dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: dnevnik snova
mativka wrote:Evo je! Odmah sam znala čim si ono spomenula... Jeeee!
E. kic je pripomogao, hvala kicu...
Guest- Guest
metilda wrote:mativka wrote:vedra-vedrana wrote:
....
hahahhaa, a baš mi je drago što si tu
inače sam na kultnixima, nakon što se raspao nethaer otišla sam tamo, divni otvoreni ljudi, nasmijem se do suza s njima.
Ja se malo teže uklapam u društva...Tako da, uglavnom sam padobranac...
Guest- Guest
bogomdani wrote:A Metilda...tako treba..jasno i glasno...
nisam mislila ovdje puno pisati a nagnalo me na ovaj vedri nick nešto iz RL pa eto...
Guest- Guest
bogomdani wrote:eto jos malo da ti dignem tlakić...mjesec dana sam na bolovanju,qurcem secem po stanu,malo u setnju,a sve ce mi biti placeno...Weber wrote:zajebi yugo mentalitet.bogomdani wrote:ahhh..pusti Webera..ufurao se u ulogu gonica robova...
plaćen si za to što radiš. onda radi.
ako ti se ne sviđa....
...šeći burke.
..
Guest- Guest
Eto fino..dobrodosla,i nemojte se tuci zene..ako nije u gelu od jagoda ili sampanjcu...
Guest- Guest
kada već mjerimo čiji je veći. moja plaća na balkanu je veća od tvoje, a prije ili kasnije netko će te skužiti. jer kod njih nije samo jedan weber u firmi.bogomdani wrote:Ebi ga..ti..ali ti si zato na balkanu,gdje se tek uci kapitalizam,a ja u kultiviranoj kapitalistickoj sredini...i dalje sam placen..placi...
uživaj dok možeš.
2014-12-30
mativka wrote:metilda wrote:mativka wrote:vedra-vedrana wrote:
....
hahahhaa, a baš mi je drago što si tu
inače sam na kultnixima, nakon što se raspao nethaer otišla sam tamo, divni otvoreni ljudi, nasmijem se do suza s njima.
Ja se malo teže uklapam u društva...Tako da, uglavnom sam padobranac...
i ja se teško uklapam, ali vjeruj mi i do društva je a oni su zbilja izvanredni i primili su me sasvim otvorena srca iako svi znaju moj svjetonazor tako da do sada tamo nisam imala nikakvih neugodnosti, dapače, otvorila sam i srce i dušu.
Guest- Guest
metilda wrote:bogomdani wrote:A Metilda...tako treba..jasno i glasno...
nisam mislila ovdje puno pisati a nagnalo me na ovaj vedri nick nešto iz RL pa eto...
Sada su mi puno jasnije neke stvari na ovoj temi, tvoj stav, razmišljanja....Da! To si ti :)
Guest- Guest
Moj je veci,odmah odustani..Weber wrote:kada već mjerimo čiji je veći. moja plaća na balkanu je veća od tvoje, a prije ili kasnije netko će te skužiti. jer kod njih nije samo jedan weber u firmi.bogomdani wrote:Ebi ga..ti..ali ti si zato na balkanu,gdje se tek uci kapitalizam,a ja u kultiviranoj kapitalistickoj sredini...i dalje sam placen..placi...
uživaj dok možeš.
uuuuu,prije ili kasnije ce me skuziti...brrrrrrr.....brajo moj,oni kuze one koji vrijede nesto,a sve ostalo je nebitno...nisu optereceni balkanskim premjeravanjem qrca...,
uzivam,uzivam..cak niti svabe nisu glupe da rezu stablo koje donosi ploda,..
Guest- Guest
smiješno ti je što vara poslodavca?dzepna_venera wrote:
..
i državu, a time i one kojima možda treba.
i onda se čudite da nijemci misle o nama kao o ljudima koji žele samo zajebat.
2014-12-30
mativka wrote:metilda wrote:bogomdani wrote:A Metilda...tako treba..jasno i glasno...
Sada su mi puno jasnije neke stvari na ovoj temi, tvoj stav, razmišljanja....Da! To si ti :)
Eto. Sada moram ići, došlo mi je puno djece doma iz velikih gradova pa mi već zamjeraju što sam puno na forumu.
Laku noć.
Guest- Guest
cccccc...danas iz tebe samo žuč curi..daj se malo nasmijesi..zivot je lijep..brajo moj,ne mos ovdje nekog varati..sve uredno od doturice...Weber wrote:smiješno ti je što vara poslodavca?dzepna_venera wrote:
..
Guest- Guest
Weber wrote:kada već mjerimo čiji je veći. moja plaća na balkanu je veća od tvoje, a prije ili kasnije netko će te skužiti. jer kod njih nije samo jedan weber u firmi.bogomdani wrote:Ebi ga..ti..ali ti si zato na balkanu,gdje se tek uci kapitalizam,a ja u kultiviranoj kapitalistickoj sredini...i dalje sam placen..placi...
uživaj dok možeš.
Što je ovo u ljudima, majko mila...
Guest- Guest
Opet je Weber danas šupkom pregrizao neki feferon...mora se malo ispuhati...dzepna_venera wrote:Weber wrote:kada već mjerimo čiji je veći. moja plaća na balkanu je veća od tvoje, a prije ili kasnije netko će te skužiti. jer kod njih nije samo jedan weber u firmi.bogomdani wrote:Ebi ga..ti..ali ti si zato na balkanu,gdje se tek uci kapitalizam,a ja u kultiviranoj kapitalistickoj sredini...i dalje sam placen..placi...
uživaj dok možeš.
Guest- Guest
moj je mal, mlohav i brzo svršim, ali mi je fino.bogomdani wrote:Moj je veci,odmah odustani..
uuuuu,prije ili kasnije ce me skuziti...brrrrrrr.....brajo moj,oni kuze one koji vrijede nesto,a sve ostalo je nebitno...nisu optereceni balkanskim premjeravanjem qrca...,
a, ti se ne zanosi. dat će ti otkaz čim skuže da muljaš.
2014-12-30
metilda wrote:
i ja se teško uklapam, ali vjeruj mi i do društva je a oni su zbilja izvanredni i primili su me sasvim otvorena srca iako svi znaju moj svjetonazor tako da do sada tamo nisam imala nikakvih neugodnosti, dapače, otvorila sam i srce i dušu.
Na ovaj forum sam se logirala netom što je započeo s radom. Usporedo sam bila i na netovom. Jooj, vrijeme koje provedem na forumu je jedino vrijeme izvan, službenog moranja Dva bi mi bila previše, khm, mislim...
Guest- Guest
Ti ebote,kad popizdijaš,ne vrijedi ti nis objasnjavati..tako da necu niti pokusavati.. ..kao cura si moja bivsa..pocne nes mantrati i jednostavnije je ignorirati,nego joj nes pokusati objasniti...Weber wrote:moj je mal, mlohav i brzo svršim, ali mi je fino.bogomdani wrote:Moj je veci,odmah odustani..
a, ti se ne zanosi. dat će ti otkaz čim skuže da muljaš.
Guest- Guest
nikaj.dzepna_venera wrote:
iznosim činjenice.
a plaćen sam da štitim interes poslodavca.
2014-12-30
Cinjenica ti jaka kao i tvoja drzava...Weber wrote:nikaj.dzepna_venera wrote:
iznosim činjenice.
a plaćen sam da štitim interes poslodavca.
Guest- Guest
Weber wrote:smiješno ti je što vara poslodavca?dzepna_venera wrote:
..
Webers, pretjerao si preko mjere, ali ja ti naravno neću reći zašto.
Guest- Guest
uopće nisam popizdio.bogomdani wrote:Ti ebote,kad popizdijaš,ne vrijedi ti nis objasnjavati..tako da necu niti pokusavati.. ..kao cura si moja bivsa..pocne nes mantrati i jednostavnije je ignorirati,nego joj nes pokusati objasniti...
samo se referiram.
kul sam totalka.
trenutno u dilemi. gemišt ili pivo.
2014-12-30
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova