dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: dnevnik snova
onda ide uskličnik, a ne upitnik :PZagy wrote:Ti si taj iz mojih snova? :Dbogomdani wrote:Mora da je Weber pobjegao na Mars zivjeti kao pustinjak..
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A jok..hudana si Zena...ne moze..ne smiju me hudane sanjati... osim toga,volim drugacije oblike Habitata,ne kockaste...Weber je sigurno bio u pitanju,samo te malo neugodne same sebe priznati..Zagy wrote:Ti si taj iz mojih snova? :Dbogomdani wrote:Mora da je Weber pobjegao na Mars zivjeti kao pustinjak..
Guest- Guest
kic wrote:zagy si gledala Martiana to? :^^
On je gledao a ja sam možda dovoljno pokupila preko ramena za san....:D
Guest- Guest
mene kada ljudi počnu sanjati ne završi dobro.Zagy wrote:Pitam webera a tebe sam citirala jer si pogodio...ne brini....
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:mene kada ljudi počnu sanjati ne završi dobro.Zagy wrote:Pitam webera a tebe sam citirala jer si pogodio...ne brini....
Ejakuliraju?
Guest- Guest
dobiju po "pički" najčešće.
sada sam se uljudio pa to riješim sudskim putem.
(i kaj fali ejakulaciji?)
2014-12-30
veber_1 wrote:dobiju po "pički" najčešće.
Ma jel dobiju po pikici od tebe? Pa ti si sav nježan i sitan
Očito nisi nikad čuo za sex bez ejakulacije, čim pitaš. Imaš knjiga, tehnika, obrazuj se (ne obrezuj, pazi šta piše )...
Guest- Guest
jesam, priznajem.dzepna_venera wrote:
ali zajebi šoru, nema tu sreće :P
veber-
2014-12-30
Ima,no ja dok ne prospem svoje bogomdano sjeme,ima da cupkam po zenskoj,ili joj to radim u bilo kojoj drugoj pozi...koliko traje da traje..dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:dobiju po "pički" najčešće.
Očito nisi nikad čuo za sex bez ejakulacije, čim pitaš. Imaš knjiga, tehnika, obrazuj se (ne obrezuj, pazi šta piše )...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ima,no ja dok ne prospem svoje bogomdano sjeme,ima da cupkam po zenskoj,ili joj to radim u bilo kojoj drugoj pozi...koliko traje da traje..dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:dobiju po "pički" najčešće.
Dobro,ok, ako želiš. Ali u biti nije nužno
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:
Gdje smo nas dvije zapele? Imamo različite poglede na svijet i nakon te konstatacije treba li nastavljati raspravu koja nikud ne vodi jer je očigledno da svaka od nas ima svoju "kulu od karata" ako načine života želiš tako opisati. Intuicija mi govori da nema smisla, ali logika mi kazuje da nema ništa lošega u tome da se dva pogleda na svijet argumentirano suprotstave.
Kad racionalni pragmatičar ima glavobolju on ode kod liječnika a ne optužuje susjede, razmisli što je moglo izazvati glavobolju, shvati da je možda nasljedna, možda uvjetovana stresom na poslu koji ne može izbjeći, možda je naprosto jedno od zrna graška ispod sedam madraca.
Ma opusti se, mene zabavljaju tvoja tumačenja snova i simpa si zbilja koliko ozbiljno to shvaćaš. Kad opet budem sanjala neki san ispričat ću ga doslovno kako sam ga sanjala i ako ćeš vjerovati i od ove naše prepiske ja sam već puno naučila.
Što bi mi zapele enjoy the ride!!!
Ti meni postaviš kulu od karata, ja u nju puhnem,sve je oki doki.
Kad racionalist svjesno smatra da je glavobolja nasljedna ili krivi stres na poslu , onda podsvjesno se krivi jer prebacuje odgovornost na pretke tj. na posao na kojem se obvezao biti budan, proaktivan i asertivan i raditi najbolje što može. Ako nije previše presran svojim prevelebnim umnim kombinacijama, kroz san će dobivati upozorenja da je u neskladu, a na fizičkom tijelu će ga rasturati glavobolja
Hm da, zapele jesmo jer tvoj ton sve više poprima zagrižljivost. O meni ne možeš znati ništa pa ni o "kuli od karata" koja je onda definicija svačijeg života onoga koji ne prihvaća tvoj pogled na svijet.
Neprimjereno je i čuđenje o nasljednosti glavobolje:
Na pitanje da li je glavobolja nasljedna, odgovor je u velikoj mjeri jeste! Nažalost, ukoliko roditelji pate od glavobolja postoje veoma velike šanse da će i njihova djeca imati iste probleme! Statistika pokazuje da ukoliko oba roditelja pate od glavobolje šanse da se djeca imaju iste probleme su čak 70%!!! Ukoliko samo jedan roditelj pati od glavobolje, ove šanse padaju na 40% što je opet veoma visok postotak!
http://glavobolja-migrena.com/da-li-je-glavobolja-nasljedna/
Ti bi zanijekala utjecaj posla na stres a o tome su napisani članci i studije okrivljujući pri tom onoga koji je pod stresom i ne uzimajući u obzir da postoje osobe koje nemaju potrebu ni talente za biti budni, proaktivni i asertivni u tom istom poslu i da takve osobe mogu kod poslovnih suradnika izazvati stres, posebno upravitelji, direktori, voditelji sektora, a ponešto od nakupljenog stresa na poslu vidimo i po tv posebno kad se zatvaraju radna mjesta. Nijekati te poslovne situacije je sasvim iracionalno.
"Presranost" i "prevelebne umne konstrukcije" pokazuju da si postala nervozna zbog mojih upisa. I sad očekuješ da ja povjerujem kako si tumačenjem snova uspjela obuzdati svoj ego. Nisi, ma koliko god snova protumačila. Ne treba puno logike a bome ni intuicije da se to zaključi.
Ono što sam naučila je da su ljudi ipak samo ljudi bez obzira kakvom se duhovnošću bavili.
Guest- Guest
Ups end dejzis dobila sam i linkove na znanstvena istraživanja!
Moj ego je velik, a što bi ja bez njega
U pravu si. Nervozna sam jer imam posel koji me čeka, a glupiram se i blamiram tu objašnjavajući programe pranja kod onih koji traže utičnicu po podu bez očala shit happens!
U pravu si. Nervozna sam jer imam posel koji me čeka, a glupiram se i blamiram tu objašnjavajući programe pranja kod onih koji traže utičnicu po podu bez očala shit happens!
Guest- Guest
Pa...tako sam jednom,dok zenska nije skoro pocela black-oute dobivati,i padati u nesvijest..bolje svrsiti,sve sto dulje ekstremno traje me u sve grubljeg pretvara..ima jos nekih detalja ali ne u javno..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Ima,no ja dok ne prospem svoje bogomdano sjeme,ima da cupkam po zenskoj,ili joj to radim u bilo kojoj drugoj pozi...koliko traje da traje..dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:dobiju po "pički" najčešće.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Ups end dejzis dobila sam i linkove na znanstvena istraživanja!
Pa zašto ne ako ne znaš da je glavobolja nasljedna.
A e, vidi se.
Svejedno moraš odgovoriti, i to je intuitivno a i logično u mom pragmatično racionalnom svijetu.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa...tako sam jednom,dok zenska nije skoro pocela black-oute dobivati,i padati u nesvijest..bolje svrsiti,sve sto dulje ekstremno traje me u sve grubljeg pretvara..ima jos nekih detalja ali ne u javno..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Ima,no ja dok ne prospem svoje bogomdano sjeme,ima da cupkam po zenskoj,ili joj to radim u bilo kojoj drugoj pozi...koliko traje da traje..dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:dobiju po "pički" najčešće.
Ovako kad te čitam, čini mi se da prepričavaš uvijek jedan te isti krevetni odnos koji te se dojmio
Priznajem sex u kojem sama predigra s ljubakanjem traje dok se ne osjeti vrtoglavica
Guest- Guest
To je isto dobro..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pa...tako sam jednom,dok zenska nije skoro pocela black-oute dobivati,i padati u nesvijest..bolje svrsiti,sve sto dulje ekstremno traje me u sve grubljeg pretvara..ima jos nekih detalja ali ne u javno..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Ima,no ja dok ne prospem svoje bogomdano sjeme,ima da cupkam po zenskoj,ili joj to radim u bilo kojoj drugoj pozi...koliko traje da traje..dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:dobiju po "pički" najčešće.
Ovako kad te čitam, čini mi se da prepričavaš uvijek jedan te isti krevetni odnos koji te se dojmio
Priznajem sex u kojem sama predigra s ljubakanjem traje dok se ne osjeti vrtoglavica
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
ej-men..tada zavlada duovna simfonija i tjelesni sklad..ebote,hocu se napaljivati sat i po i ne svrsiti..pa kasnije bih grizao ljude po ulici kao bjesno pseto
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova