dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: dnevnik snova
Trinity wrote:night sky wrote:ja se jednostavno uzdignem, ne plivam zrakom niti se zaletim samo se lagano odgurnem od zemlje i ... poletim.
Sad si me podsjetila, slično znam i ja sanjati, odgurnem se od zemlje i lagano koračam iznad, zrakom.
Super je.
jelda? :) svi budu oduševljeni letom. to je kao neko vraćanje u prirodno stanje, osjećaj (iskonske) slobode...
zanimljivi su ti načini letenja, nisam nikada o tome razmišljala, plivajući, koračanje-hod zrakom, neki skakuću sa zgrade na zgaradu ili jednostavno let...
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
night sky wrote:ljudi često sanjaju događaje koji će se u budućnosti dogoditi...tko zna,možda je sve unaprijed određeno.
Poput deja vu, nikada nisam sigurna jesam li sanjala ili određeni događaj već proživjela
Guest- Guest
svi dogadjaji se paralelno odvijaju o ovom trenui..nema buducnosti i proslosti,sve je sazeto u sadasnjosti,a deza vuuu,je sam jedan od podsvjesnih "proboja" u paralelnu verziju prostora..
Guest- Guest
Ne bih se baš složila jer kod tog doživljaja imaš osjećaj da si već proživio. Dakle, više se radi o prošlom događaju
Guest- Guest
zanimljivo ali razmisli o ovom..vidio si ocima "sebe2 u drugoj paraleli..vremenski dojam cesto se zna poigrati sa ljudskim mozgom..
Guest- Guest
Zanimljive su te teze o paralelnim dimenzijama. Poput zadnje da je crna rupa zapravo prolaz ka paralelnom svemiru..
Guest- Guest
Pa to za crnu rupu i nije nova teza..tamo jos tijekom 70tih su bile burne rasprave o tome,
No te paralelne,ne dimenzije,nego cisto fazno pomaknutre egzistencije,dakle zamisli sve isto kao i ovdje,sa malo drgacijim Nama..sve vibrira na drugim frekvencijama,i zato to nije vidljivo..ponekad se dogadjaju praklapanja,i to onda uglavnom vidimo kao deza vu,,jako interesantno podrucje za debatu...
Kakva si sa SF serijalima?
No te paralelne,ne dimenzije,nego cisto fazno pomaknutre egzistencije,dakle zamisli sve isto kao i ovdje,sa malo drgacijim Nama..sve vibrira na drugim frekvencijama,i zato to nije vidljivo..ponekad se dogadjaju praklapanja,i to onda uglavnom vidimo kao deza vu,,jako interesantno podrucje za debatu...
Kakva si sa SF serijalima?
Guest- Guest
Jesi gledao What the bleep do we know..?
Objašnjava ovu priču postojanja sa svih aspekata.
Guest- Guest
Nisam,bas budem pogledao..preporucujem seriju FRINGEdzepna_venera wrote:Jesi gledao What the bleep do we know..?
Guest- Guest
Ja recimo u snovima nikad ne mogu poletiti,ne mogu se podići...sama sebe sputavam..,
Guest- Guest
preopterecena si neduhovnim,da ne kazem materijalistickim...ne u smislu gramzivosti,nego,pridajes vise paznje vidljivom,nego nevidljivom..materija,kao takva je inertna,sputava duhovni dio
Guest- Guest
bogomdani wrote:sanjao sam da sam jeo meso..
Biće si pojeo nekog rasnog konja :D
Guest- Guest
konjsko meso je bolje nego i govedje..ima ovdje kod mene i kengurovo meso,ali ne bih se u to upustaodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:sanjao sam da sam jeo meso..
Biće si pojeo nekog rasnog konja :D
Guest- Guest
Prije bih rekla da me ne sputava materijalno nego slabo vjerujem sama u sebe...kompleksi iz djetinjstva...u reali ne toliko i podsvjesno u snovima...ko da se borim...
Mislim da jos konja ne jedoh...
Mislim da jos konja ne jedoh...
Guest- Guest
Nemaš pojma što propuštaš.Zagy wrote:Ja recimo u snovima nikad ne mogu poletiti,ne mogu se podići...sama sebe sputavam..,
Trinity-
2014-04-17
Iako znamo da je nešto samo san, ipak nas zabrine.kic wrote:ja sam sanjao nešto što me zabrinulo.
Trinity-
2014-04-17
najbolje sanjat spašavanje bajne djeve iz dvorca od zlog čarobnjaka ili zmaja koja ti poslije iskaže svoju zahvalnost u naturi iako preferiram Conana više nego Princ Valianta.. :donquijote:
jack_reacher-
2014-04-14
Trinity wrote:Nemaš pojma što propuštaš.Zagy wrote:Ja recimo u snovima nikad ne mogu poletiti,ne mogu se podići...sama sebe sputavam..,
Ovo ja kažem ženama koje orgazam nisu doživjele....:D
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti