dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: dnevnik snova
Ja sanjao da šibam ljutom šibom Šoru po goloj guzici,a ona freneticno svrsava...eto,bar od šibe..
Guest- Guest
kaj te briga za moje svršavanje ha ?
a meni je tema baš lijepa
jel vi koristite Sanjarice i koje
ja si nekad kad mi nije jasan san pogledam tu na netu
ima ih puno puno
a meni je tema baš lijepa
jel vi koristite Sanjarice i koje
ja si nekad kad mi nije jasan san pogledam tu na netu
ima ih puno puno
duboki bazen labirint, spuštanje ronjenje nije bilo teško, voda je kristalno jasna ali ne mogu do vrha, postupak se ponavlja par puta gubim svijest, maritime..
to je bio moj prvi susret s mrtvacem, nisam imao 5 godina ali se sjećam te scene, krv na pločicama bazena, čovjek je skočio s deset metara, meni tada divovskih čak gledajući i odozdola..
Šetam ulicom, neki nepoznati grad, ali ulica mi je poznata, već sam je sanjala. Ugledam nekog tipa i dobijem snažan osjećaj da će se raznijeti bombom. Ne znam zašto; ne pokazuje nikakve neobične znakove, ali imam taj osjećaj.
U panici pretrčavam cestu i ulijećem u tramvaj. Približavamo se stanici. Škripa kočnica. Najednom sam u Splitu, vozim se s ocem u autu i sjedim na suvozačevom mjestu. Škripa kočnica je bila jer smo na pješačkom prijelazu pokraj stanice udarili autom nekog tipa, proćelavog, otprilike u srednjim pedesetima.
Otac nastavlja voziti, a ja histeriziram da se moramo vratiti i zvati hitnu. On me uvjerava da je lik dobro, ako bude potrebno da će ljudi na stanici zvati hitnu, a sigurno je netko i zapisao broj naših tablica pa ako bude problema, netko će nas već naći.
Nastavljamo se voziti, samo odjednom skužim da smo negdje u Japanu (čije ulice, by the way, u snu izgledaju kao da smo negdje u Italiji, ali nema veze). Odjednom skužim da na cestu iskaču netom vjenčani parovi, mahom Europljani i Amerikanci, u vjenčanicama i odijelima s buketima u ruci i pokušavaju se fotografirati nasred ulice. To je, kak'ti neki običaj tog japanskog grada. Japanska policija stoji sa strane, na pločniku i piše im kazne.
Vozimo se dalje...
U panici pretrčavam cestu i ulijećem u tramvaj. Približavamo se stanici. Škripa kočnica. Najednom sam u Splitu, vozim se s ocem u autu i sjedim na suvozačevom mjestu. Škripa kočnica je bila jer smo na pješačkom prijelazu pokraj stanice udarili autom nekog tipa, proćelavog, otprilike u srednjim pedesetima.
Otac nastavlja voziti, a ja histeriziram da se moramo vratiti i zvati hitnu. On me uvjerava da je lik dobro, ako bude potrebno da će ljudi na stanici zvati hitnu, a sigurno je netko i zapisao broj naših tablica pa ako bude problema, netko će nas već naći.
Nastavljamo se voziti, samo odjednom skužim da smo negdje u Japanu (čije ulice, by the way, u snu izgledaju kao da smo negdje u Italiji, ali nema veze). Odjednom skužim da na cestu iskaču netom vjenčani parovi, mahom Europljani i Amerikanci, u vjenčanicama i odijelima s buketima u ruci i pokušavaju se fotografirati nasred ulice. To je, kak'ti neki običaj tog japanskog grada. Japanska policija stoji sa strane, na pločniku i piše im kazne.
Vozimo se dalje...
Guest- Guest
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Rijetko kad se sjećam što sanjam (valjda i ja sanjam nešto) no dogodilo mi se dva puta nešto neobično, sanjam nešto nije ugodno ali nije ni noćna mora...dakle san ide, radnja ide ali svjesna sam i osobe pored sebe..kao neki polusan i hoću dozvati dragog, ali ne mogu, glas ne ide, totalno sam ukočena, ne mogu ni ruku pomaknuti ni glavu, ništa...paraliza i mučim se, znam da ležim u krevetu i da je sve okej ali ne mogu se pomaknuti, i uspijem ispustiti neke neartikulirane zvukove.
Poslije mi veli... kaj si ti grgljala noćas?
Našla na netu da je to nekakva "paraliza sna"
Poslije mi veli... kaj si ti grgljala noćas?
Našla na netu da je to nekakva "paraliza sna"
OlgaZg-
2014-04-28
Ja sam noćas sanjala leteće mrave,one sa bijelim krilima...nisam se mogla obranit od njih...
Guest- Guest
Opet neki čudan san gdje sam uspjela spojiti ljude koje nisam vidjela i čula godinama, neke iz svakodnevice i staviti ih u začuđujući i nadrealni kontekst gdje su Zagreb, Kaštel Štafilić i Slovenija međusobno udaljeni nekoliko autobusnih stanica i 15-ak minuta vožnje. Nekad me strah moje podsvijesti.
Guest- Guest
meni je uvijek jako tesko opisat sto sanjam jer tu bude svega sto nema veze ni s cim
osobe, mjesta, vrijeme, sve je jedan veliki buckuris
osobe, mjesta, vrijeme, sve je jedan veliki buckuris
betty.boop-
2015-01-23
Nekad mi baš bude žao što ne zapišem snove ujutro dok ne izblijede iz sjećanja.
Guest- Guest
usnuh čudan san (a kakav bi bio), dakle, gledam neku dnevno političku tv emisiju tipa otvoreno, i jedna od gostiju je bila zelena darkerica Mirela, počela je dominirati raspravu o jebemti da sam se bar probudio u snu da sve to zapišem, ali ugl, to nisu bili Mirelini principi koje inače slušamo! kao da je usisala duh Juliusa Evole, počela je koristiti francuske fraze i svi su bili u šoku otkud joj takvi Spenglerovski stavovi i skladanje rečenica, i u jednom trenutku je i sama shvatila da govori nešto skroz drugo i da se rađa neka nova filozofija upravo u tom trenutku, originalna, i onda su joj počeli ispadati bomboni iz rukava, okrugle velike loptice u svim bojama, svi su bili zatečeni i počeli su vikati na nju da je vještica i da napusti emisiju, da joj ta spačka nije smiješna, njoj nije bilo jasno, zar im nikad nije ispao bombon iz džepa?
seriously...kic wrote:usnuh čudan san (a kakav bi bio), dakle, gledam neku dnevno političku tv emisiju tipa otvoreno, i jedna od gostiju je bila zelena darkerica Mirela, počela je dominirati raspravu o jebemti da sam se bar probudio u snu da sve to zapišem, ali ugl, to nisu bili Mirelini principi koje inače slušamo! kao da je usisala duh Juliusa Evole, počela je koristiti francuske fraze i svi su bili u šoku otkud joj takvi Spenglerovski stavovi i skladanje rečenica, i u jednom trenutku je i sama shvatila da govori nešto skroz drugo i da se rađa neka nova filozofija upravo u tom trenutku, originalna, i onda su joj počeli ispadati bomboni iz rukava, okrugle velike loptice u svim bojama, svi su bili zatečeni i počeli su vikati na nju da je vještica i da napusti emisiju, da joj ta spačka nije smiješna, njoj nije bilo jasno, zar im nikad nije ispao bombon iz džepa?
Guest- Guest
u stvari je bilo dosta čudnije, jutros sam se ulogirao i počeo opisivati svoj san, a onda je uletio posao, pa kad sam se vratio na mob nije bilo ničeg što sam zapisao, snovi izgledaju jako pametni kad ih sanjaš :^^
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija