ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 16 Empty Re: dnevnik snova

Post by Guest 12/10/2015, 16:01

sta vi neki tako ozbiljno dozivljavate snove ... ma oni su samo odraz proslog dana ili vremena ... ja sam godinama sanjala da moram odgovarati matematiku i povijest a nista nisam naucila ... kako sam iz oba predmeta uvijek imala odlican sto bi znacili ti moji snovi nego to da sam dobro ugrijala stolicu uceci ih i to se urezalo u pamcenje ... evo nekidan mi uginuo macic koji nam se svima uvukao pod kozu (ne kozu zivotinju nego kozu  :^0 ) i sanjala sam tu istu noc da je macic ziv, sav svijetao ... dlaka mu se sjaji i smije mi se onako kako se smiju sretni macici  :P a ja se pitam kako je izasao iz zemlje gdje smo ga pokopali ... ima li taj san neko znacenje ... pa jasno da ima.. zeljela sam da je maconja jos ziv...  :x

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 18:31

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:Moj odgovor je bio nastavak na tvoje primjedbe zbog cega nisam u tumacenju snova napisala negativne stvari u smislu upozorenja. Cemu takvi nervozni ispadi? U mom gornjem odgovoru stoji hipotetski 'ako bi ti netko...'
Sad sam vec pomalo zabrinuta za tebe. Daj se malo smiri, duboko disi..
Ma zezam se..uopce nisam neopusten.. ;)

Super :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 21:59

kic wrote:i mene zanima tko je bio, jer ja sam sanjao da grill pravim braci i onda su se njih dva napili dok sam se ja gusio u dimu, pa su pozvali neke pse da me oraspoloze pa sam se borio s njima jedan na jedan da ne otimajj meso, i tako to
borit ces se za koricu kruha,kad,kako je Dzepna rekla "izidjes iz sebe",odnosno odvojis se od famiglie.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2015, 22:36

ja hranim svoju obitelj, a ti daj savjete o stvarima o kojima nemaš pojma.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 22:38

kic wrote:ja hranim svoju obitelj, a ti daj savjete o stvarima o kojima nemaš pojma.
Obitelj je siri pojam..no svakako ti dolaze teza vremena..ne zaebajem te..Ocigledno svima postaje teze,cak i onima u jakim ekonomijama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 22:41

Ja sam jednom sanjao da mi je kuca u rusevinama,ne puno,ali blaga totalka..iducih par godina mi je bio financijski pakao..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2015, 22:42

budaleštine, snovi su fragmenti kolektivnog nesvjesnog, ali predskazanja? bahaha
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 22:52

Pazi sad dobro..Snovi su odraz podsvijesnog,dakle svega sto svijescu,koja je preopterecena audio-vizualnim i ostalim podrazajima,ne moze procesirati..Istina fragmenti osobnog i kolektivnog nesvjesnog odnosno podsvjesnog..
Sad zamisli da svjescu poberes,hajmo reci 20% svih podrazaja,na najsirem planu,a ostatak pobere podsvijest..dakle pokupis informaciju,koje nisi niti svjestan..u snu se one procesiraju i stvaraju sliku,punu simbolike,koja u biti daje pravo stanje stvari..zasto simbolika?Jer se um na taj nacin stiti od šokova..
Daleko je to od predskazanja..recimo projekcija vrlo moguceg..kazem,svijest je vrlo ogranicena po pitanju prikupljanja SVIH informacija i podrazaja koji nas pucaju...poput digitalke vrlo lose rezolucije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/10/2015, 22:56

kic wrote:budaleštine, snovi su fragmenti kolektivnog nesvjesnog, ali predskazanja? bahaha
čega?! 
:D

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 12/10/2015, 23:07

bogomdani wrote:Pazi sad dobro..Snovi su odraz podsvijesnog,dakle svega sto svijescu,koja je preopterecena audio-vizualnim i ostalim podrazajima,ne moze procesirati..Istina fragmenti osobnog i kolektivnog nesvjesnog odnosno podsvjesnog..
Sad zamisli da svjescu poberes,hajmo reci 20% svih podrazaja,na najsirem planu,a ostatak pobere podsvijest..dakle pokupis informaciju,koje nisi niti svjestan..u snu se one procesiraju i stvaraju sliku,punu simbolike,koja u biti daje pravo stanje stvari..zasto simbolika?Jer se um na taj nacin stiti od šokova..
Daleko je to od predskazanja..recimo projekcija vrlo moguceg..kazem,svijest je vrlo ogranicena po pitanju prikupljanja SVIH informacija i podrazaja koji nas pucaju...poput digitalke vrlo lose rezolucije..
a misliš da ta fantomska podsvijest ima iste properties ko i svijest? zoč tako misliš?
damasioa je identificiro temeljnu svijest i proširenu svijest, ma ne i podsvijest.
http://hrcak.srce.hr/file/46085

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2015, 23:08

bogomdani wrote:Ja sam jednom sanjao da mi je kuca u rusevinama,ne puno,ali blaga totalka..iducih par godina mi je bio financijski pakao..
možda zato jer si jednostavno ekonomski nepismen..

ja bih jednom volio čuti priču: Ne stidim se, ali imam dnevnik snova u ormariću. Stara bilježnica s Chelseaovim grbom na koricama, dok su još imali zlatnog lava koji je izgledao prijeteće, a ne ovuponiženu zvijer koja žonglira na dvije noge. Pisao sam u nju, kao što sam se držao i dnevnog meditiranja, kad bi me uhvatilo. Ali za razliku od meditiranja koje je ovisilo o mojoj disciplini volje, snovi su dolazili kad su htjeli. I kako su htjeli. Jednog dana je došao jak san, probudio sam se, doživljaj je bio svijež, pao sam na pod od uzbuđenja i nekako se dočepao bilježnice. Upalih stolnu lampu, i preživivši prvi bljesak smrti od paljenja iste, počeo sam mahnito pisati. Nakon pet minuta sam već bio malaksao, zavalio sam se u stolicu, pogledao još jednom prema rukopisu, ugasio lampu, i samo nastavio spavati. Zaboravih na sve.

Neko vrijeme poslije, tražim neke crteže. Odjednom ugledam poznatog zlatnog lava, jedanaesta karta u tarotu, jedina životinja u špilu koja može proždrti čovjeka. Listam i vidim čudan rukopis, i sjetim se da su to moji pokušaji učenja pisanja lijevom rukom, savladano, ali nikad u naročitoj brzini. Na sredini bilježnice me zadržao veliki krug, promjer je zahvatio obe stranice. Privlačnost je bila u tome što je bio, ispunjen riječima. Riječi su išle u krug, i nisam znao otkud početi čitanje, ali poruka je bila jasna: SVETAC JE FAG.

nije mi se dalo više pisati :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 23:11

Zar se uvijek moras kriti iza nesuvislog brbljanja?? lol!

Ja cu direktno reci..posalji dragu da potvrdi ili opovrgne tvoje fantazmagorije..sanse su 50:50..jel posteno??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2015, 23:18

bogomdani wrote:Ja cu direktno reci..posalji dragu da potvrdi ili opovrgne tvoje fantazmagorije..sanse su 50:50..jel posteno??
bla bla šta?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 23:19

niš,niš..dok ti peyot ne izvjetri iz sustava.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2015, 23:21

ma slušaj, ako se ne znaš pokeat i zajebavat 1 na 1 sa mnom, nemoj uvlačiti kao prvo: moju obitelj, moju dragu ili ne znam što ti je sljedeće na pameti..

admin sam, ali stvarno ne volim silu i svi mogu vidjeti tko što piše, briga me za banove, ali nisko padaš samo ti ovdje.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 23:23

A posteno..isprike za obitelj..MEA CULPA..ocitno nismo slicna sorta za neku komunikaciju blizu ili zezanciju....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2015, 23:25

opleti po meni, to je sve, i to je oke, nisam zlatno tele, imam svoje ideje o nekim stvarima i ne mora bit da sam u pravu, kasnije se popišam po abenu igram kvaku :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 23:28

Nemam sto po tebi oplesti.u nacelu si simpa lik,nekad jea iz raznoraznih neobjektivnih razloga navalim,ali kasnije mi je zao..dakle,ebi ga..respect tvojoj familiji,a ti ipak razmisli malo ono o 80% podsvjesti..nekima to pomaze u realnom zivotu..ne vjerujes meni pitaj Dzepnu,jedan od zescih mozgova na koje sam naletio..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/10/2015, 23:42

bogomdani wrote:Nemam sto po tebi oplesti.u nacelu si simpa lik,nekad jea iz raznoraznih neobjektivnih razloga navalim,ali kasnije mi je zao..dakle,ebi ga..respect tvojoj familiji,a ti ipak razmisli malo ono o 80% podsvjesti..nekima to pomaze u realnom zivotu..ne vjerujes meni pitaj Dzepnu,jedan od zescih mozgova na koje sam naletio..
https://en.wikipedia.org/wiki/Subconscious#.22New_Age.22_and_other_modalities_targeting_the_subconscious

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 23:45

aben wrote:
bogomdani wrote:Nemam sto po tebi oplesti.u nacelu si simpa lik,nekad jea iz raznoraznih neobjektivnih razloga navalim,ali kasnije mi je zao..dakle,ebi ga..respect tvojoj familiji,a ti ipak razmisli malo ono o 80% podsvjesti..nekima to pomaze u realnom zivotu..ne vjerujes meni pitaj Dzepnu,jedan od zescih mozgova na koje sam naletio..
https://en.wikipedia.org/wiki/Subconscious#.22New_Age.22_and_other_modalities_targeting_the_subconscious
U stvari jako zanimljivo podrucje..tko to moze pod kontrolu svijesti uhvatiti,nebo mu je granica..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/10/2015, 23:46

pa niko, to su pizdarije :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down