dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: dnevnik snova
well jebiga :_^^mativka wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
Ja bih znala...Meni baš nedostaje...
Kic, sve mi se čini da sam te precijenila...mislila sam da si u analnoj fazi, a gle vraga, ipak si zapeo u oralnoj...
vedra-vedrana wrote:I meni nedostaje mackula.
Meni si dala jedan od najljepših komplimenata u mojoj forumskoj karijeri prije nego se nethaer forum izgasio.
Slutim na prekrasne zajedničke trenutke nostalgije... (uvjerena sam da znam jer nisam baš osoba koja olako daje komplimente)
Guest- Guest
makes me thinky think hm..vedra-vedrana wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
hint: pisali smo zajedno ovdje čim si otvorio forum
mativka wrote:vedra-vedrana wrote:I meni nedostaje mackula.
Meni si dala jedan od najljepših komplimenata u mojoj forumskoj karijeri prije nego se nethaer forum izgasio.
Slutim na prekrasne zajedničke trenutke nostalgije... (uvjerena sam da znam jer nisam baš osoba koja olako daje komplimente)
e, to je to...
Guest- Guest
kic wrote:makes me thinky think hm..vedra-vedrana wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
a onda sam upala u pms i izbrisala račun
Guest- Guest
jebeš obojicu. bolje sa mnom.vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:seks uzduž i poprek na ovom forumu :Dmativka wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
Kic, sve mi se čini da sam te precijenila...mislila sam da si u analnoj fazi, a gle vraga, ipak si zapeo u oralnoj...
pa kad se družimo s jungom i freudom
ne filozofiram.
2014-12-30
charry? :cherry:vedra-vedrana wrote:kic wrote:makes me thinky think hm..vedra-vedrana wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
veber_1 wrote:jebeš obojicu. bolje sa mnom.vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:seks uzduž i poprek na ovom forumu :Dmativka wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
ne filozofiram.
imaš li malu ili veliku barku
Guest- Guest
vedra-vedrana wrote:makes me thinky think hm..hint: pisali smo zajedno ovdje čim si otvorio forum
A ja imam jedan rezervni, s početaka ovog foruma..
Guest- Guest
jebeni ti hormoni.vedra-vedrana wrote:
2014-12-30
40-etku.vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:jebeš obojicu. bolje sa mnom.vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:seks uzduž i poprek na ovom forumu :Dmativka wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
ne filozofiram.
veber-
2014-12-30
mativka wrote:vedra-vedrana wrote:makes me thinky think hm..hint: pisali smo zajedno ovdje čim si otvorio forum
zaboravila sam koji je, ali znam da si ga promijenila, kako s to radi da se i ja predstavim u svom pravom svjetlu?
Guest- Guest
veber_1 wrote:jebeni ti hormoni.vedra-vedrana wrote:
eh. mi žene...
Guest- Guest
veber_1 wrote:40-etku.vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:jebeš obojicu. bolje sa mnom.vedra-vedrana wrote:veber_1 wrote:seks uzduž i poprek na ovom forumu :Dmativka wrote:kic wrote:ja bih rekao da si mackula, ali nemam pojma.
ne filozofiram.
a sad, ja nemam barku pa ne znam je li to snaga ili duljina
Guest- Guest
dva nicka ili da promijeniš nick?vedra-vedrana wrote:mativka wrote:vedra-vedrana wrote:makes me thinky think hm..hint: pisali smo zajedno ovdje čim si otvorio forum
zaboravila sam koji je, ali znam da si ga promijenila, kako s to radi da se i ja predstavim u svom pravom svjetlu?
2014-12-30
veber_1 wrote:dva nicka ili da promijeniš nick?vedra-vedrana wrote:mativka wrote:vedra-vedrana wrote:makes me thinky think hm..hint: pisali smo zajedno ovdje čim si otvorio forum
da promijenim nick
Guest- Guest
brodice se označavaju u stopama ili u metrima (rijeđe), brodovi u BTU ili BTI što je isto. Također brodovi se označavaju u metrima.vedra-vedrana wrote:
a sad, ja nemam barku pa ne znam je li to snaga ili duljina
40feet=12m preko svaga, od krmenog ogledala pa do prove.
2014-12-30
odi u svoje postavke računa.vedra-vedrana wrote:
da promijenim nick
utipkaj novi nick.
save
i to je to.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:odi u svoje postavke računa.vedra-vedrana wrote:
da promijenim nick
utipkaj novi nick.
save
i to je to.
ok, idem probat... hvala...
Guest- Guest
Bogumdanom se ne nagadja..ipak,prizeljkuje End of Chics Fight...dosta nadhebavanja Zene..
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova