Malo ih je al' su **vna
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Malo ih je al' su **vna
ne moze , gledam film , drugi put...aben wrote:jel more neki primjer?debotoijusto wrote:na odluke drzave u ovom slucajuaben wrote:čekoj, utjecaj crkve na ča?debotoijusto wrote:
da zakljucim , veliki utjecaj crkve - losa ekonomija
drusto kao zajednicu u danasnjem svijetu
krajnje si mi neozbiljan s ton tvrdnjon, možda ne vidin golemu šumu isprid očiju, baš me zanimo..
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
A ja, bidan, uvik mislija da to ima veze sa sposobnim gospodarstvenicima.debotoijusto wrote:
Svašta ću ja od Hrvatah naučit.
to je samo jedun od uvjeta. moreš biti sposoban koliko oćeš, al u venecueli neš biti gospodarstvenik.Ero wrote:A ja, bidan, uvik mislija da to ima veze sa sposobnim gospodarstvenicima.debotoijusto wrote:
2014-04-16
A bogami ni u 'Rvackoj. Osim ako si Mate Rimac.aben wrote:to je samo jedun od uvjeta. moreš biti sposoban koliko oćeš, al u venecueli neš biti gospodarstvenik.Ero wrote:A ja, bidan, uvik mislija da to ima veze sa sposobnim gospodarstvenicima.debotoijusto wrote:
u hrvatskoj tribaš, osim osnovne poslovne sposobnosti, imati i zamršenu horoskopsku poziciju planeta u trenutku rođenja...Ero wrote:A bogami ni u 'Rvackoj. Osim ako si Mate Rimac.aben wrote:to je samo jedun od uvjeta. moreš biti sposoban koliko oćeš, al u venecueli neš biti gospodarstvenik.Ero wrote:A ja, bidan, uvik mislija da to ima veze sa sposobnim gospodarstvenicima.debotoijusto wrote:
2014-04-16
Pa s plaćom od skoro sedam tisuća eura i raznim drugim benificijama lako je Petirki vjerovati u Boga, a bogami imati će s čim, bogato, proslaviti i nadolazeći Uskrs.
Ti s time nemaš ništa. Mislim s njenom plaćom. Niti s njenom vjerom.provocator wrote:Pa s plaćom od skoro sedam tisuća eura i raznim drugim benificijama lako je Petirki vjerovati u Boga, a bogami imati će s čim, bogato, proslaviti i nadolazeći Uskrs.
Ne, ti imaš... Odi farbat jajca.
(odgovor upućen trupini eri)
(odgovor upućen trupini eri)
pusti debota,zeza nas :Daben wrote:jel more neki primjer?debotoijusto wrote:na odluke drzave u ovom slucajuaben wrote:čekoj, utjecaj crkve na ča?debotoijusto wrote:
drusto kao zajednicu u danasnjem svijetu
krajnje si mi neozbiljan s ton tvrdnjon, možda ne vidin golemu šumu isprid očiju, baš me zanimo..
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» dno dna pa jos malo
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» dno dna pa jos malo
Page 5 of 5