Ceo svet protiv Lijepe naše!!!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ceo svet protiv Lijepe naše!!!
https://m.vecernji.hr/premium/slovenija-ma-arska-bih-srbija-procjenjuju-da-je-hrvatska-slaba-pa-je-reketare-1194877
Kermit-
2014-04-17
Re: Ceo svet protiv Lijepe naše!!!
Pa kad imamo nesposobno vodstvo. Najslabije od osamostaljenja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Najgore a ovo je samo početak...jastreb wrote:Pa kad imamo nesposobno vodstvo. Najslabije od osamostaljenja.
Kermit-
2014-04-17
London-Berlin-Teheran-Budim-Beograd-Brisel-Sarajevo-Vatikan i Kominterna.Leviathan2 wrote:urote belosvetskih neprijatelja
2014-04-22
Ne...gospodo...karamarko i kolinda su srusili politicki projekt region i odnose zeljeli na bilateralnoj razini i da se otvorena pitanja otvoreno bez rukavica i metenja pod tepih rjesavaju..ocito se drugoj gospodi to nije svidjelo...koja bi i dalje vodila politiku tapsanja po ramenu s figom u djepu...a oni koji su kvazi zabrinuti za hrvate u bh-a upravo takva regionska politika mesica josipovica jace ih je dovela u ovaj polozaj danas..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
2015-09-08
A Balije?vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
Svi su oni zajedno i protiv nas.....velikosprska udbo-ujdijska urota :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:A Balije?vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
Nemoj ga zezati, oni su mu neprežaljena ljubav :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svi se drugi iskreno vole.
:-D
2014-04-12
Jbg...tu je bilo ili ili...nit smrdilo nit mirisalo...uglavnom glupo se cudit srbi i janezi nas ne vole ili mi njih..pa ja to i vecina znamo od vrtica takorec jos..nista novo..dzango wrote:A Balije?vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
2015-09-08
..da pucaju od 'ljubavi'...a na rubu rata...maggie13 wrote:Svi se drugi iskreno vole.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
Mislim da je tu u pitanju više Lex Perković.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
epikur37 wrote:kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
Svi su oni zajedno i protiv nas.....velikosprska udbo-ujdijska urota :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
slazem se.jos 1981.bio sam u Lici i znam da se nocu u to doba nije smjelo sam ici u srpsko selo jer su ljudi zagonetno nestajali. narocito u zapadnoj slavoniji u srpskim selima oko kamenskog,zveceva,a napose seovice.ljude je gutao mrak. najbolje se to sve vidjelo na nogometnim utakmicama sredinom osamdesetih. srbi su kamenovali vlakove sa rtorcidom u srpskim selima oko knina,raducica,bukovica i zagrovica.u baranji je mrznja bila takva da su intervenirali i komunisti,a napose je mrznja između hrvata i srba bila vidljiva u posavini,sto je i razumljivo jer je ta mrznja bila poticana jos od turaka i karadjordja.vuksadinare wrote:Jbg...tu je bilo ili ili...nit smrdilo nit mirisalo...uglavnom glupo se cudit srbi i janezi nas ne vole ili mi njih..pa ja to i vecina znamo od vrtica takorec jos..nista novo..dzango wrote:A Balije?vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
2014-04-22
Kakav lex perkovic..nemaju onu tu racunicu..tj bilancu...kao u region politici..onfa se pojavio onaj ludonja karamarko pa kolinda koji bi bileteralne odnose i susjedske ali ne i prijateljske..pa oni branitelji i zrtve...srbi agresori pa agresori...umjesto ljubav cvijece trgovina...jebes nestale i zlocine..nema tu bilance...Antijunak wrote:vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
Mislim da je tu u pitanju više Lex Perković.
2015-09-08
Zasto su u zagrebu zvali srbe djikani za vrijeme yu?..sigurno iz 'ljubavi'...pitaj crvenkastogjastreb wrote:slazem se.jos 1981.bio sam u Lici i znam da se nocu u to doba nije smjelo sam ici u srpsko selo jer su ljudi zagonetno nestajali. narocito u zapadnoj slavoniji u srpskim selima oko kamenskog,zveceva,a napose seovice.ljude je gutao mrak. najbolje se to sve vidjelo na nogometnim utakmicama sredinom osamdesetih. srbi su kamenovali vlakove sa rtorcidom u srpskim selima oko knina,raducica,bukovica i zagrovica.u baranji je mrznja bila takva da su intervenirali i komunisti,a napose je mrznja između hrvata i srba bila vidljiva u posavini,sto je i razumljivo jer je ta mrznja bila poticana jos od turaka i karadjordja.vuksadinare wrote:Jbg...tu je bilo ili ili...nit smrdilo nit mirisalo...uglavnom glupo se cudit srbi i janezi nas ne vole ili mi njih..pa ja to i vecina znamo od vrtica takorec jos..nista novo..dzango wrote:A Balije?vuksadinare wrote:Janezi i srbi da..to je jos od davnina kao i mi njih...tu spora nema..madjari nas ne mrze tu je ludi zoka kriv..svabe nas prcaju jer smo im usosili projekt region odnosi...i politika...kaja wrote:Joj, svi nas mrzedu..
2015-09-08
Cuj da region politika, mi smo veliki igrači ..Rusija-kina-Amerika-Hrvatska ... a oni bi nas u region ...ccc
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Macan dobio anemiju zbog hibridnog rata protiv Lijepe naše
» Ceo svet o primirju, a "dojučerašnja braća protiv Srbije"
» Informer: HRVATI UDARNA PESNICA NATO PROTIV RUSIJE: Istorija se ponavlja, najbrojnija vojska na ruskim graniciama je iz "LIJEPE NJIHOVE"!
» "SUDBINA SVETA ZAVISI OD RUSIJE" Patrijarh Kiril poručuje - Moramo da učestvujemo u borbi naše otadžbine protiv svetskog zla
» Lijepe vijesti iz 2023 g.
» Ceo svet o primirju, a "dojučerašnja braća protiv Srbije"
» Informer: HRVATI UDARNA PESNICA NATO PROTIV RUSIJE: Istorija se ponavlja, najbrojnija vojska na ruskim graniciama je iz "LIJEPE NJIHOVE"!
» "SUDBINA SVETA ZAVISI OD RUSIJE" Patrijarh Kiril poručuje - Moramo da učestvujemo u borbi naše otadžbine protiv svetskog zla
» Lijepe vijesti iz 2023 g.
Page 1 of 5