Najbolji uleti
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najbolji uleti
Pa zapravo i jesan. Čak iman tu sriću da meni prilaze, a ja opet ne znan šta učinit. Evo zadnja situacija... pobiga san. Doslovno i bez zajebancije.
Gost- Guest
otrcao si ?
s kvacicom
s kvacicom
Last edited by betty.boop on 10/6/2015, 20:51; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
mene se dojmilo jedno ulijetanje pismom, ne pjesmom, nego pismom, napisanim pismom
u danasnje vrijeme je to rijetkost
u danasnje vrijeme je to rijetkost
betty.boop-
2015-01-23
Vrhunska scena. Ono da san gleda na tv-u, ispiša bi se.
Inače je cura koju znan. Znači, stojin s dvi. Ta jedna mi šapne da je ova zagrijana i makne se. I sad mi sami. Na koncertu. I men muka. Triba pričat s njon. Mučin dvi minute, okrenen se i oden vanka na kišu. Ovoj ništa nije jasno.
Eee, to s pismon je kul. To san i ja bija napravija. I javila se. Dalje neću. Uvik je nešto na rubu bizarne ludosti.
Inače je cura koju znan. Znači, stojin s dvi. Ta jedna mi šapne da je ova zagrijana i makne se. I sad mi sami. Na koncertu. I men muka. Triba pričat s njon. Mučin dvi minute, okrenen se i oden vanka na kišu. Ovoj ništa nije jasno.
Eee, to s pismon je kul. To san i ja bija napravija. I javila se. Dalje neću. Uvik je nešto na rubu bizarne ludosti.
Gost- Guest
Mene bi se osvojilo pismom,100%!
Da nisam osvojena,jel...:D
Mi žene smo komplicirane...ali kad nam se netko svidja to jasno pokazujemo,treba samo znati pročitati između redova...pogledi,smjeskanje Itd.
Da nisam osvojena,jel...:D
Mi žene smo komplicirane...ali kad nam se netko svidja to jasno pokazujemo,treba samo znati pročitati između redova...pogledi,smjeskanje Itd.
Guest- Guest
carrey wrote:okrenen se i oden vanka na kišu.
ma i upalu pluca dobit ako treba !
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:
isto kao i sto treba znat procitat 'sta nam je' kad kazemo da nije nista
betty.boop-
2015-01-23
ja ne mogu izdrzat dugo sutit :D
izbacim sve, pa kud puklo
izbacim sve, pa kud puklo
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:Zagy wrote:
isto kao i sto treba znat procitat 'sta nam je' kad kazemo da nije nista
to je barem lako, onda je sve!
Guest- Guest
uleti nikad ne valjaju. najlakše se padne na nešto što nije ni trebalo biti ulet nekome.
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
Sefirot wrote:
žene...komplicirane ste. užasno.
Sa više njih sam razgovarao i sve su rekle kao da ako im se netko dopadne da daju znakove i "krenu u lov", no u realnosti, u praksi to nije nimalo točno i rijetko sam vidio da cura hvata. I onda ispadne da su emancipirane ali po nekim stvarima trebaju muški prvi ali kad krenu prvi onda je odjeb jer se ponaša neuhvatljiva i da se malo muško potrudi, a ako se potrudi onda je napasan i dosadan..... wtf žene??? odlučite se više...
Jesmo komplicirane, ali zato ste vi muški tu da nam budete ravnoteža jer ste jednostavni.
Zapamti jedno-jedino što žena želi da ti naučiš je da joj čitaš misli Sitnice razotkrivaju jel joj se sviđaš il ne
Guest- Guest
ea-sydzepna_venera wrote:apamti jedno-jedino što žena želi da ti naučiš je da joj čitaš misli Sitnice razotkrivaju jel joj se sviđaš il ne
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» Najbolji...
» Najbolji šef
» Najbolji yu gitarist
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» Najbolji...
» Najbolji šef
» Najbolji yu gitarist
Page 3 of 4