dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: dnevnik snova
Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D:
Ne prodaji toplu vodu
p.s. pazi kako biraš, to je upozorenje temeljem sinoćnjeg sna
Ne prodaji toplu vodu
Guest- Guest
Pa nije prazno...lagana muzika,serije,filmovi,dobra papica,tisina i mir..nekom nes treba za popuniti dom,a sve ostalo neobavezno..iskreno,nakon posela,ba mi prija samoca i mir..bacim tush,pa papica,ili pripremim papicu,uz to lagano muzika ide,kad krenem jesti pustim neki film i uzivanjac..tjedno sa kolegama odemo malo proskitati,sjesti na terasu,popiti kavicu,prokomentirati ovo ili ono i to je to..dzepna_venera wrote:Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D:
Ne prodaji toplu vodu
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.
u pravu si ali san je dosao nakon sto sam to vec sve rasvijetlila i izanalizirala i sebi oprostila.. 10 godina nakon mamine smrti... znaci da je san samo procesuirao ono sto se vec dogodilou mojoj svijesti i to je ono sto zelim reci ... nije nista rijesio.. samo je bio filmic o mojim osjecajima krivnje koji se nuzno javljaju kad nam netko umre - u smislu .. jesam li bio/la dovoljno pazljiv/a prema umirucoj osobi...
Guest- Guest
kic wrote:nitko nije pohvalio moju kratku pričui
gdje je prica da je procitam i pohvalim...
Guest- Guest
kic wrote:možda zato jer si jednostavno ekonomski nepismen..bogomdani wrote:Ja sam jednom sanjao da mi je kuca u rusevinama,ne puno,ali blaga totalka..iducih par godina mi je bio financijski pakao..
ja bih jednom volio čuti priču: Ne stidim se, ali imam dnevnik snova u ormariću. Stara bilježnica s Chelseaovim grbom na koricama, dok su još imali zlatnog lava koji je izgledao prijeteće, a ne ovuponiženu zvijer koja žonglira na dvije noge. Pisao sam u nju, kao što sam se držao i dnevnog meditiranja, kad bi me uhvatilo. Ali za razliku od meditiranja koje je ovisilo o mojoj disciplini volje, snovi su dolazili kad su htjeli. I kako su htjeli. Jednog dana je došao jak san, probudio sam se, doživljaj je bio svijež, pao sam na pod od uzbuđenja i nekako se dočepao bilježnice. Upalih stolnu lampu, i preživivši prvi bljesak smrti od paljenja iste, počeo sam mahnito pisati. Nakon pet minuta sam već bio malaksao, zavalio sam se u stolicu, pogledao još jednom prema rukopisu, ugasio lampu, i samo nastavio spavati. Zaboravih na sve.
Neko vrijeme poslije, tražim neke crteže. Odjednom ugledam poznatog zlatnog lava, jedanaesta karta u tarotu, jedina životinja u špilu koja može proždrti čovjeka. Listam i vidim čudan rukopis, i sjetim se da su to moji pokušaji učenja pisanja lijevom rukom, savladano, ali nikad u naročitoj brzini. Na sredini bilježnice me zadržao veliki krug, promjer je zahvatio obe stranice. Privlačnost je bila u tome što je bio, ispunjen riječima. Riječi su išle u krug, i nisam znao otkud početi čitanje, ali poruka je bila jasna: SVETAC JE FAG.
nije mi se dalo više pisati :^^
Meni se ne sviđa kraj....previše je blag....:p
Guest- Guest
kic wrote:tamo na 21 str :^^
skocila sam pred rudo pricu sam danas procitala ali nemam pojma o tarotu a ni o svetcu pa nisam reagirala ... tako.... prica je zanimljiva, naravno ne obozavam je...
Last edited by vedra-vedrana on 13/10/2015, 23:15; edited 1 time in total (Reason for editing : falilo je u)
Guest- Guest
kic wrote:bah :D
zato je svetac bio odusevljen, sta se zalis
idem u krpe, laku noc svim psiholozima i sire...
Guest- Guest
Sanjala sam da sam u ogromnoj crkvi. Ima ljudi, ali i praznih mjesta pa ipak stojim na nogama u prolazu. Vidim neka poznata meni draga lica, srdačno se pozdravljamo izdaleka. Dvojica dječaka se dižu i odlazeći ljube se u usta pred svima. Zabavlja ih reakcija onih koji se zgražaju. Smiješno mi je to sve skupa jer su njihove pusice nespretne i kužim da provociraju.
Guest- Guest
vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.
u pravu si ali san je dosao nakon sto sam to vec sve rasvijetlila i izanalizirala i sebi oprostila.. 10 godina nakon mamine smrti... znaci da je san samo procesuirao ono sto se vec dogodilou mojoj svijesti i to je ono sto zelim reci ... nije nista rijesio.. samo je bio filmic o mojim osjecajima krivnje koji se nuzno javljaju kad nam netko umre - u smislu .. jesam li bio/la dovoljno pazljiv/a prema umirucoj osobi...
San ti sam poručuje da procesi nisu gotovi, ma koliko ti god željela ili mislila da jesu :)
Fokus je na zaživljavanje ženske (majčinske-mudre) strane.
Guest- Guest
Ja bih tvoj san džepna protumačila kao želju za buntovnistvom. ...vjerujem da jesi buntovnik i protivis se konvencijama ali možda želiš još više protestirati ali u tebi još živi taj strah od sramote?
Ja sam opet sanjala wc.....koji mi je više kiki....:D
Znači, ja sam kod dečka prespavala, kuća šokačka stara. ...ujutro kad sam ustala moram na wc.. i odem u wc,ima samo poljski,sjednem i paškim. ...iako je wc grozno prljav... dolazi neka bakica i proviruje mi ispod odozdo,ja ju tjeram... eto....A jesam čudna biljka....
Inače sam cijelu noć sanjala i nisam se budila već sam spavala Ko top,nit sam cula kad je N. došla nam u krevet,ni kad je S. otišao na posao....možda je do kiše....
Znači, ja sam kod dečka prespavala, kuća šokačka stara. ...ujutro kad sam ustala moram na wc.. i odem u wc,ima samo poljski,sjednem i paškim. ...iako je wc grozno prljav... dolazi neka bakica i proviruje mi ispod odozdo,ja ju tjeram... eto....A jesam čudna biljka....
Inače sam cijelu noć sanjala i nisam se budila već sam spavala Ko top,nit sam cula kad je N. došla nam u krevet,ni kad je S. otišao na posao....možda je do kiše....
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.
San ti sam poručuje da procesi nisu gotovi, ma koliko ti god željela ili mislila da jesu :)
proces razmišljanja o dragim osobama nikad ne prestaje pa se tako javljaju i u snovima.. sve jasno i racionalno...
sad ću staviti spol u profil
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa nije prazno...lagana muzika,serije,filmovi,dobra papica,tisina i mir..nekom nes treba za popuniti dom,a sve ostalo neobavezno..iskreno,nakon posela,ba mi prija samoca i mir..bacim tush,pa papica,ili pripremim papicu,uz to lagano muzika ide,kad krenem jesti pustim neki film i uzivanjac..tjedno sa kolegama odemo malo proskitati,sjesti na terasu,popiti kavicu,prokomentirati ovo ili ono i to je to..dzepna_venera wrote:Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D:
Ne prodaji toplu vodu
Došlo mi da ti postavim par pitanja, pa me kad bolje razmislim prošlo.
Samo ti uživaj ;)
Guest- Guest
Zagy wrote:Ja bih tvoj san džepna protumačila kao želju za buntovnistvom. ...vjerujem da jesi buntovnik i protivis se konvencijama ali možda želiš još više protestirati ali u tebi još živi taj strah od sramote?
Ne smatram se buntovnicom, nego radoznalom. Volim zaroniti u srž samo zato jer želim znati. Ko u kazalištu-ljudi gledaju predstavu, a ja volim dječje radoznalo prošetati kroz sve dijelove kazališta jer želim znati kako nastaje predstava ;)
Guest- Guest
vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.
proces razmišljanja o dragim osobama nikad ne prestaje pa se tako javljaju i u snovima.. sve jasno i racionalno...
sad ću staviti spol u profil
Alo momak mi svi nosimo u sebi oba "spola"..
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova