dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: dnevnik snova
veber_1 wrote:odi u svoje postavke računa.vedra-vedrana wrote:
da promijenim nick
utipkaj novi nick.
save
i to je to.
nije mi uspjelo, nema veze, vratit ćemo se snovima, ipak je to tema ovog topica..
Guest- Guest
molim.vedra-vedrana wrote:
ok, idem probat... hvala...
na buri ćeš zavezati kajić.
kasnije ti zagrijem prste.
2014-12-30
dakle.kao i Medo..zadnjih par veceri sanjam kako se od mene trazi da dam jos vece rezultate...
Guest- Guest
ne ide tak? onda napiši koji želiš pa uredim..vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:odi u svoje postavke računa.vedra-vedrana wrote:
da promijenim nick
utipkaj novi nick.
save
i to je to.
nije mi uspjelo, nema veze, vratit ćemo se snovima, ipak je to tema ovog topica..
drkaš kurac cijeli dan i podsvjest te upozorava da bi ipak mogao raditi posao za koji si plaćen.bogomdani wrote:dakle.kao i Medo..zadnjih par veceri sanjam kako se od mene trazi da dam jos vece rezultate...
veber-
2014-12-30
Znas..imam veliki kapacitet,ali ovo sto polako dolazi te doslovno Izmožđuje..ocekuju od sake ljudi da kapitalna sranja pociste iza onih koji su usrali..no dobro,zaebi posao...necu o njemu.,.dzepna_venera wrote:To su tvoji strahovi da nećeš ispuniti očekivanja..
Guest- Guest
Kao što vidiš iz priloženog, radi ;)vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:odi u svoje postavke računa.vedra-vedrana wrote:
da promijenim nick
utipkaj novi nick.
save
i to je to.
veber-
2014-12-30
Slucajno sam na bolovanju,tako da...Weber wrote:drkaš kurac cijeli dan i podsvjest te upozorava da bi ipak mogao raditi posao za koji si plaćen.bogomdani wrote:dakle.kao i Medo..zadnjih par veceri sanjam kako se od mene trazi da dam jos vece rezultate...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Znas..imam veliki kapacitet,ali ovo sto polako dolazi te doslovno Izmožđuje..ocekuju od sake ljudi da kapitalna sranja pociste iza onih koji su usrali..no dobro,zaebi posao...necu o njemu.,.dzepna_venera wrote:To su tvoji strahovi da nećeš ispuniti očekivanja..
Razumijem al' prečekiraj čija su to očekivanja tvoja ili njihova. Zna se dogoditi da sami sebi radimo pressing.
Najbolji smo kad smo zaigrane antene onda smo flexi i dobro radi nosic, al to već znaš bolje nego ja ;)
Guest- Guest
lajk juzual,u pravu si..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Znas..imam veliki kapacitet,ali ovo sto polako dolazi te doslovno Izmožđuje..ocekuju od sake ljudi da kapitalna sranja pociste iza onih koji su usrali..no dobro,zaebi posao...necu o njemu.,.dzepna_venera wrote:To su tvoji strahovi da nećeš ispuniti očekivanja..
Razumijem al' prečekiraj čija su to očekivanja tvoja ili njihova. Zna se dogoditi da sami sebi radimo pressing.
Najbolji smo kad smo zaigrane antene onda smo flexi i dobro radi nosic, al to već znaš bolje nego ja ;)
Guest- Guest
bio bi ti meni na bolovanju.
s potvrdom o višku radne snage, pa na burzu. uz izvaredni otkaz.
2014-12-30
Weber wrote:drkaš kurac cijeli dan i podsvjest te upozorava da bi ipak mogao raditi posao za koji si plaćen.bogomdani wrote:dakle.kao i Medo..zadnjih par veceri sanjam kako se od mene trazi da dam jos vece rezultate...
Webers, stvarnoooo si nekad grezzo....čovjek je radoholičar!
Guest- Guest
lWeber wrote:bio bi ti meni na bolovanju.
Guest- Guest
prepoznam neradnika na 3NM.dzepna_venera wrote:
2014-12-30
vedra-vedrana wrote:mativka wrote:vedra-vedrana wrote:makes me thinky think hm..hint: pisali smo zajedno ovdje čim si otvorio forum
a onda sam upala u pms i izbrisala račun
A ja imam jedan rezervni, s početaka ovog foruma..
zaboravila sam koji je, ali znam da si ga promijenila, kako s to radi da se i ja predstavim u svom pravom svjetlu?
A, ovdje ima opcija da možeš odmah promijeniti si ime...ali to je za igru :) Imam jedan tajni za koji samo Kic zna
Guest- Guest
ahhh..pusti Webera..ufurao se u ulogu gonica robova...dzepna_venera wrote:Weber wrote:drkaš kurac cijeli dan i podsvjest te upozorava da bi ipak mogao raditi posao za koji si plaćen.bogomdani wrote:dakle.kao i Medo..zadnjih par veceri sanjam kako se od mene trazi da dam jos vece rezultate...
Guest- Guest
zakaj?dzepna_venera wrote:l
naslijedio sam jednog takvog koji je imao hunjavicu pa bi otišao na bolovanje.
jednom si je porezao, zamisli porezao prst. strava i užas!!!! nisam mogao spavati kako si je porezao prst.
dao sam mu otkaz. uprava potvrdila.
veber-
2014-12-30
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!