Malo ih je al' su **vna
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Malo ih je al' su **vna
Agilan nas Tim..dosao je Tiho i usao u legendu ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A tko to?kic wrote:vidi ko je doša:aben wrote:Ero wrote:Radimo svoj posao.
hvala bogu. ča bismo bez njih..
Guest- Guest
Ero wrote:Ma kakvi zaštitnici ljudskih prava, molim te lijepo...Olupine u ljudskom obliku.
Gazili su ih kad god su bili u prilici.
Draga moja gospo, maloprije napisah da sve -izme treba u kali zatrijeti.
Do tada ćemo imati svijet ovakav kakav imamo - sebičan i pokvaren do srži.
Dokle budu trajala ta vjerska stanja . Do tada .
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
a ti si jedan od onih koji voli govoriti o hamburgerima kraj glodnih :((kic wrote:vidi ko je doša:aben wrote:Ero wrote:Radimo svoj posao.
hvala bogu. ča bismo bez njih..
2014-04-16
Nek se kupi bijes. Napali su pred uskrs. Direktni napad na krščane.
Ja ču još malo ostat neutralan. Ne widim nigdje bojna polja. Kad mi bude trebalo to šta mi bude trebalo na bojnom polju samo ču reči : Islam je religija zla.
Spašawaj se tko može.
Ja ču još malo ostat neutralan. Ne widim nigdje bojna polja. Kad mi bude trebalo to šta mi bude trebalo na bojnom polju samo ču reči : Islam je religija zla.
Spašawaj se tko može.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jedino zajedničko je njeno seljačko porijekloRayMabus wrote:Naša Iwana Orleanska.debotoijusto wrote:izuzetno iritantna seljancica
Inace od kud joj takvi blesavi argumenti tipa NAS BOG JE POBIJEDIO SMRT .
nisam neki teolog , ne daj Boze , ali vidim bedastoću u tih parcijalni : Isus nije Bog , Bog nije nas a također nije pobijedio smrt .
Slavljenje smrti je stup religija.
Koja je to bedastoća u tih 3- 4 rijeci...
Dostojna jedne Petirke
Najbolje ubijaju kad ubijaju u ime Isusa Krista.Sora wrote:Jedino zajedničko je njeno seljačko porijekloRayMabus wrote:Naša Iwana Orleanska.debotoijusto wrote:izuzetno iritantna seljancica
Inace od kud joj takvi blesavi argumenti tipa NAS BOG JE POBIJEDIO SMRT .
nisam neki teolog , ne daj Boze , ali vidim bedastoću u tih parcijalni : Isus nije Bog , Bog nije nas a također nije pobijedio smrt .
Slavljenje smrti je stup religija.
Koja je to bedastoća u tih 3- 4 rijeci...
Dostojna jedne Petirke
2014-04-11
Vi nikad, pa čak ni tada, niste ništa krivi.dzango wrote:Znao sam da smo mi krivi što su nas nacisti porobili. Zato su nas Ameri i bombardovali na Uskrs, Sram nas bilo.Ero wrote:PS: Džango, ne započinji opet s time. Za bobardovanjem se najprije zahvalite vašim -izmima. Bez njih ga ne bi ni bilo.
Ero opet briljira.
Dok god budete tako razmišljali ne računajte na bolje.
Mi malo stariji smo sve vidjeli na vlastite oči, tako da...
Antifašisti. Jao, jao...Sora wrote:Jedino zajedničko je njeno seljačko porijekloRayMabus wrote:Naša Iwana Orleanska.debotoijusto wrote:izuzetno iritantna seljancica
Ja ne mrzim ali bi mogao ubiti ovu Petirku a i sve koji nisu nasi. Takav sam. Ne mrzim pa ti idi Bogu svom. Mislim da bih je prvo iskristio. Vise puta. Ma ubio bih je Tvrtkom.
2014-04-14
Pa u suštini 1% od ukupne populačije je potrebno da se naprawe dobre križarske brigade.abraham wrote:Ja ne mrzim ali bi mogao ubiti ovu Petirku a i sve koji nisu nasi. Takav sam. Ne mrzim pa ti idi Bogu svom. Mislim da bih je prvo iskristio. Vise puta. Ma ubio bih je Tvrtkom.
Znači da ti nisi bitan u kreiranju toga.
2014-04-11
Prednost je šta nemoraju swi biti profi wojniči ...samo neka znaju barat kalašom ili čime weč.
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
Njima i nije Uskrs. Uskrs je glupanima i njihovima, kao Petrika i sl klerofasisti. Nasi ne slave .
2014-04-14
Wjerski fanatizam je program a ako je nešto program onda se može aktiwirat.
Jedan profi wojnik na trideset wjerskih fanatika : jedan križarski wod.
Nemojte se iznenadit kad oswane negdje general sa psihologijom u malom prstu pa wam owakwi wod u jednoj akčiji tamani oko 500 do tisuču neprijateljskog stanowništwa.
Jedan profi wojnik na trideset wjerskih fanatika : jedan križarski wod.
Nemojte se iznenadit kad oswane negdje general sa psihologijom u malom prstu pa wam owakwi wod u jednoj akčiji tamani oko 500 do tisuču neprijateljskog stanowništwa.
2014-04-11
Ima par dobrih stwari kod owakwih wodowa .....naime reaktiwni u iz kojeg dolazi taj religijski program ne poznaje pojam wremena a to znači :
- da jednu te istu owakwu postrojbu možeš koristit beskonačan miljon puta
- da ih možeš dowuč odakle god hočeš
Zato je owo korisno imat kad imaš takwe wodowe :
- da jednu te istu owakwu postrojbu možeš koristit beskonačan miljon puta
- da ih možeš dowuč odakle god hočeš
Zato je owo korisno imat kad imaš takwe wodowe :
2014-04-11
Tako da te waše priče owo ono ja nebi .......istina je da was nitko ništa niti ne pita ....za kreiranje križarskih wodowa potrebno je jako malo jedinki .....al prawih.
Još kad imaš mogučnost prebačiwanja onda imaš i mogučnost grupiranja welike količine tzw zlih wodowa na jednom prostoru.
Još kad imaš mogučnost prebačiwanja onda imaš i mogučnost grupiranja welike količine tzw zlih wodowa na jednom prostoru.
2014-04-11
Netočno.Ero wrote:PS: Džango, ne započinji opet s time. Za bobardovanjem se najprije zahvalite vašim -izmima. Bez njih ga ne bi ni bilo.
Zašto ih nisu bombardirali 1991.kad je stradao Vukovar, ili kad je stradala Srebrenica?
Nego tek kad su dirnuli u uljeze koji su došli živjeti na srpsku zemlju i onda su ondje počeli postavljati pravila domaćinima i ugrožavati ih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Postoje određeni problemi kod owih zlih wodowa zbog čega wojni stratezi iste takwe preporučuju samo u krajnoj nuždi ....naime nemožeš ih držat u wojarnama ......wratit u čiwilni žiwot.
I to wam je još jedan odgowor na količinu toga .....toga treba wrlo malo al da su prawi.
I to wam je još jedan odgowor na količinu toga .....toga treba wrlo malo al da su prawi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemojmo se lagat : plačenići su skupi em to ne rade sa žarom ....wjerski fanatiči su jeftiniji i rade to sa žarom.debotoijusto wrote:aeRayMabus wrote:Naša Iwana Orleanska.debotoijusto wrote:izuzetno iritantna seljancica
ukazo se jednog dana sveti EUROvil i dao zadatak spasiti hrvate
Pa sa tim žarom izgube Jeruzalem ali zato uspiju opljačkaju kršćanski Carigrad-Konstantinopol.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» dno dna pa jos malo
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» dno dna pa jos malo
Page 2 of 5