Novice za naše Erja
Page 1 of 1
Novice za naše Erja
Detoksiciramo se zajedno: Jelovnik za 3. dan dijete
I. RI / ČETVRTAK, 17.03.2016 09:00 Prihvatite zdrave navike, odnosno, prihvatite pripremu smoothie-a kao dio svoje dnevne rutine
VEĆ je spreman jelovnik za 3. dan detoks dijete.
Priznajte da vam se ova dijeta toliko svidjela da jedva čekate okusiti ono sve ono što će se nalaziti na dnevnim jelovnicima narednih dana.
Detoksikacijski jelovnik - 3. dan
Apeliramo da pripremate dnevne obroke u obliku smoothie-a iz razloga što su tako pripremljeni obroci izrazito praktični za ponijeti od kuće, a što je u današnjem užurbanom načinu života izrazito značajno.
U današnje vrijeme ljudi nerijetko preskaču obroke unutar dana samo iz razloga što im isti nisu lako dostupni u određenom vremenu.
Ne dozvolite da vam prilike u životu, posao, ili okolina, onemogućuju da se brinete za svoje zdravlje.
Dakle, prihvatite zdrave navike, odnosno, prihvatite pripremu smoothie-a kao dio svoje dnevne rutine.
http://www.index.hr/fit/clanak/detoksiciramo-se-zajedno-jelovnik-za-3-dan-dijete/881525.aspx
I. RI / ČETVRTAK, 17.03.2016 09:00 Prihvatite zdrave navike, odnosno, prihvatite pripremu smoothie-a kao dio svoje dnevne rutine
VEĆ je spreman jelovnik za 3. dan detoks dijete.
Priznajte da vam se ova dijeta toliko svidjela da jedva čekate okusiti ono sve ono što će se nalaziti na dnevnim jelovnicima narednih dana.
Detoksikacijski jelovnik - 3. dan
- 1. obrok: smoothie - 1 mrkva, 1 banana, 2 naranče, limun, celer
- 2. obrok: smoothie - baby blitva, kupus, zelena salata, sok od limuna
- 3. obrok: kuhana cvjetača, maline, pola naranče, peršin
Ovaj obrok možete pripremiti na način da pomoću štapnog miksera izmiksate kuhanu cvjetaču i maline te obrok "ukrasite" listovima svježeg peršina.
Vjerujemo kako će vašim nepcima odgovarati slatkasti okus cvjetače ukomponiran s malinama.
- 4. obrok: smoothie - 2 svježa krastavca, jabuka, naranča, kivi
- 5. obrok: baby blitva, kupus, zelena salata, sok od limuna
Apeliramo da pripremate dnevne obroke u obliku smoothie-a iz razloga što su tako pripremljeni obroci izrazito praktični za ponijeti od kuće, a što je u današnjem užurbanom načinu života izrazito značajno.
U današnje vrijeme ljudi nerijetko preskaču obroke unutar dana samo iz razloga što im isti nisu lako dostupni u određenom vremenu.
Ne dozvolite da vam prilike u životu, posao, ili okolina, onemogućuju da se brinete za svoje zdravlje.
Dakle, prihvatite zdrave navike, odnosno, prihvatite pripremu smoothie-a kao dio svoje dnevne rutine.
http://www.index.hr/fit/clanak/detoksiciramo-se-zajedno-jelovnik-za-3-dan-dijete/881525.aspx
Guest- Guest
Re: Novice za naše Erja
Ti i Kokolinda malo na planincah, malo kosila i bute viteki in tanki kot vejica.
Guest- Guest
Ubi' me produženi noćni rad, što će reći normalno hranjenje puta 2.Eva wrote:Ti i Kokolinda malo na planincah, malo kosila i bute viteki in tanki kot vejica.
Najbolja dijeta mi je ako u 22h odem u krpice. Za mjesec dana omršavim 16 kg.
Provjereno u praksi već 2x.
Problem mi je kako se disciplinirati, jer moj posao-rad je moj hobi, strast....
PS: Bez ikakve posebne dijete!Ero wrote:
A kak bi ti, pametni, bebe hranil?ranki1 wrote:ti smoothie su sranje,treba jesti hranu normalnu a ne to smuljano,time se gube vaznii minerali,vlakna itd
u prijevodu amerikanizacija je sve to smuljano sve od onih glupih pahuljica i slicnoga
dokazano smece
nisam znao da se eva amerikanizirala i psotala budale,ali ajde sto ces
ne jesti to sve smuljano,nije bezveze Bog dao hranu ljudima,jedite voce, povrce,meso sve a ne ta sranja
osim tanke linije dobijete i "tanki" mozak te ovisite o reklamama kao idioti
Guest- Guest
Oho, jel se to hvališ?Ero wrote:PS: Bez ikakve posebne dijete!Ero wrote:
No, šalu na stranu. Manje hrane a više aktivnosti i nema viška kila.
Evo, vidi moju sestričnu, Kolindina generacija, čak je i starija dva mjeseca, 4 djece a vidi linije.
Guest- Guest
Similar topics
» suludo a nase
» ne damo naše autoceste
» ne mogu da shvatim naše budale !
» Ceo svet protiv Lijepe naše!!!
» Šešelj zapalio naše zastave
» ne damo naše autoceste
» ne mogu da shvatim naše budale !
» Ceo svet protiv Lijepe naše!!!
» Šešelj zapalio naše zastave
Page 1 of 1