ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 43 Empty Re: dnevnik snova

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:17

why so serious ? :)

inace, ja volim rec da je razlicitost bogatstvo, te da svaka strana moze ponesto naucit jedna od druge

naravno, ako ste tolerantni i sirokih pogleda na zivot i svijet oko sebe :}

betty.boop

2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:18

pa ovo je oke i na mjestu receno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:19

bogomdani wrote:
metilda wrote:
bogomdani wrote:
betty.boop wrote:
metilda wrote:
betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)

second degré !

ha.. programiranje?

kakvo programiranje, ne razumijem pitanje :D
Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih... king

ha. znači da nisam fulala poantu... izreći mišljenje suprotno mišljenju većine ne smatram programiranim, čak štoviše, ali takve osobe općenito nisu prihvaćene u različitoj okolini  :P
u nacelu si u pravu,ali prodavati liberalne izmaglicu i "napredne" ideje o djecjoj "samosvijseti" je fak-at morbidno...Djeca imaju pravo da slusaju..prije svega..

Pa djeca imaju samosvijest  :D imaš li ti djece... nije nužno da odgovoriš, ali svatko tko ih ima zna koliko su ustrajni u ostvarivanju svojih nauma... cijela je to nauka uspjeti "programirati" dijete  :D i nije se pokazala točnom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:20

metilda wrote:
betty.boop wrote:
metilda wrote:
betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)

second degré !

ha.. programiranje?

ako se ovo ne odnosi na moj pristup tumačenju snova onda se ispričavam zbog primjedbe...

ne, nego se odnosi na temu 'mrzim' koja nije doslovno sirenje negative

isprika prihvacena iako nema potrebe za njom :)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:21

metilda wrote:
bogomdani wrote:
metilda wrote:
bogomdani wrote:
betty.boop wrote:
metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih... king

ha. znači da nisam fulala poantu... izreći mišljenje suprotno mišljenju većine ne smatram programiranim, čak štoviše, ali takve osobe općenito nisu prihvaćene u različitoj okolini  :P
u nacelu si u pravu,ali prodavati liberalne izmaglicu i "napredne" ideje o djecjoj "samosvijseti" je fak-at morbidno...Djeca imaju pravo da slusaju..prije svega..

Pa djeca imaju samosvijest  :D imaš li ti djece... nije nužno da odgovoriš, ali svatko tko ih ima zna koliko su ustrajni u ostvarivanju svojih nauma... cijela je to nauka uspjeti "programirati" dijete  :D i nije se pokazala točnom
dobro je kad su djeca mentalno usmjerena i imaju svoje,no to je daleko od reale,i zato ih treba usmjeravati,poticati u dobrim stvarima,objasniti zasto lose nije oke...ne treba im nikako putiti sve na volju...djeca su ebeni oportunisti,i na kraju bus ispala pokakana,ako im sve i omogucis da rade sto pozele..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:25

bogomdani wrote:
metilda wrote:
bogomdani wrote:
metilda wrote:
bogomdani wrote:
betty.boop wrote:
metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

dobro je kad su djeca mentalno usmjerena i imaju svoje,no to je daleko od reale,i zato ih treba usmjeravati,poticati u dobrim stvarima,objasniti zasto lose nije oke...ne treba im nikako putiti sve na volju...djeca su ebeni oportunisti,i na kraju bus ispala pokakana,ako im sve i omogucis da rade sto pozele..

jasno je da sam odgajala djecu onako kako sam mislila da je najbolje za njih, ali hoću ti reći da oni znaju što hoće i prije nego prohodaju i progovore  :D gledam susjedovog unuka kako ih sve mota oko malog prsta, tako su mene motala moja djeca, ali da sam im dala pravac - jesam. jesu li oni slijedili pravac onako kako sam ja željela - nisu, i to je OK uprav u skladu sa ovim što govorim - djeca se ne mogu isprogramirati, ali mogu usvajati i usvojiti određeni način ponašanja i mišljenja u skladu sa određenom društvenom skupinom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:27

Oke,ajmo natrag na snove..zadnjih 5 dana sve neka mutna sranja sanjam..nes sve maglovito..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:27

taman htjedoh upozorit na oftopicarenje drunken
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:30

Nego ne Vidim Zanstr-a na forumu,sve oke sa njim? :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:32

betty.boop wrote:taman htjedoh upozorit na oftopicarenje drunken

zašto ste tako kruti kad se malo skrene s teme? ovo nije ni vrijeđanje ni provociranje samo smo se malo udaljili...
zato volim Kultnixe ... tamo su tematski samo naslovi.  :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:34

Met,sto si sanjala..?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:41

nismo okrutni, ali svaka tema ode u krivom smjeru, pa da ne bi otislo predaleko ...
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 29/10/2015, 23:17

bogomdani wrote:Oke,ajmo natrag na snove..zadnjih 5 dana sve neka mutna sranja sanjam..nes sve maglovito..
dnevnik snova - Page 43 Ecstasy~0

Kažu provjereno rastjeruje maglu. Posebno ona velika tableta sa petokratkom.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 07:24

metilda wrote:
betty.boop wrote:dzepna !

hvala ti sto si se potrudila i ne znam uopce na koji nacin to sve tumacis, ali brate - moj naklon

nebitno sad koliko je pogodjeno ( a je poprilicno ! ) nego kako ti uspijes to sve izvuc iz ovako cudnog sna

eto, svaka cast, s obzirom da me ne poznajes ni trunkicu :)

nema tu ništa neobično. u trenutku kad ovo pišem imaš 3096 postova.. a kako ste obje već dugo ovdje dovoljno je pratiti što netko piše i upoznati kako dotična osoba "diše"... na starom forumu jedna me je osoba upitala poznajem li je u RL toliko sam toga znala o njoj iz njezinih postova.. nema tu nikakve 'magije' samo logičko razvrstavanje informacija o osobi koja iznosi svoj san a koja je sve informacije o sebi svjesno ili nesvjesno ostavila na forumu...

Trazis me da ti protumacim san, ja to napravim, a ti sve skupa kopiras na drugi forum radi ismijavanja. Umjesto da se ispricas jer neko nepoznati ti je posvetio svoje vrijeme, ti grizes ko pit bul i ne stajes.
Ova tvoja gornja serlok-holmovska pretpostavka ne drzi vodu. Nemam vremena pratiti tudje upise. Dodjem,zabavim se i odem. Daj se opusti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 09:18

dzepna_venera wrote:
metilda wrote:

nema tu ništa neobično. u trenutku kad ovo pišem imaš 3096 postova.. a kako ste obje već dugo ovdje dovoljno je pratiti što netko piše i upoznati kako dotična osoba "diše"... na starom forumu jedna me je osoba upitala poznajem li je u RL toliko sam toga znala o njoj iz njezinih postova.. nema tu nikakve 'magije' samo logičko razvrstavanje informacija o osobi koja iznosi svoj san a koja je sve informacije o sebi svjesno ili nesvjesno ostavila na forumu...

Trazis me da ti protumacim san, ja to napravim, a ti sve skupa kopiras na drugi forum radi ismijavanja. Umjesto da se ispricas jer neko nepoznati ti je posvetio svoje vrijeme, ti grizes ko pit bul i ne stajes.
Ova tvoja gornja serlok-holmovska pretpostavka ne drzi vodu. Nemam vremena pratiti tudje upise. Dodjem,zabavim se i odem. Daj se opusti.

nešto je ovdje kontardiktorno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 09:39

Ko ti je drag nastojati ces razumjeti napisano. I obrnuto.
Ti bi sad tjerala mak na konac.Ne moze :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 10:06

dzepna_venera wrote:Ko ti je drag nastojati ces razumjeti napisano. I obrnuto.
Ti bi sad tjerala mak na konac.Ne moze :)

može... u tome je smisao napisane riječi inače se nikad nećemo razumjeti...  bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 12:24

Ne da mi se :coffee & iebe mi se :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 12:29

dzepna_venera wrote:Ne da mi se :coffee & iebe mi se  :D

o tome ti ja govorim... predrasude prema različitostima posebno onima koje proturječe egu i ona ista duhovna lijenost koju si meni predbacila... hopsica-skočica ... negativnost kad tad izbije iz lažne prijaznosti...  bom  farao
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 12:33

Mozes drobit kolko volis i pikat kolko zelis... :baloni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2015, 12:37

dzepna_venera wrote:Mozes drobit kolko volis i pikat kolko zelis... :baloni