Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
Page 7 of 28
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
jastreb wrote:Ajd da se i sa tobom složim.preko_vode_do_slobode wrote:Serbinho-3 wrote:Eto, meni je sada takodje bolje, uzeo dva para patika od 495 eura komad, sto znaci 1000 eura za dva para, tako da mi je svakako bolje nego u SFRJ.
DOLCE & GABBANAsneakers v. rub+foro+crosta+gomma
ART. CS1272 AF310
€575,00
Sneaker alla caviglia multicolorchiusura con zip a contrasto e banda scamosciata con velcrodettagli a contrasto interno in pellesuola in gomma
iskreno ovo gore nebih nosio da mi još netko plati , kamo li dao 500€
Upravo mu htjedoh napisati da bih to obuo samo u maškare.
ne bih ni da mi netko plati ali serbinjo se fura na nikolinu ristić i modnog mačka pa ono
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nosio bi a 500 neceg ne bi dao
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To govorim, da mi otac nije otišao u njemačku umro bi od gladi i to doslovce a otac nije jedini, imam rodbine svugdje od kanade do australije, a njemačku i evropu ne treba ni spominjati. I svo pobjegli od jugoslovenskog blagostanja u trule kapitalističke državeEro wrote:Samo u Njemačkoj je za nekoliko godina završilo pola milijuna besposlenih.tre911 wrote:Moj otac, mnogi drugi očevi, braća, sestre, rođaci, prijatelji....svi zaprašili iz blagostanja jugoslavije u truli kapitalizam njemačke, australije, kanade.....i od tamo slali lovu da preživimo u blagostanju.flumen wrote:u odnosu na ondasnji standard prosjecnih jugoslavena, ja sam imao prosjecan zivot, prosjecnu placu, prosjecan auto, iznadprosjecni podstanarski danak i kronicnu bezparicu krajem mjeseca. ali, bio sam mlad, pun snage i volje za otic van Jugoslavije...i tako, rjesio se podstanarstva i bezparice, a i dalje imam prosjecan zivot, prosjecnu placu...
Oni koji su ostali doma su živjeli od doznaka "privremenih u inozemstvu".
Guest- Guest
Ej lakše malo, to mi je bilo omiljena hrana kao i kruh, mast, sol i crveni luk sa malo paprike. U svakom slučaju roditelji su kupili kuću za nekoliko godina očevog rada u njemačkoj, krenulo je nabolje no onda se dogodila i tragedija tako da sam kao dijete ostao bez oca koji je poginuo na radu u njemačkoj no njegova mirovina iz njemačkog mirovinskog nam je omogućila solidan život pogotovo kada sam vidio što se događa oko nas. Išao sam i često i u selo svoje majke, tamo je doslovce svaka kuća morala nekoga poslati u njemačku, drugačije nije išlo ni pod opcijom raznoTriny wrote:Je ,je...vi čiji su očevi bili vani jeli ste kruh s eurokremom, mi ostali s mašću i šećerom.tre911 wrote:Moj otac, mnogi drugi očevi, braća, sestre, rođaci, prijatelji....svi zaprašili iz blagostanja jugoslavije u truli kapitalizam njemačke, australije, kanade.....i od tamo slali lovu da preživimo u blagostanju.flumen wrote:u odnosu na ondasnji standard prosjecnih jugoslavena, ja sam imao prosjecan zivot, prosjecnu placu, prosjecan auto, iznadprosjecni podstanarski danak i kronicnu bezparicu krajem mjeseca. ali, bio sam mlad, pun snage i volje za otic van Jugoslavije...i tako, rjesio se podstanarstva i bezparice, a i dalje imam prosjecan zivot, prosjecnu placu...
Guest- Guest
Nije to on platio nego baba koju opslužujepreko_vode_do_slobode wrote:Serbinho-3 wrote:Eto, meni je sada takodje bolje, uzeo dva para patika od 495 eura komad, sto znaci 1000 eura za dva para, tako da mi je svakako bolje nego u SFRJ.
ART. CS1272 AF310
€575,00
Sneaker alla caviglia multicolorchiusura con zip a contrasto e banda scamosciata con velcrodettagli a contrasto interno in pellesuola in gomma
iskreno ovo gore nebih nosio da mi još netko plati , kamo li dao 500€
Guest- Guest
Čovjek zaradio i kupio. Cure obile dućan jer ne mogu zaraditi pa maznule patike. Patike za Kosovo.epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:Eto, meni je sada takodje bolje, uzeo dva para patika od 495 eura komad, sto znaci 1000 eura za dva para, tako da mi je svakako bolje nego u SFRJ.
ART. CS1272 AF310
€575,00
eto,još neka trenerka i kajla....pamoš u grad
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
tre911 wrote:To govorim, da mi otac nije otišao u njemačku umro bi od gladi i to doslovce a otac nije jedini, imam rodbine svugdje od kanade do australije, a njemačku i evropu ne treba ni spominjati. I svo pobjegli od jugoslovenskog blagostanja u trule kapitalističke državeEro wrote:Samo u Njemačkoj je za nekoliko godina završilo pola milijuna besposlenih.tre911 wrote:Moj otac, mnogi drugi očevi, braća, sestre, rođaci, prijatelji....svi zaprašili iz blagostanja jugoslavije u truli kapitalizam njemačke, australije, kanade.....i od tamo slali lovu da preživimo u blagostanju.flumen wrote:u odnosu na ondasnji standard prosjecnih jugoslavena, ja sam imao prosjecan zivot, prosjecnu placu, prosjecan auto, iznadprosjecni podstanarski danak i kronicnu bezparicu krajem mjeseca. ali, bio sam mlad, pun snage i volje za otic van Jugoslavije...i tako, rjesio se podstanarstva i bezparice, a i dalje imam prosjecan zivot, prosjecnu placu...
Gastarbajteri su potez stoljeca ,
Svima dobro : juga riješila nezaposlenost , Njemačka radnu snagu a gastarbajteri se obogatili kombinirajući prednosti slobodnog tržišta i socijalizma .
I sve 5 . Ne kužim uopce kaj je tu lose ?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Inace u jugi su od gladi umirale LIJENE BITANGE I PIJANCI.
SVI SU MOGLI ZARADITI BAR ZA. MINMUM.
nego, nesto cujemo da sad ima tih koji umiru od gladi ..
Ili ..ne čujem dobro ?
Ili ..ne čujem dobro ?
E opet ova mudra ,kaja_333 wrote:a 90 a je referentna točka Jugoslavije za uspoređivati?asilovski wrote:Eo Osijek 1989.g. je imao preko 130 tisuća st. danas ako ako 70 tisuća u biti 60 i kusur sa tedencijom da za 10 godina neće imati 50 iljada, a ovo je ništa u usporedbi sa mnjim mjestima od VK, VU, DJ. Našica, Valopova, Belišća, Miholjca, Slkatine...ta mjesta neće postojati za 10 godina, jednostavno ljudi bježe, Zagreb se gradi i više od pola države je neuvjetno za živjeti a 1989.g. su bili međ najbogatiji kraj Jugoslavije, e sad drugari iz Kentakija ako hoćete još slobodno...
Kaj si pekla za Uskrs
Mislm na kolače Kuis
2014-04-29
Sora wrote:Inace u jugi su od gladi umirale LIJENE BITANGE I PIJANCI.
Ili ..ne čujem dobro ?
Ovo zadnje Ne čiujrm dobro je citat
Da budem iskrena
KGK i milosevic oboje ne čuju dobro
2014-04-29
Tko je umro od gladi u DNRH?
2014-04-15
Jel ti vazno u ovoj temi u KPJOJ drzsvi .
Dajem ruku u vatru da se neki pisalo o slucaju u jednoj od ex Yu drzava m Srbiji ili Bosni
Dajem ruku u vatru da se neki pisalo o slucaju u jednoj od ex Yu drzava m Srbiji ili Bosni
Provjerila : Srbija i CG
jastreb wrote:S obzirom na to koliko se o njemu piše i govori,on je danas življi no ikad.Ucka wrote:v_vlado wrote:Tito je kriv za sve......prerano je umro....
Umro je prekasno !!
O svim tiranima se uvijek pise mnogo.Valjda iz razloga.
Ucka-
2016-02-15
drugarice, ovo najveći sin ne bi dešifrirao...držite se neke razine pismenosti, nismo u šumi moramo se praviti pametniSora wrote:Jel ti vazno u ovoj temi u KPJOJ drzsvi .
Smrt fašizmu!
2014-04-15
hljeba hljeba gospodaru
Ne vidjesmo davno hljeba
Ne vidjesmo davno hljeba
Ima dosta za slova za pismene družen_razbojnik wrote:drugarice, ovo najveći sin ne bi dešifrirao...držite se neke razine pismenosti, nismo u šumi moramo se praviti pametniSora wrote:Jel ti vazno u ovoj temi u KPJOJ drzsvi .
Smrt fašizmu!
Nismo na tečaju za nepismene
2014-04-29
Kao da slušam Milanovića...Sora wrote:tre911 wrote:To govorim, da mi otac nije otišao u njemačku umro bi od gladi i to doslovce a otac nije jedini, imam rodbine svugdje od kanade do australije, a njemačku i evropu ne treba ni spominjati. I svo pobjegli od jugoslovenskog blagostanja u trule kapitalističke državeEro wrote:Samo u Njemačkoj je za nekoliko godina završilo pola milijuna besposlenih.tre911 wrote:Moj otac, mnogi drugi očevi, braća, sestre, rođaci, prijatelji....svi zaprašili iz blagostanja jugoslavije u truli kapitalizam njemačke, australije, kanade.....i od tamo slali lovu da preživimo u blagostanju.flumen wrote:u odnosu na ondasnji standard prosjecnih jugoslavena, ja sam imao prosjecan zivot, prosjecnu placu, prosjecan auto, iznadprosjecni podstanarski danak i kronicnu bezparicu krajem mjeseca. ali, bio sam mlad, pun snage i volje za otic van Jugoslavije...i tako, rjesio se podstanarstva i bezparice, a i dalje imam prosjecan zivot, prosjecnu placu...
Svima dobro : juga riješila nezaposlenost , Njemačka radnu snagu a gastarbajteri se obogatili kombinirajući prednosti slobodnog tržišta i socijalizma .
O tiraniji idiota i budala se ne mora pisatiUcka wrote:jastreb wrote:S obzirom na to koliko se o njemu piše i govori,on je danas življi no ikad.Ucka wrote:v_vlado wrote:Tito je kriv za sve......prerano je umro....
Umro je prekasno !!
O svim tiranima se uvijek pise mnogo.Valjda iz razloga.
To je stanje nacije i kolektivnog duha
To osjetiš ..smrdi do neba
mutava baštarda wrote:Kao da slušam Milanovića...Sora wrote:tre911 wrote:To govorim, da mi otac nije otišao u njemačku umro bi od gladi i to doslovce a otac nije jedini, imam rodbine svugdje od kanade do australije, a njemačku i evropu ne treba ni spominjati. I svo pobjegli od jugoslovenskog blagostanja u trule kapitalističke državeEro wrote:Samo u Njemačkoj je za nekoliko godina završilo pola milijuna besposlenih.tre911 wrote:Moj otac, mnogi drugi očevi, braća, sestre, rođaci, prijatelji....svi zaprašili iz blagostanja jugoslavije u truli kapitalizam njemačke, australije, kanade.....i od tamo slali lovu da preživimo u blagostanju.flumen wrote:u odnosu na ondasnji standard prosjecnih jugoslavena, ja sam imao prosjecan zivot, prosjecnu placu, prosjecan auto, iznadprosjecni podstanarski danak i kronicnu bezparicu krajem mjeseca. ali, bio sam mlad, pun snage i volje za otic van Jugoslavije...i tako, rjesio se podstanarstva i bezparice, a i dalje imam prosjecan zivot, prosjecnu placu...
Ajde ? Slušaj slušaj
2014-04-29
Loše je to što se palamudi da je jugoslavija bila raj i da se u njoj super živjelo. Realnost je bila sasvim nešto drugo od toga.Sora wrote:tre911 wrote:To govorim, da mi otac nije otišao u njemačku umro bi od gladi i to doslovce a otac nije jedini, imam rodbine svugdje od kanade do australije, a njemačku i evropu ne treba ni spominjati. I svo pobjegli od jugoslovenskog blagostanja u trule kapitalističke državeEro wrote:Samo u Njemačkoj je za nekoliko godina završilo pola milijuna besposlenih.tre911 wrote:Moj otac, mnogi drugi očevi, braća, sestre, rođaci, prijatelji....svi zaprašili iz blagostanja jugoslavije u truli kapitalizam njemačke, australije, kanade.....i od tamo slali lovu da preživimo u blagostanju.flumen wrote:u odnosu na ondasnji standard prosjecnih jugoslavena, ja sam imao prosjecan zivot, prosjecnu placu, prosjecan auto, iznadprosjecni podstanarski danak i kronicnu bezparicu krajem mjeseca. ali, bio sam mlad, pun snage i volje za otic van Jugoslavije...i tako, rjesio se podstanarstva i bezparice, a i dalje imam prosjecan zivot, prosjecnu placu...
Guest- Guest
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Similar topics
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» U kraljevini SHS se živjelo bolje nego danas u RH i SFRJ
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» Poduzetnici: 'Lakše se radilo u Jugoslaviji nego danas'
Page 7 of 28