Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
Page 27 of 28
Page 27 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
Jehudi se s njim viđa, mogao bi i ovamo dovest:)Winter is coming wrote:izgubio sam kontakt sa zrikavcom,imam ja svoju malu banku śemena,a i da posadim tu dinju bojim se da bi je napale ove anglosaksonske zivotinje,vjverice,rakuni,tvorovi i kakve sve ne zvjeradEva wrote:Pitaj Zingara da ti da sjeme. On je na Floridu navukao svašta, od kotla za pečenje rakije do autohtonih sorti loze.Winter is coming wrote:u Krogeru imaju samo jednu sortu
Guest- Guest
Bivša žena Miše KovačaRegoč wrote:Tko je Anita?
Guest- Guest
..ja baEva wrote:Bivša žena Miše KovačaRegoč wrote:Tko je Anita?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
vjeverice su bas stetocine,sve pozderu,rasceprkaju,znaju cak i krovove sjebati i zavuci se u neke rupe,ovako na prvi pogled simpaticna zivotinja ali u stvarnosti su kao svinje ako ne i gori,rakuni mozda manje su stetocine jer ih manje i ima,valjda se ne razmnozavaju toliko kao vjeverice a tvorovi uhh,cjeli grad ponekad zasmrde,kad ih zgazi auto onda ispuste taj smrad pa kad uletis u tu radijaciju...crkavanje,e ovo bi bilo fora dovestEva wrote:Jehudi se s njim viđa, mogao bi i ovamo dovest:)Winter is coming wrote:izgubio sam kontakt sa zrikavcom,imam ja svoju malu banku śemena,a i da posadim tu dinju bojim se da bi je napale ove anglosaksonske zivotinje,vjverice,rakuni,tvorovi i kakve sve ne zvjeradEva wrote:Pitaj Zingara da ti da sjeme. On je na Floridu navukao svašta, od kotla za pečenje rakije do autohtonih sorti loze.Winter is coming wrote:u Krogeru imaju samo jednu sortu
2014-04-14
pa kad ej čago bio neodoljiv..onako visok,debel,zdepast sa nuncakama...e ta slika mi ej iz njegovog avatara bila nenadjebiva...stavio si ej sliku kako drzi nuncake...Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imao je svoju sliku na avataru? Nego, kako visok i zdepast u isto vrieme, mislio sam da su zdepasti samo niski.vuksadinare wrote:pa kad ej čago bio neodoljiv..onako visok,debel,zdepast sa nuncakama...e ta slika mi ej iz njegovog avatara bila nenadjebiva...stavio si ej sliku kako drzi nuncake...Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
to je bilo 1976. ili 1977. kad si ih ti jeo.... međutim par godina ranije (ajmo reć do 10 godina unazad) banane se baš i nije moglo pronaći na gradskim tržnicamajastreb wrote:Vis a vis banana,onaj koji kaže da ih u Jugoslaviji nije bilo laže.
Pa ja sam ih jeo kad sam imao 4 godine. Sjećam se da ih nisam volio u komadu cijele,već mi ih je mama morala iskašiti žlicom i onda bih ih jeo tako kašaste.
jbg eto od sveg južnog voća tada si mogao kupiti naranču i limun... s tim da je rubrika bila stalna tak da je znalo pisati i da nema u ponudi... uglavnom banana bez...
2015-08-08
Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
Guest- Guest
I to je trajno iztraumatiziralo našeg uvaženog nounara Marčela. Meni suza krene kad pomislim kak je teško djetinjstvo imal.michaellcmacha wrote:to je bilo 1976. ili 1977. kad si ih ti jeo.... međutim par godina ranije (ajmo reć do 10 godina unazad) banane se baš i nije moglo pronaći na gradskim tržnicamajastreb wrote:Vis a vis banana,onaj koji kaže da ih u Jugoslaviji nije bilo laže.
Pa ja sam ih jeo kad sam imao 4 godine. Sjećam se da ih nisam volio u komadu cijele,već mi ih je mama morala iskašiti žlicom i onda bih ih jeo tako kašaste.
jbg eto od sveg južnog voća tada si mogao kupiti naranču i limun... s tim da je rubrika bila stalna tak da je znalo pisati i da nema u ponudi... uglavnom banana bez...
Guest- Guest
Opa, forumska sapunica. Hoće li ići nova sezona?Eva wrote:Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
Hoće, Vuk je poznati predator.Regoč wrote:Opa, forumska sapunica. Hoće li ići nova sezona?Eva wrote:Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
Guest- Guest
pa on je rekao točno kako je bilo, mislim da se ni on nije rodio kad je ovaj tekst pisan ali to je tu negdje bilo... koju godinu sim.... tam... sokola je roda kasnije nanijela... a tad je već došlo do "prosperiteta" pa je bila pokoja banana... a ovo što vuk priča kad se kupovalo na kile to je pak bilo kad je vuk već bio tinejdžer... znači sredinom 80.-tih....Eva wrote:I to je trajno iztraumatiziralo našeg uvaženog nounara Marčela. Meni suza krene kad pomislim kak je teško djetinjstvo imal.michaellcmacha wrote:to je bilo 1976. ili 1977. kad si ih ti jeo.... međutim par godina ranije (ajmo reć do 10 godina unazad) banane se baš i nije moglo pronaći na gradskim tržnicamajastreb wrote:Vis a vis banana,onaj koji kaže da ih u Jugoslaviji nije bilo laže.
2015-08-08
1977/78. ja sam ija banane. Za razdoblje prije toga ne znam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeste, zivjelo se bolje. Jbg.
2016-11-17
evo još malo rubrika iz onog doba.... ovo im bila fora izravan upit premas uredniku i još izravniji odgovori.... onak pomalo humoristični.... ;)
2015-08-08
Ne idi u šumu, Crvenkapice. Osim u lovačkom društvu.Eva wrote:Hoće, Vuk je poznati predator.Regoč wrote:Opa, forumska sapunica. Hoće li ići nova sezona?Eva wrote:Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
pa to sam i naveo... i ja sam ih jeo 1972., ali ih moj bratić 1967. nije ni vidio ko dijete... jbg tada je tako bilo.... ja se sjetim da je najjači slatkiš u to doba bio tobleronejastreb wrote:1977/78. ja sam ija banane. Za razdoblje prije toga ne znam.
i kasnije bajadera... ali to je bilo skupo ko padavica.... griote su bile pristupačnije po cijeni....meni je stari radio u bolnici pa je svako malo to donosio doma i kavu kocku, ali to si tada nije svatko mogao priuštiti...
2015-08-08
Manjak bananah bila je borba protiv stranoga utjecaja i želja da narod ne bude izložen salmonelozi i višku pesticidah.
Mogli bismo napravit ozbiljnu studiju na temu kak je deficit banana utjecao na psihofizički razvoj majmuna i koje su sve nuspojave nedostatka kalija kod mladunčadi iz socijalističkih zemalja s osvrtom na njihov kasniji podaničkopoltronski odnos prema plantažerima Bonite. Nije to zanemariv utjecaj na današnji tijek razvoja događajamichaellcmacha wrote:pa on je rekao točno kako je bilo, mislim da se ni on nije rodio kad je ovaj tekst pisan ali to je tu negdje bilo... koju godinu sim.... tam... sokola je roda kasnije nanijela... a tad je već došlo do "prosperiteta" pa je bila pokoja banana... a ovo što vuk priča kad se kupovalo na kile to je pak bilo kad je vuk već bio tinejdžer... znači sredinom 80.-tih....Eva wrote:I to je trajno iztraumatiziralo našeg uvaženog nounara Marčela. Meni suza krene kad pomislim kak je teško djetinjstvo imal.michaellcmacha wrote:to je bilo 1976. ili 1977. kad si ih ti jeo.... međutim par godina ranije (ajmo reć do 10 godina unazad) banane se baš i nije moglo pronaći na gradskim tržnicamajastreb wrote:Vis a vis banana,onaj koji kaže da ih u Jugoslaviji nije bilo laže.
.
Guest- Guest
Čuvaj se šumice, i fuka bez gumice.Regoč wrote:Ne idi u šumu, Crvenkapice. Osim u lovačkom društvu.Eva wrote:Hoće, Vuk je poznati predator.Regoč wrote:Opa, forumska sapunica. Hoće li ići nova sezona?Eva wrote:Da, bježala od Vuka koji ju je proganjao.Regoč wrote:Bivša žena Miše Kovača bježala je Čaglju? Zanimljivo.
Guest- Guest
Page 27 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Similar topics
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» U kraljevini SHS se živjelo bolje nego danas u RH i SFRJ
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
Page 27 of 28