dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: dnevnik snova
nije déjà vu nego san koji je prémonitoire, na vrh mi jezika, a ne mogu se sjetit rijeci
nebitno
sta zelis s ovim rec, alfa ?
"Ali to kod bolesti je ipak nešt drugo."
nebitno
sta zelis s ovim rec, alfa ?
"Ali to kod bolesti je ipak nešt drugo."
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Jest, Deža vu, da se pravilno izrazim. Ali to su više spontani flashbackovi bez nekog značenja. Obično traju par sekundi, gdje proživljavamo nešto što je već bilo. Ali da imaju neku poruku, nemaju...
Ali kad već sanjaš stanje neke osobe i to se realizira u stvarnosti, to navodno predstavlja velik događaj, ili za onog koji sanja ili onoga o kome se sanja. Nešt bi se trebalo zbiti betty. Nemam pojma kaj... Nešt što će utjecati na tebe ili na njega.
Ali kad već sanjaš stanje neke osobe i to se realizira u stvarnosti, to navodno predstavlja velik događaj, ili za onog koji sanja ili onoga o kome se sanja. Nešt bi se trebalo zbiti betty. Nemam pojma kaj... Nešt što će utjecati na tebe ili na njega.
nije bas da sam "sokirana" sto je u bolnici, jer je nedavno imao operaciju, pa nikako da se oporavi, ali nije mi bilo svejedno
bas sam jucer mislila kako cu ga danas zvat posto se dugo nismo culi, pa sam ga mozda zato i sanjala bas sad
mislis da ce se nesto iskomplicirat ?
bas sam jucer mislila kako cu ga danas zvat posto se dugo nismo culi, pa sam ga mozda zato i sanjala bas sad
mislis da ce se nesto iskomplicirat ?
betty.boop-
2015-01-23
Predskazanje ;-)
2014-04-12
Uf, prekognitivni snovi. Meni su najčešće povezani s nečim neugodnim. I u pravilu takvih se snova uvijek sjećam do u detalje.betty.boop wrote:nije déjà vu nego san koji je prémonitoire, na vrh mi jezika, a ne mogu se sjetit rijeci
Guest- Guest
imam i ja takve snove..obicno sanjam nekoga koga nisam godinama vidjela i onda ga vidim u sljedecih par dana ;-)betty.boop wrote:da, hvala :)
2014-04-12
Da, to je bolja varijanta takvih snova.maggie13 wrote:imam i ja takve snove..obicno sanjam nekoga koga nisam godinama vidjela i onda ga vidim u sljedecih par dana ;-)betty.boop wrote:da, hvala :)
Guest- Guest
Tocno, sjetim se covjeka kojeg nisam vidio 20 godina iz cista mira, isti dan navecer tip me nazove,u zagrebu je pa da se vidimo na kavi:)veber wrote:Meni se to desava bez spavanja.
Ima takvih situacija,mozda bih i sanjao ali ja ne sanjam,jako rijetko najcesce nista
dijagram-
2015-08-09
Tako se i meni zna desit.
I nije fraza kada osobi velim da sam muslio na nju.
I nije fraza kada osobi velim da sam muslio na nju.
2014-12-30
Sanjala sam ništa posebno, nekoliko situacija s ljudima koje znam, al' zanimljivo je da je dio sna bio u stihovima. Žao mi je što ih nisam zapisala kad sam se probudila.
Guest- Guest
To je od previse citanja, vec i sanjas u stihovima:)Vegvísir wrote:Sanjala sam ništa posebno, nekoliko situacija s ljudima koje znam, al' zanimljivo je da je dio sna bio u stihovima. Žao mi je što ih nisam zapisala kad sam se probudila.
dijagram-
2015-08-09
Ma ne čitam više baš toliko poeziju.
Al' eto, jedan baš zabavan san u svakom slučaju.
Al' eto, jedan baš zabavan san u svakom slučaju.
Guest- Guest
sto znaci kad sanjas da se ljubis s nekim, a poljubac 'gorkog' okusa ?
betty.boop-
2015-01-23
U ranoj adolescenciji sam najčešće imala apokaliptične snove. Svi su zaslijepljeni, hipnotizirani, srljaju u vlastitu propast i kompletna briga za njihov opstanak i borba protiv zla je na meni. Stresno.
Fascinantni su mi snovi još od studija u kojima riješim matematičke zadatke ili nađem odgovarajuće algoritme koje u stanju budnosti ne mogu riješit zbog loše koncentracije. Te snove bi zapamtila..ujutro samo zapišeš i još k tome odmoran.
Zanimljivi su mi i snovi u nastavcima. Kad toneš u san, u nekakav bunar sa mnoštvom vrata u zidovima preko kojih se ulazi u određene snove. Tad se sjetiš onoga što ti je već poznato iz tog svijeta. Ponekad si tu zadnji put bio u djetinjstvu.
Fascinantni su mi snovi još od studija u kojima riješim matematičke zadatke ili nađem odgovarajuće algoritme koje u stanju budnosti ne mogu riješit zbog loše koncentracije. Te snove bi zapamtila..ujutro samo zapišeš i još k tome odmoran.
Zanimljivi su mi i snovi u nastavcima. Kad toneš u san, u nekakav bunar sa mnoštvom vrata u zidovima preko kojih se ulazi u određene snove. Tad se sjetiš onoga što ti je već poznato iz tog svijeta. Ponekad si tu zadnji put bio u djetinjstvu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
na jedno 2-3 losih snova dodje tek jedan dobar san
2014-04-14
povpizdim kad u snu pofalim neku curu,koja me podsjeca na njia nekoliko,a poslije ocajno pokusavam da se sjetim na koga konkretno lici..
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova