ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 19 Empty Re: dnevnik snova

Post by Guest 13/10/2015, 22:56

Tko kaze da se cuvam..uzivam bez obaveza... farao

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 22:58

Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D: 
Ne prodaji toplu vodu :D

p.s. pazi kako biraš, to je upozorenje temeljem sinoćnjeg sna  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:01

dzepna_venera wrote:Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D: 

Pa nije prazno...lagana muzika,serije,filmovi,dobra papica,tisina i mir..nekom nes treba za popuniti dom,a sve ostalo neobavezno..iskreno,nakon posela,ba mi prija samoca i mir..bacim tush,pa papica,ili pripremim papicu,uz to lagano muzika ide,kad krenem jesti pustim neki film i uzivanjac..tjedno sa kolegama odemo malo proskitati,sjesti na terasu,popiti kavicu,prokomentirati ovo ili ono i to je to.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:05

dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.

u pravu si ali san je dosao nakon sto sam to vec sve rasvijetlila i izanalizirala i sebi oprostila.. 10 godina nakon mamine smrti... znaci da je san samo procesuirao ono sto se vec dogodilou mojoj svijesti  i to je ono sto zelim reci ... nije nista rijesio.. samo je bio filmic o mojim osjecajima krivnje koji se nuzno javljaju kad nam netko umre - u smislu .. jesam li bio/la dovoljno pazljiv/a prema umirucoj osobi...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/10/2015, 23:06

nitko nije pohvalio moju kratku pričui  :(
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:08

kic wrote:nitko nije pohvalio moju kratku pričui  :(

gdje je prica da je procitam i pohvalim...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/10/2015, 23:10

tamo na 21 str :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:13

kic wrote:
bogomdani wrote:Ja sam jednom sanjao da mi je kuca u rusevinama,ne puno,ali blaga totalka..iducih par godina mi je bio financijski pakao..
možda zato jer si jednostavno ekonomski nepismen..

ja bih jednom volio čuti priču: Ne stidim se, ali imam dnevnik snova u ormariću. Stara bilježnica s Chelseaovim grbom na koricama, dok su još imali zlatnog lava koji je izgledao prijeteće, a ne ovuponiženu zvijer koja žonglira na dvije noge. Pisao sam u nju, kao što sam se držao i dnevnog meditiranja, kad bi me uhvatilo. Ali za razliku od meditiranja koje je ovisilo o mojoj disciplini volje, snovi su dolazili kad su htjeli. I kako su htjeli. Jednog dana je došao jak san, probudio sam se, doživljaj je bio svijež, pao sam na pod od uzbuđenja i nekako se dočepao bilježnice. Upalih stolnu lampu, i preživivši prvi bljesak smrti od paljenja iste, počeo sam mahnito pisati. Nakon pet minuta sam već bio malaksao, zavalio sam se u stolicu, pogledao još jednom prema rukopisu, ugasio lampu, i samo nastavio spavati. Zaboravih na sve.

Neko vrijeme poslije, tražim neke crteže. Odjednom ugledam poznatog zlatnog lava, jedanaesta karta u tarotu, jedina životinja u špilu koja može proždrti čovjeka. Listam i vidim čudan rukopis, i sjetim se da su to moji pokušaji učenja pisanja lijevom rukom, savladano, ali nikad u naročitoj brzini. Na sredini bilježnice me zadržao veliki krug, promjer je zahvatio obe stranice. Privlačnost je bila u tome što je bio, ispunjen riječima. Riječi su išle u krug, i nisam znao otkud početi čitanje, ali poruka je bila jasna: SVETAC JE FAG.

nije mi se dalo više pisati :^^

Meni se ne sviđa kraj....previše je blag....:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:14

kic wrote:tamo na 21 str :^^

skocila sam pred rudo  :^0 pricu sam danas procitala ali nemam pojma o tarotu a ni o svetcu pa nisam reagirala ... tako.... prica je zanimljiva, naravno ne obozavam je...  :^0

Last edited by vedra-vedrana on 13/10/2015, 23:15; edited 1 time in total (Reason for editing : falilo je u)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/10/2015, 23:15

bah :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:17

kic wrote:bah :D

zato je svetac bio odusevljen, sta se zalis   :P

idem u krpe, laku noc svim psiholozima i sire...  :D  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:26

Kic sljedeća priča o 2 balona. ...ajdede ....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/10/2015, 23:27

Zagy wrote:Kic sljedeća priča o 2 balona. ...ajdede ....:D
morgen? :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2015, 23:29

Niht fergessen :D :^0 ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 06:48

Sanjala sam da sam u ogromnoj crkvi. Ima ljudi, ali i praznih mjesta pa ipak stojim na nogama u prolazu. Vidim neka poznata meni draga lica, srdačno se pozdravljamo izdaleka. Dvojica dječaka se dižu i odlazeći ljube se u usta pred svima. Zabavlja ih reakcija onih koji se zgražaju. Smiješno mi je to sve skupa jer su njihove pusice nespretne i kužim da provociraju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 08:50

vedra-vedrana wrote:
dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.

u pravu si ali san je dosao nakon sto sam to vec sve rasvijetlila i izanalizirala i sebi oprostila.. 10 godina nakon mamine smrti... znaci da je san samo procesuirao ono sto se vec dogodilou mojoj svijesti  i to je ono sto zelim reci ... nije nista rijesio.. samo je bio filmic o mojim osjecajima krivnje koji se nuzno javljaju kad nam netko umre - u smislu .. jesam li bio/la dovoljno pazljiv/a prema umirucoj osobi...  :)

San ti sam poručuje da procesi nisu gotovi, ma koliko ti god željela ili mislila da jesu :)
Fokus je na zaživljavanje ženske (majčinske-mudre) strane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 09:40

Ja bih tvoj san džepna protumačila kao želju za buntovnistvom. ...vjerujem da jesi buntovnik i protivis se konvencijama ali možda želiš još više protestirati ali u tebi još živi taj strah od sramote?

Ja sam opet sanjala wc.....koji mi je više kiki....:D 

Znači, ja sam kod dečka prespavala, kuća šokačka stara. ...ujutro kad sam ustala moram na wc..  i odem u wc,ima samo poljski,sjednem i paškim. ...iako je wc grozno prljav... dolazi neka bakica i proviruje mi ispod odozdo,ja ju tjeram...  eto....A jesam čudna biljka....

Inače sam cijelu noć sanjala i nisam se budila već sam spavala Ko top,nit sam cula kad je N. došla nam u krevet,ni kad je S. otišao na posao....možda je do kiše....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 12:15

dzepna_venera wrote:
vedra-vedrana wrote:

San ti sam poručuje da procesi nisu gotovi, ma koliko ti god željela ili mislila da jesu :)

proces razmišljanja o dragim osobama nikad ne prestaje pa se tako javljaju i u snovima.. sve jasno i racionalno...  :)
sad ću staviti spol u profil  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 18:01

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D: 

Pa nije prazno...lagana muzika,serije,filmovi,dobra papica,tisina i mir..nekom nes treba za popuniti dom,a sve ostalo neobavezno..iskreno,nakon posela,ba mi prija samoca i mir..bacim tush,pa papica,ili pripremim papicu,uz to lagano muzika ide,kad krenem jesti pustim neki film i uzivanjac..tjedno sa kolegama odemo malo proskitati,sjesti na terasu,popiti kavicu,prokomentirati ovo ili ono i to je to.. jocolor

Došlo mi da ti postavim par pitanja, pa me kad bolje razmislim prošlo.
Samo ti uživaj ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 18:11

Zagy wrote:Ja bih tvoj san džepna protumačila kao želju za buntovnistvom. ...vjerujem da jesi buntovnik i protivis se konvencijama ali možda želiš još više protestirati ali u tebi još živi taj strah od sramote?

Ja sam opet sanjala wc.....koji mi je više kiki....:D 

Znači, ja sam kod dečka prespavala, kuća šokačka stara. ...ujutro kad sam ustala moram na wc..  i odem u wc,ima samo poljski,sjednem i paškim. ...iako je wc grozno prljav... dolazi neka bakica i proviruje mi ispod odozdo,ja ju tjeram...  eto....A jesam čudna biljka....

Inače sam cijelu noć sanjala i nisam se budila već sam spavala Ko top,nit sam cula kad je N. došla nam u krevet,ni kad je S. otišao na posao....možda je do kiše....

Ne smatram se buntovnicom, nego radoznalom. Volim zaroniti u srž samo zato jer želim znati. Ko u kazalištu-ljudi gledaju predstavu, a ja volim dječje radoznalo prošetati kroz sve dijelove kazališta jer želim znati kako nastaje predstava ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2015, 18:16

vedra-vedrana wrote:
dzepna_venera wrote:
vedra-vedrana wrote:

proces razmišljanja o dragim osobama nikad ne prestaje pa se tako javljaju i u snovima.. sve jasno i racionalno...  :)
sad ću staviti spol u profil  :^0

Alo momak :D mi svi nosimo u sebi oba "spola"..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics