Najbolji...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Najbolji...
mislio sam da niche o notebook-u priča
shawshank, najbolja scena na krovu, kad andy dufresne doživi svoj trenutak slobode trenutak koji mu nitko nikad ne može oduzet. uvijek popijem pivo uz tu scenu i nazdravim s njima.
shawshank, najbolja scena na krovu, kad andy dufresne doživi svoj trenutak slobode trenutak koji mu nitko nikad ne može oduzet. uvijek popijem pivo uz tu scenu i nazdravim s njima.
Guest- Guest
kingkong7 wrote:mislio sam da niche o notebook-u priča
Niche zapali frulicu...zaustavi sekvencu filma, povuče dva dima, nirvana... kasnije pogleda Pulp Fiction pa Trainspoting samo da se može nastaviti drogirati...normalno da mu onda Mostovi okruga Madison nakon toga budu dobar film i meni bi bili da se toliko prepušim...a u biti cijelo vrijeme gleda Bitku na Neretvu misleći da je Milena Dravić zapravo Meryl Streep...
darth_vader-
2014-04-17
:^Ojasambrend wrote:kingkong7 wrote:mislio sam da niche o notebook-u priča
Niche zapali frulicu...zaustavi sekvencu filma, povuče dva dima, nirvana... kasnije pogleda Pulp Fiction pa Trainspoting samo da se može nastaviti drogirati...normalno da mu onda Mostovi okruga Madison nakon toga budu dobar film i meni bi bili da se toliko prepušim...a u biti cijelo vrijeme gleda Bitku na Neretvu misleći da je Milena Dravić zapravo Meryl Streep...
Guest- Guest
jel Mostovi?!fridrih_niche wrote:... film svih vrimena je upravo na drugom programu HRT-a...
Boze, koji film!
<3
Hahaha, skoro!Noor wrote:jel Mostovi?!fridrih_niche wrote:... film svih vrimena je upravo na drugom programu HRT-a...
Boze, koji film!
<3
:D
Shawshank Redemption!
<3
Guest- Guest
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» Najbolji šef
» Najbolji blagdan!
» Najbolji prognozer
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» Najbolji šef
» Najbolji blagdan!
» Najbolji prognozer
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1