ne damo naše autoceste
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: ne damo naše autoceste
onog ismeta treba jebat, a naplatne kucice dici u zrak.
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
"to treba nacionalizirati"
"to je naše"
"ne stranom kapitalu"
"ne domaćem kapitalu"
"protiv svakoga oblika kapitala"
da bi HDZ mogao farbati tunele po 5x većoj cijeni, uhljebiti par tisuća svojih uhljeba, a HNSovci kada dodju na vlast, postave svoga direktora, i daju mu otkaz i ovaj nakon 3 mjeseca dobije stotine tisuća kuna otpremnine..
"ali to je naše"
Hrvatski Nacional Socijalizam press
"to je naše"
"ne stranom kapitalu"
"ne domaćem kapitalu"
"protiv svakoga oblika kapitala"
da bi HDZ mogao farbati tunele po 5x većoj cijeni, uhljebiti par tisuća svojih uhljeba, a HNSovci kada dodju na vlast, postave svoga direktora, i daju mu otkaz i ovaj nakon 3 mjeseca dobije stotine tisuća kuna otpremnine..
"ali to je naše"
Hrvatski Nacional Socijalizam press
Guest- Guest
Moje lega radi i kaže da se tamo toliko krade da je to smiješno od asfalata, farbe do farabanja i namještanja
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Moje lega radi i kaže da se tamo toliko krade da je to smiješno od asfalata, farbe do farabanja i namještanja
i onda kada jučer čitam jastreba predlaže nacionalizaciju drugih poduzeća, možeš mislit koliko bi se krale , a cijene bi samo rasle..
treba doslovno sve u državi privatizirati, živila privatizacija, sve rasprodati, sve privatiziriati, a ono što nitko ne želi kupiti , to samo zapaliti
Guest- Guest
Treba drzavu privatizirati ili iznajmiti nekom sposobnijem....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Treba drzavu privatizirati ili iznajmiti nekom sposobnijem....
ipak moje natezanje sa tebom nije bilo uzaludno
Guest- Guest
I najjači mi je vodovod u Splitu.
Imaju godišnje prihode od komunalija oko 200milijuna kuna. Na uhljebe troške 66 milijuna kuna(dakle trećinu love).
I najjača stvar, udrila malo jača kiša, i voda u splitu zamućena 10ak dana. Samo je trebalo ugraditi jedan bolji filter od 7milijuna kuna, a ekipa tvrdi da nema para.
A u vodovodu svaka vlast uhljebljuje rodijake, a vodovod svake godine diže komunalnu naknadu.
i nemaju para za ugraditi dobre filtere, izgleda da i sada izlaze još neki problemi.
Inače sprema se kolektivna tužba građana, rekli su da se javi što više grđaana za kolektivnu tužbu, mogao bih i ja. dat ću 200-300kn sudskih troškova boli me kurac.
treba počet razjebati uhljebe , ono gaziti ih čizmom, dok ovi nisu nas sjebali i potrovali i iselili
Imaju godišnje prihode od komunalija oko 200milijuna kuna. Na uhljebe troške 66 milijuna kuna(dakle trećinu love).
I najjača stvar, udrila malo jača kiša, i voda u splitu zamućena 10ak dana. Samo je trebalo ugraditi jedan bolji filter od 7milijuna kuna, a ekipa tvrdi da nema para.
A u vodovodu svaka vlast uhljebljuje rodijake, a vodovod svake godine diže komunalnu naknadu.
i nemaju para za ugraditi dobre filtere, izgleda da i sada izlaze još neki problemi.
Inače sprema se kolektivna tužba građana, rekli su da se javi što više grđaana za kolektivnu tužbu, mogao bih i ja. dat ću 200-300kn sudskih troškova boli me kurac.
treba počet razjebati uhljebe , ono gaziti ih čizmom, dok ovi nisu nas sjebali i potrovali i iselili
Guest- Guest
Pinochet wrote:epikur37 wrote:Treba drzavu privatizirati ili iznajmiti nekom sposobnijem....
Ja sam oduvijek za utapanje RH u neku srednjoeuropsku zajednicu sposobnijeg vodstva.
Sami nismo sposobni, jugoistok je još gori kulturno i ne pripadamo tamo...daklem....
K6K.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nema to veze, ujeba nas Nacional Socijalizam..epikur37 wrote:Pinochet wrote:epikur37 wrote:Treba drzavu privatizirati ili iznajmiti nekom sposobnijem....
Ja sam oduvijek za utapanje RH u neku srednjoeuropsku zajednicu sposobnijeg vodstva.
Sami nismo sposobni, jugoistok je još gori kulturno i ne pripadamo tamo...daklem....
K6K.
pazi i švabe su imale socijalizam u DDRu pa ako je njima propao, taman će kod nas "državna ruka" voditi sve pošteno. Mislim lijepo zvuči u teoriji "država će se pobrinuti za opće interese ", a u praksi, HDZ/HNS/MOST/KPJ se pobrinu za interese svojih uhljeba na štetu cijele zajednice. Privatizirano u najmanju ruku je manje zlo.
Da sutra daš autocestu privatniku u koncesiju, lik bi prvo otpustio 70% ljudi, jer nerade kurca, zatim nebi bilo šanse da dodje netko postavi direktora za 50 000kn plaću, pa za 3 mjeseca mu da otkaz i dobije 300 000 kn optremnine(tako se radi u državnim firmama) , plus nebi mu neki rođo farbao tunele po 5x većoj cijeni, to bi očistio, i stavio bi godišnje vinnjete 50€ i vozi cilu godinu autocestom kao što je normalno za ostatak civiliziranog svijeta.
Eh da , unatoč što imamo najskuplju autocestu, - i dalje HAC ima.. koliko ono? 20-30milijardi kuna gubitaka
Evo pročitajte članak o Vojkovića glede Hrvatskih autocesta
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-je-odlucila-treba-nam-vise-mrtvih-na-cestama/957390.aspx
Guest- Guest
nego sto..ostavit policiju i vojsku..ustvari, policiju neka netko neutralan nadgleda, dok vojsku vec NATO..epikur37 wrote:Treba drzavu privatizirati ili iznajmiti nekom sposobnijem....
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nevjerojatno, i još dižu cijenu, malo im je i to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zapaliti upravnu zgradu i spriječiti vatrogasce da dolaze... Jedini način borbe... i ministarstvo prometa usput...
darth_vader-
2014-04-17
neoliberalepikur37 wrote:Treba drzavu privatizirati
2014-04-16
Privatizacija strateških resursa nije dobro ali izgleda da u Hrvatskoj je sve naopako pa je to jedini način da se ustvari autoceste spase.
ne da je dobro, nego je izuzetno dobro.catabbath wrote:Privatizacija strateških resursa nije dobro
državi ostaviti strateški bitne firme?! brrrr
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako su autoceste uništile američke gradove
» Džihadisti poručuju ruskim vojnicima sa autoceste M4
» Bakir: Ne damo Komšića
» Oni hoće da se odcijepe,mi kao ne damo
» Obljetnica:"Oni se kao hoće odcijepiti,mi im kao ne damo"
» Džihadisti poručuju ruskim vojnicima sa autoceste M4
» Bakir: Ne damo Komšića
» Oni hoće da se odcijepe,mi kao ne damo