi samo malu Bečanku Evu.
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Similar topics
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» U kraljevini SHS se živjelo bolje nego danas u RH i SFRJ
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
Page 28 of 28