ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 42 Empty Re: dnevnik snova

Post by betty.boop 29/10/2015, 19:53

ne vidim nigdje da je napisala happy ili nehappy end

nov pocetak ne znaci nuzno da ce bit sve divno i bajno

zivot ni nije takav, ne ?

betty.boop

2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 20:02

Tnx BB :x

Svetac, ti djelujes s pozicije ocekivanja "sranja" i životne lekcije umjesto kao učenja doživljavaš kao kaznu baš zbog uzvišenog bogomdanog ega. Sa takvim naočalama sve ti je obojano negativno. Zato se i buniš svaki put kad napišem :)

Last edited by dzepna_venera on 29/10/2015, 20:06; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 20:05

betty.boop wrote:ne vidim nigdje da je napisala happy ili nehappy end

nov pocetak ne znaci nuzno da ce bit sve divno i bajno

zivot ni nije takav, ne ?

Naravno da nisam, happyend kao takav ne postoji. Život je promjena, vječito kretanje i učenje, a ne holivudska spaunjara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 20:06

joj sto volim kad me zovu bb :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 20:10

bogomdani wrote:
betty.boop wrote:dzepna !

hvala ti sto si se potrudila i ne znam uopce na koji nacin to sve tumacis, ali brate - moj naklon

nebitno sad koliko je pogodjeno ( a je poprilicno ! ) nego kako ti uspijes to sve izvuc iz ovako cudnog sna

eto, svaka cast, s obzirom da me ne poznajes ni trunkicu :)
Pa nije bas sve tako,ali...ono sa brakom sa rodicom...jel mogu biti obostrani crnogorski kum? jocolor

Brak s rodicom je simbolika da nađe partnera koji je prihvaća i voli takvu kakva je.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 20:14

a sto ako vec imam takvog partnera ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 21:02

hvala ti sto si se potrudila i ne znam uopce na koji nacin to sve tumacis, ali brate - moj naklon

nebitno sad koliko je pogodjeno ( a je poprilicno ! ) nego kako ti uspijes to sve izvuc iz ovako cudnog sna

nema tu ništa neobično. u trenutku kad ovo pišem imaš 3096 postova.. a kako ste obje već dugo ovdje dovoljno je pratiti što netko piše i upoznati kako dotična osoba "diše"... na starom forumu jedna me je osoba upitala poznajem li je u RL toliko sam toga znala o njoj iz njezinih postova.. nema tu nikakve 'magije' samo logičko razvrstavanje informacija o osobi koja iznosi svoj san a koja je sve informacije o sebi svjesno ili nesvjesno ostavila na forumu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 29/10/2015, 21:06

metilda wrote:

nema tu ništa neobično. u trenutku kad ovo pišem imaš 3096 postova.. a kako ste obje već dugo ovdje dovoljno je pratiti što netko piše i upoznati kako dotična osoba "diše"... na starom forumu jedna me je osoba upitala poznajem li je u RL toliko sam toga znala o njoj iz njezinih postova.. nema tu nikakve 'magije' samo logičko razvrstavanje informacija o osobi koja iznosi svoj san a koja je sve informacije o sebi svjesno ili nesvjesno ostavila na forumu...
i dodatno, ko u horoskopu, rečeš nešto statistički ispravno, ka naprimjer da si duhovan ali ti organizirone religije ne odgovoroju, u tomu se većina ljudi prepozno:)

ča bi jung reko, nesvjesno-šmesvjesno:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 21:22

sve pet, kuzim sto zelis reci metilda, ali ja sam svoju znatizelju nahranila i zanimljivo mi je cut interpretaciju i vidjet korelaciju detalja iz sna s venerinim tumacenjem

ne vjerujem u horoskop, no volim se igrat :p

ne kuzim zasto je uopce bitno potezat na ovu ili onu stranu na ovako leprsavoj temi ? :)

da, ja sam odlucila da mi ova tema bude leprsava chase
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 21:35

dzepna_venera wrote:Tnx BB :x

Svetac, ti djelujes s pozicije ocekivanja "sranja" i životne lekcije umjesto kao učenja doživljavaš kao kaznu baš zbog uzvišenog bogomdanog ega. Sa takvim naočalama sve ti je obojano negativno. Zato se i buniš svaki put kad napišem :)
Pa..ebi ga..bogomdani se od najmladjih dana fajtao sa zivotom,i naravno da sve sto dolazi gleda sa nepodozrenjem i kao potencijalnu opasnost..Nije svatko imao luksuz sigurnosti,podrske i zastite..Zato reagiram ovako...ti mi djelujes ono :bajkovito ... jocolor ..Zivot je ako ga sam formiras,sam se uglavnom boris, i fajtas sa svime u dobrom dijelu Sranje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 21:36

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:

Pa nije bas sve tako,ali...ono sa brakom sa rodicom...jel mogu biti obostrani crnogorski kum? jocolor

Brak s rodicom je simbolika da nađe partnera koji je prihvaća i voli takvu kakva je.

cccccc..bas moras svaki moj san razbiti,a??...ukrutnice jedna.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 21:51

betty.boop wrote:sve pet, kuzim sto zelis reci metilda, ali ja sam svoju znatizelju nahranila i zanimljivo mi je cut interpretaciju i vidjet korelaciju detalja iz sna s venerinim tumacenjem

ne vjerujem u horoskop, no volim se igrat :p

ne kuzim zasto je uopce bitno potezat na ovu ili onu stranu na ovako leprsavoj temi ? :)

da, ja sam odlucila da mi ova tema bude leprsava chase

tema je tako i zamišljena, ali se pretvorila u psihološko profiliranje što meni stvara nelagodu u skladu s onom temom "mrzim" pa kako sam tamo rekla ništa ne mrzim samo mi određene stvari čine nelagodu, kao da se ljudi nesvjesno ogoljavaju...
ali ako ti to paše nimalo ti ne zamjeram, samo iznosim svoje viđenje i mišljenje...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:01

temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)

second degré !
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:03

betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)

second degré !

ha.. programiranje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:04

betty.boop wrote:temu 'mrzim' shvatite kao nesto sto vam u trenu cupne zivac, a ne doslovno sirenje negative ;)

second degré !
bravo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:07

metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

kakvo programiranje, ne razumijem pitanje :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:08

betty.boop wrote:
metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:09

betty.boop wrote:
metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

ako se ovo ne odnosi na moj pristup tumačenju snova onda se ispričavam zbog primjedbe...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:11

bogomdani wrote:
betty.boop wrote:
metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

Ma Met je opterecena ispiranjem mozga i programiranjem,,kod djece,kod svih... king

ha. znači da nisam fulala poantu... izreći mišljenje suprotno mišljenju većine ne smatram programiranim, čak štoviše, ali takve osobe općenito nisu prihvaćene u različitoj okolini  :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2015, 22:12

metilda wrote:
bogomdani wrote:
betty.boop wrote:
metilda wrote:

second degré !

ha.. programiranje?

ha. znači da nisam fulala poantu... izreći mišljenje suprotno mišljenju većine ne smatram programiranim, čak štoviše, ali takve osobe općenito nisu prihvaćene u različitoj okolini  :P
u nacelu si u pravu,ali prodavati liberalne izmaglicu i "napredne" ideje o djecjoj "samosvijseti" je fak-at morbidno...Djeca imaju pravo da slusaju..prije svega..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/10/2015, 22:17

why so serious ? :)

inace, ja volim rec da je razlicitost bogatstvo, te da svaka strana moze ponesto naucit jedna od druge

naravno, ako ste tolerantni i sirokih pogleda na zivot i svijet oko sebe :}
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top