ne mogu da shvatim naše budale !
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ne mogu da shvatim naše budale !
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:804704-JOS-JEDAN-SKANDAL-U-SPLITU-Na-automobilu-beogradskih-tablica-napisano-Ubi-Srbina
Guest- Guest
Re: ne mogu da shvatim naše budale !
Idu u hrvatsku jer imamo naljepse more i najcisce i svi su vrlo ljubazni, u cg vas nece posluziti uopce u lokalu.
Naravno, zbilja mi nije jasno zasto idete bas u split, tamo ni ja ne bi otisla...
I smijesni ste vise s ovim antireklamama turizma , nece presusiti bez brige..taman da se kreveljite svaki dan po portalima
Naravno, zbilja mi nije jasno zasto idete bas u split, tamo ni ja ne bi otisla...
I smijesni ste vise s ovim antireklamama turizma , nece presusiti bez brige..taman da se kreveljite svaki dan po portalima
Last edited by kaya on Sat 6 Jul - 11:34; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A neki kreten išara auto samo zato šta ima Bg table. Idiot.
Ovaj radi friži svim crnim autima jer mrzi ustaše
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/609980/mrzitelj-ustasa-samo-na-potezu-od-bacvica-do-gripa-ostetio-30-ak-crnih-vozila-39taj-bolesnik-mi-je-prosarao-citavu-lijevu-stranu-i-krov39-ali-nije-on-jedini-zbog-kojega-splicani-strepe-za-svoje-aute
Ovaj radi friži svim crnim autima jer mrzi ustaše
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/609980/mrzitelj-ustasa-samo-na-potezu-od-bacvica-do-gripa-ostetio-30-ak-crnih-vozila-39taj-bolesnik-mi-je-prosarao-citavu-lijevu-stranu-i-krov39-ali-nije-on-jedini-zbog-kojega-splicani-strepe-za-svoje-aute
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kaya wrote:Idu u hrvatsku jer imamo naljepse more i najcisce i svi su vrlo ljubazni, u cg vas nece posluziti uopce u lokalu.
moreeeee
prestalo bi to ko za vreme tita
samo srbija nema " tita "
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
nije bitno ko je
bitno je da tu temu otvori
na pravom mestu i velikim
kreditom.
a to nije zagreb !
hrvati ne bi ni znali da su tema
to ne bi resavao beograd
to nije nas poso
dotle
e pa,
dotle cemo da kalimerišemo
nepravda
bitno je da tu temu otvori
na pravom mestu i velikim
kreditom.
a to nije zagreb !
hrvati ne bi ni znali da su tema
to ne bi resavao beograd
to nije nas poso
dotle
e pa,
dotle cemo da kalimerišemo
nepravda
Guest- Guest
a ne znam, ja živim na moru i nedaleko ST-a, i svaki dan vidim po par registracija iz SRB, ne znam kakve su im sudbine ali nekako mi se čini da većina prođe bez problema..
u Hrvatskoj je problem i sa ST tablicama otić u ZG i obrnuto, ili ZD i ŠI npr.. itd-
sveskupa velika i prazna priča je izdvajati samo jedan slučaj, to je cijelo huliganstvo-
kako rece "pomocnik "zamenika
istok je riznica pozitivnih
resenja za beograd
samo nikako da profunkcionise
istok je riznica pozitivnih
resenja za beograd
samo nikako da profunkcionise
Guest- Guest
Istina je da je glupo i jadno šarati po autima 'Ubi Srbina' i to sve, ali treba nas razumjeti.
Znamo mi sve.
Sad nemamo koga ni mrzit. Koga ćemo? Nijemce? Amerikance? Briselce?
Znamo mi sve.
Sad nemamo koga ni mrzit. Koga ćemo? Nijemce? Amerikance? Briselce?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad ti je Tito dobar, jel?! A Šesta lička i dalje ne valja!pizzon wrote:kaya wrote:Idu u hrvatsku jer imamo naljepse more i najcisce i svi su vrlo ljubazni, u cg vas nece posluziti uopce u lokalu.
moreeeee
Ne bi se cudio da neki srbin napravi pizdarije na autu srbskih tabli, kad vas citam ovdje duboko sam uvjeren da ste spremni na sve.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ne bi se cudio da neki srbin napravi pizdarije na autu srbskih tabli, kad vas citam ovdje duboko sam uvjeren da ste spremni na sve.
Srbi su ustaše, a ne mi.
Ustvari, Srbi glume da smo mi ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
Kada sume gore ili se dogode ovakve stvari ne mogu a da ne pomislim na takve kao ti. Mozes ti prevrtati rijeci koliko hoces ali tako stvari stoje.crvenkasti wrote:omni wrote:Ne bi se cudio da neki srbin napravi pizdarije na autu srbskih tabli, kad vas citam ovdje duboko sam uvjeren da ste spremni na sve.
Srbi su ustaše, a ne mi.
omni-
2014-04-12
'Ubi ubi Srbina' je stari tradicionalni hrvatski pozdrav.
Taj pozdrav nikako ne treba zabranjivati.
I njemu je sadržana bit hrvatskh identiteta i smisao postojanja.
Komunisti su ga godinama potiskivali i sva sreća da nije zaboravljen.
crvenkasti-
2014-04-17
omni wrote:Kada sume gore ili se dogode ovakve stvari ne mogu a da ne pomislim na takve kao ti. Mozes ti prevrtati rijeci koliko hoces ali tako stvari stoje.crvenkasti wrote:omni wrote:Ne bi se cudio da neki srbin napravi pizdarije na autu srbskih tabli, kad vas citam ovdje duboko sam uvjeren da ste spremni na sve.
Srbi su ustaše, a ne mi.
Ja bar 20-30 puta na dan ne mogu, a da ne pomislim na njih.
Kako da ih se riješimo?
crvenkasti-
2014-04-17
Bio od Decembra 4 puta na Fuerteventuri i vec snimam da opet idem, bilo tamo ili negde Spanija, Portugalija.
Nikakvi problemi, mirno, prelepa priroda.
Hrvatska, trebaš biti kompletni kreten, pa otici tamo a neka se žali Upravi Vodovoda, mozda mu pomognu.
Nikakvi problemi, mirno, prelepa priroda.
Hrvatska, trebaš biti kompletni kreten, pa otici tamo a neka se žali Upravi Vodovoda, mozda mu pomognu.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
tito nije bio dobar za srbeRegoč wrote:Sad ti je Tito dobar, jel?! A Šesta lička i dalje ne valja!pizzon wrote:kaya wrote:Idu u hrvatsku jer imamo naljepse more i najcisce i svi su vrlo ljubazni, u cg vas nece posluziti uopce u lokalu.
moreeeee
ali jeste za jugu
odnosno
pragmatican pristup realnom stanju
zato pise : tito "
Guest- Guest
Ja, kad kažem "ubi srbina", ja ne mislim na nekog tamo Srbina bezveze.
Ja mislim baš na tog jednog Srbina koji me najviše nervira, a kojega se nikako ne mogu riješiti.
Za nas Hrvate, uzvik 'kako ubiti srbina' je pitanje koje svako od nas postavlja sam sebi.
Ja mislim baš na tog jednog Srbina koji me najviše nervira, a kojega se nikako ne mogu riješiti.
Za nas Hrvate, uzvik 'kako ubiti srbina' je pitanje koje svako od nas postavlja sam sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:'Ubi ubi Srbina' je stari tradicionalni hrvatski pozdrav.
rvati su oduvijek bili malo ekscentrični.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Britanci napravili presedan: Ukrajinci mogu koristiti naše oružje da gađaju Rusiju
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Britanci napravili presedan: Ukrajinci mogu koristiti naše oružje da gađaju Rusiju
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
Page 1 of 3