Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?
to, malo tito, malo nesto ne znam, malo niko ne zna i tako
tacno, ima tu dosta prostroa za rekonstrukciju tih paradnih )uniformi !
radne ) obicne, trupne, su ok !
Guest- Guest
da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
Guest- Guest
grdno vidit brate.nemre tako tatamata regiona izgledat...pizzon wrote:to, malo tito, malo nesto ne znam, malo niko ne zna i tako
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pižon je europejac. Dakle tvoj pobratim.kofein wrote:dzango wrote:Koja bista?kofein wrote:Stanojko wrote:Boli me patka za engleze i njihove "princeve"... Vecih neprijatelja od njih Srbija - NEMA!
A Dražina bista u Londonu, to se ne broji a....?
Greška. Zajeb. Ali vidiš kako tu "činjenicu" tvoj pobratim Pizzon uzima zdravo za gotovo i gradi priču. :)
Carlsa u ovaj blindirani krs, dok su tri blindirana od Seika, verovatno soferi raskantali van radnog vremena...
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Jebiga, šeici nas nisu bomardovali. Ja bi ga metnuo u Fiat 500l. Ako je dobar Papi, dobar je i Čarlsu i Kamili.Serbinho-3 wrote:Carlsa u ovaj blindirani krs, dok su tri blindirana od Seika, verovatno soferi raskantali van radnog vremena...
Princ i Kamila zadržali su se u razgovoru sa državaljanima zemlje Komonvelta koji su takođe prisustvovali ovoj ceremoniji polaganja venaca.
[/size][/size]Oni su na taj način odali poštu zajedničkim borbama, iskušenjima i žrtvama vojnika, ali i građanki i građana Srbije i Velike Britanije tokom dva svetska rata.
Foto: Tanjug / Tanjug
Nikolić i Čarls položili vence
[size][size][/size][/size]
Guest- Guest
dzango wrote:Pižon je europejac. Dakle tvoj pobratim.kofein wrote:dzango wrote:Koja bista?kofein wrote:Stanojko wrote:Boli me patka za engleze i njihove "princeve"... Vecih neprijatelja od njih Srbija - NEMA!
A Dražina bista u Londonu, to se ne broji a....?
Greška. Zajeb. Ali vidiš kako tu "činjenicu" tvoj pobratim Pizzon uzima zdravo za gotovo i gradi priču. :)
Veseli se kolonijalnom maharadži koji na slonu hoda među "indijcima", dakle odričem ga se kao "europejca".
Guest- Guest
13:37 - Na putu ka Konaku knjeginje Ljubice
Čarls je nastavio da šetta Kalemegdanom, a društvo mu je pored istoričarke Dubravke Stojanović pravio i britanski ambasador Denis Kif. Sada su se uputili ka Konaku knjeginje Ljubice.
Posle obilaska Kalemegdana princ Čarls će u Konaku knjeginje Ljubice prisustvovati sastanku verskih lidera iz pravoslavne, katoličke, anglikanske, islamske i jevrejske zajednice, a potom će se u Patrijaršiji sastati sa srpskim patrijarhom Irinejom.
Vojvotkinja od Kornvola će za to vreme posetiti projekat porodične nege koji podržavaju Unicef i Fondacija Novak Đoković, a potom će zajedno s princom Čarlsom posetiti princa Aleksandra Karađoređevića i njegovu suprugu Katarinu u Kraljevskom dvoru na Dedinju.
13:35 - Kolaps u centru Beograda
Zbog posete britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa i njegove supruge vojvotkinje od Kornvola Kamile, stvorene su velike gužve u gradu jer su pojedine ulice u centru zatvorene. Najveći kolaps u 13 sati je u u Bulevaru kralja Aleksandra u smeru ka Terazijama, javljaju reporteri "Blica" sa lica mesta. Više o tome pročitajte OVDE.
13:24 - Šetnja Kalemegdanom
Princ Čarls i njegova supruga Kamila, prema programu, posetu Beogradu nastavljaju šetnjom Kalemegdanom, a kroz ovu istorijsku turu kroz Beograd vodi ih istoričarka Dubravka Stojanović.
Čarls je nastavio da šetta Kalemegdanom, a društvo mu je pored istoričarke Dubravke Stojanović pravio i britanski ambasador Denis Kif. Sada su se uputili ka Konaku knjeginje Ljubice.
Posle obilaska Kalemegdana princ Čarls će u Konaku knjeginje Ljubice prisustvovati sastanku verskih lidera iz pravoslavne, katoličke, anglikanske, islamske i jevrejske zajednice, a potom će se u Patrijaršiji sastati sa srpskim patrijarhom Irinejom.
Vojvotkinja od Kornvola će za to vreme posetiti projekat porodične nege koji podržavaju Unicef i Fondacija Novak Đoković, a potom će zajedno s princom Čarlsom posetiti princa Aleksandra Karađoređevića i njegovu suprugu Katarinu u Kraljevskom dvoru na Dedinju.
13:35 - Kolaps u centru Beograda
Zbog posete britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa i njegove supruge vojvotkinje od Kornvola Kamile, stvorene su velike gužve u gradu jer su pojedine ulice u centru zatvorene. Najveći kolaps u 13 sati je u u Bulevaru kralja Aleksandra u smeru ka Terazijama, javljaju reporteri "Blica" sa lica mesta. Više o tome pročitajte OVDE.
13:24 - Šetnja Kalemegdanom
Princ Čarls i njegova supruga Kamila, prema programu, posetu Beogradu nastavljaju šetnjom Kalemegdanom, a kroz ovu istorijsku turu kroz Beograd vodi ih istoričarka Dubravka Stojanović.
Guest- Guest
za sada ne privodimo izbegle srbe,
da upoznaju visokog gosta o svojim stradanjima tokom 20.
veka u hrvatskoj.
kao slučajno, zatekli se tu u šetnji :)
to bi bilo ok, da se dopuni " dojam "
kad ste vec krenuli seljoberski
da upoznaju visokog gosta o svojim stradanjima tokom 20.
veka u hrvatskoj.
kao slučajno, zatekli se tu u šetnji :)
to bi bilo ok, da se dopuni " dojam "
kad ste vec krenuli seljoberski
Guest- Guest
Stanojko wrote:Boli me patka za engleze i njihove "princeve"... Vecih neprijatelja od njih Srbija - NEMA!
pa to su vaši prijatelji... uz koje vam doduše ne trebaju neprijatelji. Kom su englezi saveznici taj je najebo ko žuti mrav. Namjestili vam dvije juge, simovićev puč i time i okupaciju i bombardiranje beograda, gurnuli slobu u rat pa oprali ruke...
ih, cima je tuki osetio da je sloba " svoj na svome "
da slusa baba julu,
odmah im je skute poljubio
da slusa baba julu,
Guest- Guest
a čuj moraš bit diplomat, ali ulizivanje je posve suvišno... oni i dalje imaju imperial attitude prema "ovim prostorima" i treba im diplomatski objasniti da odjebu u troskokuStarhemberg wrote:Nismo mi ni ništa bolji, napravili sranja Hrvatskoj, rade ga i danas, a postavljamo im crveni tepih i klanjamo im se... Britanci su uopće napravili jugoistočnoj i srednjoj Europi nepopravljive štete kroz povijest.Piglet wrote:Englezi im izrokali zemlju, porušili ono malo jada i infrastrukture što su je imali, a sad im Blair savjetnik vlade, a princu daju poklone i klanjaju se. To samo Srbi mogu, ostali narodi imaju barem malo ponosa.
pizzon wrote:ih, cima je tuki osetio da je sloba " svoj na svome "
da slusa baba julu,
ti si budala
nit smo vam mi tolko neprijatelji kolko ti misliš nit vam je ova retardirana pedofilska njemačko grčka dinastija nastala križanjem bliskih rođaka prijatelj
S Medveščaka, ZG, HR, ali iz Stubičkog kraja u Hrvatskom Zagorju. Trenutno boravimo u Wienu, Hietzing, 13. Bezirk.pizzon wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
iz kog dela hr. si ti ? ako nije tajna, ne znam zasto bi bila ??
Guest- Guest
dzango wrote:
Pižon je europejac. Dakle tvoj pobratim.
Pižon je vaš problem
da, treba prigrili nemce, za hrvate, a ostalo dati turcima,
pa eventulano i rusima, samo da se izvrsi deevropeizacija sve
istocno od hrvata, sve ostalo je nebitno.
qurac pobaritme !
pa eventulano i rusima, samo da se izvrsi deevropeizacija sve
istocno od hrvata, sve ostalo je nebitno.
qurac pobaritme !
Last edited by pizzon on 16/3/2016, 14:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.pizzon wrote:da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» SKROZ LUDA PRIČA: Bio je najveći talenat PSŽ, igrao sa Kavanijem i Di Marijom, a sada dolazi u Srbiju, igraće za Javor!
» Aco: Luj Viton dolazi u Srbiju
» Potvrđeno: Si Đinping dolazi u Srbiju
» Victoria Secrets dolazi u Srbiju
» Burger King dolazi u Srbiju?
» Aco: Luj Viton dolazi u Srbiju
» Potvrđeno: Si Đinping dolazi u Srbiju
» Victoria Secrets dolazi u Srbiju
» Burger King dolazi u Srbiju?
Page 5 of 7