dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: dnevnik snova
why so serious ?
inace, ja volim rec da je razlicitost bogatstvo, te da svaka strana moze ponesto naucit jedna od druge
naravno, ako ste tolerantni i sirokih pogleda na zivot i svijet oko sebe
inace, ja volim rec da je razlicitost bogatstvo, te da svaka strana moze ponesto naucit jedna od druge
naravno, ako ste tolerantni i sirokih pogleda na zivot i svijet oko sebe
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
bogomdani wrote:u nacelu si u pravu,ali prodavati liberalne izmaglicu i "napredne" ideje o djecjoj "samosvijseti" je fak-at morbidno...Djeca imaju pravo da slusaju..prije svega..metilda wrote:bogomdani wrote:Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih...betty.boop wrote:metilda wrote:betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)
second degré !
ha.. programiranje?
kakvo programiranje, ne razumijem pitanje :D
ha. znači da nisam fulala poantu... izreći mišljenje suprotno mišljenju većine ne smatram programiranim, čak štoviše, ali takve osobe općenito nisu prihvaćene u različitoj okolini
Pa djeca imaju samosvijest imaš li ti djece... nije nužno da odgovoriš, ali svatko tko ih ima zna koliko su ustrajni u ostvarivanju svojih nauma... cijela je to nauka uspjeti "programirati" dijete i nije se pokazala točnom
Guest- Guest
metilda wrote:betty.boop wrote:metilda wrote:betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)
second degré !
ha.. programiranje?
ako se ovo ne odnosi na moj pristup tumačenju snova onda se ispričavam zbog primjedbe...
ne, nego se odnosi na temu 'mrzim' koja nije doslovno sirenje negative
isprika prihvacena iako nema potrebe za njom :)
betty.boop-
2015-01-23
dobro je kad su djeca mentalno usmjerena i imaju svoje,no to je daleko od reale,i zato ih treba usmjeravati,poticati u dobrim stvarima,objasniti zasto lose nije oke...ne treba im nikako putiti sve na volju...djeca su ebeni oportunisti,i na kraju bus ispala pokakana,ako im sve i omogucis da rade sto pozele..metilda wrote:bogomdani wrote:u nacelu si u pravu,ali prodavati liberalne izmaglicu i "napredne" ideje o djecjoj "samosvijseti" je fak-at morbidno...Djeca imaju pravo da slusaju..prije svega..metilda wrote:bogomdani wrote:Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih...betty.boop wrote:metilda wrote:betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)
second degré !
ha.. programiranje?
ha. znači da nisam fulala poantu... izreći mišljenje suprotno mišljenju većine ne smatram programiranim, čak štoviše, ali takve osobe općenito nisu prihvaćene u različitoj okolini
Pa djeca imaju samosvijest imaš li ti djece... nije nužno da odgovoriš, ali svatko tko ih ima zna koliko su ustrajni u ostvarivanju svojih nauma... cijela je to nauka uspjeti "programirati" dijete i nije se pokazala točnom
Guest- Guest
bogomdani wrote:dobro je kad su djeca mentalno usmjerena i imaju svoje,no to je daleko od reale,i zato ih treba usmjeravati,poticati u dobrim stvarima,objasniti zasto lose nije oke...ne treba im nikako putiti sve na volju...djeca su ebeni oportunisti,i na kraju bus ispala pokakana,ako im sve i omogucis da rade sto pozele..metilda wrote:bogomdani wrote:u nacelu si u pravu,ali prodavati liberalne izmaglicu i "napredne" ideje o djecjoj "samosvijseti" je fak-at morbidno...Djeca imaju pravo da slusaju..prije svega..metilda wrote:bogomdani wrote:Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih...betty.boop wrote:metilda wrote:betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)
second degré !
ha.. programiranje?
jasno je da sam odgajala djecu onako kako sam mislila da je najbolje za njih, ali hoću ti reći da oni znaju što hoće i prije nego prohodaju i progovore gledam susjedovog unuka kako ih sve mota oko malog prsta, tako su mene motala moja djeca, ali da sam im dala pravac - jesam. jesu li oni slijedili pravac onako kako sam ja željela - nisu, i to je OK uprav u skladu sa ovim što govorim - djeca se ne mogu isprogramirati, ali mogu usvajati i usvojiti određeni način ponašanja i mišljenja u skladu sa određenom društvenom skupinom
Guest- Guest
Oke,ajmo natrag na snove..zadnjih 5 dana sve neka mutna sranja sanjam..nes sve maglovito..
Guest- Guest
betty.boop wrote:taman htjedoh upozorit na oftopicarenje
zašto ste tako kruti kad se malo skrene s teme? ovo nije ni vrijeđanje ni provociranje samo smo se malo udaljili...
zato volim Kultnixe ... tamo su tematski samo naslovi.
Guest- Guest
nismo okrutni, ali svaka tema ode u krivom smjeru, pa da ne bi otislo predaleko ...
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:Oke,ajmo natrag na snove..zadnjih 5 dana sve neka mutna sranja sanjam..nes sve maglovito..
Kažu provjereno rastjeruje maglu. Posebno ona velika tableta sa petokratkom.
metilda wrote:betty.boop wrote:dzepna !
hvala ti sto si se potrudila i ne znam uopce na koji nacin to sve tumacis, ali brate - moj naklon
nebitno sad koliko je pogodjeno ( a je poprilicno ! ) nego kako ti uspijes to sve izvuc iz ovako cudnog sna
eto, svaka cast, s obzirom da me ne poznajes ni trunkicu :)
nema tu ništa neobično. u trenutku kad ovo pišem imaš 3096 postova.. a kako ste obje već dugo ovdje dovoljno je pratiti što netko piše i upoznati kako dotična osoba "diše"... na starom forumu jedna me je osoba upitala poznajem li je u RL toliko sam toga znala o njoj iz njezinih postova.. nema tu nikakve 'magije' samo logičko razvrstavanje informacija o osobi koja iznosi svoj san a koja je sve informacije o sebi svjesno ili nesvjesno ostavila na forumu...
Trazis me da ti protumacim san, ja to napravim, a ti sve skupa kopiras na drugi forum radi ismijavanja. Umjesto da se ispricas jer neko nepoznati ti je posvetio svoje vrijeme, ti grizes ko pit bul i ne stajes.
Ova tvoja gornja serlok-holmovska pretpostavka ne drzi vodu. Nemam vremena pratiti tudje upise. Dodjem,zabavim se i odem. Daj se opusti.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:metilda wrote:
nema tu ništa neobično. u trenutku kad ovo pišem imaš 3096 postova.. a kako ste obje već dugo ovdje dovoljno je pratiti što netko piše i upoznati kako dotična osoba "diše"... na starom forumu jedna me je osoba upitala poznajem li je u RL toliko sam toga znala o njoj iz njezinih postova.. nema tu nikakve 'magije' samo logičko razvrstavanje informacija o osobi koja iznosi svoj san a koja je sve informacije o sebi svjesno ili nesvjesno ostavila na forumu...
Trazis me da ti protumacim san, ja to napravim, a ti sve skupa kopiras na drugi forum radi ismijavanja. Umjesto da se ispricas jer neko nepoznati ti je posvetio svoje vrijeme, ti grizes ko pit bul i ne stajes.
Ova tvoja gornja serlok-holmovska pretpostavka ne drzi vodu. Nemam vremena pratiti tudje upise. Dodjem,zabavim se i odem. Daj se opusti.
nešto je ovdje kontardiktorno
Guest- Guest
Ko ti je drag nastojati ces razumjeti napisano. I obrnuto.
Ti bi sad tjerala mak na konac.Ne moze
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Ko ti je drag nastojati ces razumjeti napisano. I obrnuto.
može... u tome je smisao napisane riječi inače se nikad nećemo razumjeti...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Ne da mi se & iebe mi se
o tome ti ja govorim... predrasude prema različitostima posebno onima koje proturječe egu i ona ista duhovna lijenost koju si meni predbacila... hopsica-skočica ... negativnost kad tad izbije iz lažne prijaznosti...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Mozes drobit kolko volis i pikat kolko zelis...
a ima i opcija ignore pa me ne vidiš...
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti