Malo ih je al' su **vna
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Malo ih je al' su **vna
ma da, potpuno je ok, normalno i ful suosjećajno u istoj rečenici izreći 26 ubijenih u napadu i sretan Uskrsepikur37 wrote:Petirka je posve ok, kao i čestitka.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma čekoj, ča je zastarilo?Fénix wrote:Samo novo dolazi u obzir, ovo je već toliko poznato i zastarjelo da i vrapci i galebovi se služe time. Hoćemo djela, ne teoriju!aben wrote:o čemu ti?Fénix wrote:Kad su važniji, što onda koriste njihovu struju, proizvode, kemijske elemente i sve ostalo? Jebeš njih! Nisu oni ništa napravili, trpačina Europe se nastavlja. Ljudi idu na mjesec, a ne ovo u linku što čitam.aben wrote:važniji od ajnštajnaFénix wrote:Čovjek misli došao budući Einstein, Tesla, braća Wright, Röttgen, Newton, a mi dobili "špice, kikiriki športska zajebancija".Yehudi wrote:Fénix wrote:Uvijek neki klošari.kic wrote:Estonski premijer :p
A baš
http://katalaksija.com/2006/12/23/estonsko-cudo/
tesla ajnštajt rengen su proizvodi onoga ča imo estonija, a ne da je estonija proizvod tesle ajnštajna i rengena
2014-04-16
E jebiga sad... Ti bi da ti se crta... Ne ide to tako. Samo novo se traži, ne izmjena i dopuna postojećih.aben wrote:ma čekoj, ča je zastarilo?Fénix wrote:Samo novo dolazi u obzir, ovo je već toliko poznato i zastarjelo da i vrapci i galebovi se služe time. Hoćemo djela, ne teoriju!aben wrote:o čemu ti?Fénix wrote:Kad su važniji, što onda koriste njihovu struju, proizvode, kemijske elemente i sve ostalo? Jebeš njih! Nisu oni ništa napravili, trpačina Europe se nastavlja. Ljudi idu na mjesec, a ne ovo u linku što čitam.aben wrote:važniji od ajnštajnaFénix wrote:Čovjek misli došao budući Einstein, Tesla, braća Wright, Röttgen, Newton, a mi dobili "špice, kikiriki športska zajebancija".Yehudi wrote:Fénix wrote:Uvijek neki klošari.kic wrote:Estonski premijer :p
A baš
http://katalaksija.com/2006/12/23/estonsko-cudo/
tesla ajnštajt rengen su proizvodi onoga ča imo estonija, a ne da je estonija proizvod tesle ajnštajna i rengena
Estonski premijer ne ne nudi ništa. On samo pokazuje što je već opće poznata stvar.
Guest- Guest
ča novo, čoviče božji?Fénix wrote:E jebiga sad... Ti bi da ti se crta... Ne ide to tako. Samo novo se traži, ne izmjena i dopuna postojećih.aben wrote:ma čekoj, ča je zastarilo?Fénix wrote:
Samo novo dolazi u obzir, ovo je već toliko poznato i zastarjelo da i vrapci i galebovi se služe time. Hoćemo djela, ne teoriju!
Estonski premijer ne ne nudi ništa. On samo pokazuje što je već opće poznata stvar.
estonski premijer ne nudi nišće, i ni došo učiti nikoga.
2014-04-16
A ništa. Onda on slobodno možeaben wrote:ča novo, čoviče božji?Fénix wrote:E jebiga sad... Ti bi da ti se crta... Ne ide to tako. Samo novo se traži, ne izmjena i dopuna postojećih.aben wrote:ma čekoj, ča je zastarilo?Fénix wrote:
Samo novo dolazi u obzir, ovo je već toliko poznato i zastarjelo da i vrapci i galebovi se služe time. Hoćemo djela, ne teoriju!
estonski premijer ne nudi nišće, i ni došo učiti nikoga.
Guest- Guest
estonija je isto odjebala vjeru kao drzavnu istitucijumaggie13 wrote:estonci su vrijedan narod..malo su ih rusi unazadili..sitnica ;-)Fénix wrote:Uvijek neki klošari.kic wrote:Estonski premijer :p
da zakljucim , veliki utjecaj crkve - losa ekonomija
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ma da, potpuno je ok, normalno i ful suosjećajno u istoj rečenici izreći 26 ubijenih u napadu i sretan Uskrsepikur37 wrote:Petirka je posve ok, kao i čestitka.
Stvarno je glupo. jasno je to sada i njoj vjerujem ali u želji da šta više poruči u jednoj rečenici, sve je strpala na hrpu pa je ispalo groteskno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pod utjecajem nametnutog komunizma,pa im danas divno stoje napustene kasarne,stambene zgrade s resetkama na prozorima i hoteli,jedni do drugih..;-)debotoijusto wrote:estonija je isto odjebala vjeru kao drzavnu istitucijumaggie13 wrote:estonci su vrijedan narod..malo su ih rusi unazadili..sitnica ;-)Fénix wrote:Uvijek neki klošari.kic wrote:Estonski premijer :p
Inace,Estonci koje poznajem veci vjernici od mene :D
2014-04-12
nije mi to cudnomaggie13 wrote:pod utjecajem nametnutog komunizma,pa im danas divno stoje napustene kasarne,stambene zgrade s resetkama na prozorima i hoteli,jedni do drugih..;-)debotoijusto wrote:estonija je isto odjebala vjeru kao drzavnu istitucijumaggie13 wrote:estonci su vrijedan narod..malo su ih rusi unazadili..sitnica ;-)Fénix wrote:Uvijek neki klošari.kic wrote:Estonski premijer :p
moguce da sam i ja veci vjernik od tebe
2014-04-12
moguce,ako je ateizam vjera..inace..ja sam neki deist..agnostik..neka moja filozofija ;Pdebotoijusto wrote:nije mi to cudnomaggie13 wrote:pod utjecajem nametnutog komunizma,pa im danas divno stoje napustene kasarne,stambene zgrade s resetkama na prozorima i hoteli,jedni do drugih..;-)debotoijusto wrote:estonija je isto odjebala vjeru kao drzavnu istitucijumaggie13 wrote:estonci su vrijedan narod..malo su ih rusi unazadili..sitnica ;-)Fénix wrote:Uvijek neki klošari.kic wrote:Estonski premijer :p
moguce da sam i ja veci vjernik od tebe
2014-04-12
A istina je za Debota da je veliki vjernik...samo on vjeruje u iskrene pobude i savjestan rad pojedinih političara čiji rad zna tako strasno poduprijeti...naravno da je vjerodostojnija dogma o uskrsnuću tijela...a i sve ostale religijske...jebi ga, nikome ne možeš uskratiti vjerovanje u vlastite zablude...
darth_vader-
2014-04-17
ne vidim razlike od onih koji u svemu vide zajeb i prevarujasambrend wrote:A istina je za Debota da je veliki vjernik...samo on vjeruje u iskrene pobude i savjestan rad pojedinih političara čiji rad zna tako strasno poduprijeti...naravno da je vjerodostojnija dogma o uskrsnuću tijela...a i sve ostale religijske...jebi ga, nikome ne možeš uskratiti vjerovanje u vlastite zablude...
osim sto pozitivnim mislima brodim
no to nije vjera
2014-04-12
Deboti jel ide veliki minus zokiju i sdpu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
naravnovuksadinare wrote:Deboti jel ide veliki minus zokiju i sdpu?
razlika sto ne iz istih razloga kao tebi
2014-04-12
čekoj, utjecaj crkve na ča?debotoijusto wrote:
2014-04-16
na odluke drzave u ovom slucajuaben wrote:čekoj, utjecaj crkve na ča?debotoijusto wrote:
drusto kao zajednicu u danasnjem svijetu
2014-04-12
jel more neki primjer?debotoijusto wrote:na odluke drzave u ovom slucajuaben wrote:čekoj, utjecaj crkve na ča?debotoijusto wrote:
krajnje si mi neozbiljan s ton tvrdnjon, možda ne vidin golemu šumu isprid očiju, baš me zanimo..
2014-04-16
ne moze , gledam film , drugi put...aben wrote:jel more neki primjer?debotoijusto wrote:na odluke drzave u ovom slucajuaben wrote:čekoj, utjecaj crkve na ča?debotoijusto wrote:
krajnje si mi neozbiljan s ton tvrdnjon, možda ne vidin golemu šumu isprid očiju, baš me zanimo..
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» dno dna pa jos malo
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» dno dna pa jos malo
Page 4 of 5