ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 Empty Re: Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:11

pizzon wrote:
Serbinho-3 wrote:
Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.

Tako svaka kaze...
 da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.
sti bi reko m.kapor
Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 Empty Re: Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:12

marcellus wrote:
dzango wrote:
Pižon je europejac. Dakle tvoj pobratim.

Pižon je vaš problem

ne, pizzoni su vama  kamen oko vrata
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 16 Mar - 14:12

pizzon wrote:da, treba prigrili nemce, za hrvate, a ostalo dati turcima,
pa eventulano i rusima, samo da se deevropizuje  sve
istocno od hrvata,  sve ostalo je nebitno.
qurac pobaritme !

bre konju ti stvarno ne kužiš ni kurca

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 16 Mar - 14:12

pizzon wrote:
marcellus wrote:
dzango wrote:

Pižon je vaš problem

ne, pizzoni su vama  kamen oko vrata

nama niste, neka vas u NATO i EU

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:12

marcellus wrote:
pizzon wrote:da, treba prigrili nemce, za hrvate, a ostalo dati turcima,
pa eventulano i rusima, samo da se deevropizuje  sve
istocno od hrvata,  sve ostalo je nebitno.
qurac pobaritme !

bre konju ti stvarno ne kužiš ni kurca

bre majmune samo nemoj ti da mi kenjas
znam ja tvoju idealnu  podelu balkana

Last edited by pizzon on Wed 16 Mar - 14:14; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:13

marcellus wrote:
dzango wrote:

Pižon je vaš problem
A ti naš. Svaka hiža ima svog križa, rekel bi Veber.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Piglet Wed 16 Mar - 14:21

max123 wrote:
pizzon wrote:
ma jasno, ja sam  " pogresan " srbin
ja nisam srbin
vama su " dragi " srbi a la seselj i s.m
srbi koji sahranjaju srbiju
od kada nisu na vlasti nama sve bolje ide
ja se sebi obracam a ne tebi
nedaj se pizdune.jebi im mater cetnicku...
Pizzon ovdje jedini ima legitimitet govoriti u ime Srba budući da mu to rezultati izbora i velika popularnost proeuropske politike u Srbiji daje za pravo. Svi ostali su politički beznačajni likovi, na marginama društvenih zbivanja.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:21

Eva wrote:
pizzon wrote:
Serbinho-3 wrote:
Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.

Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.

lepo, u tom slucaju imam sanse,
da popijem barem jedan espresso sa tobom :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:22

Piglet wrote:
max123 wrote:
pizzon wrote:
ma jasno, ja sam  " pogresan " srbin
ja nisam srbin
Pizzon ovdje jedini ima legitimitet govoriti u ime Srba budući da mu to rezultati izbora i velika popularnost proeuropske politike u Srbiji daje za pravo. Svi ostali su politički beznačajni likovi, na marginama društvenih zbivanja.

to jeste tako, ja sam vecinski stav srbije, bez zezanja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Piglet Wed 16 Mar - 14:24

pizzon wrote:
Piglet wrote:
max123 wrote:
pizzon wrote:ma jasno, ja sam  " pogresan " srbin
ja nisam srbin

Pa i ne zezam se, ja sam uvjeren da će Vučić kao opcija koju ti podržavaš osvojiti preko 50% glasova na idućim izborima što će im dati mogućnost da vladaju sami i još snažnije krenu u reforme.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:26

sa koliko %, to ne znam, ali dobja ako ne apsolutnu,
ali ogromnu relativnu vecinu glasaca obavezno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 16 Mar - 14:27

pizzon wrote:

skoro da mi bude žao Srbije... ali istina, ti si vučićev glasač, a to je većina

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 14:27

pizzon wrote:
Eva wrote:
pizzon wrote:
Serbinho-3 wrote:

Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor

Ili melanž ak te put nanese u Beč Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 1f600

Last edited by Eva on Wed 16 Mar - 14:28; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 16 Mar - 14:28

Piglet wrote:

:20

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Stanojko Wed 16 Mar - 14:54

Brate mili... Mi smo stvarno najebali... Ovaj debil nije cak ni bot... On...veruje...

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 15:06

Eva wrote:
pizzon wrote:
Eva wrote:
pizzon wrote:
Serbinho-3 wrote:

Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor

Ili melanž ak te put nanese u Beč Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 1f600

super, hvala, tako bih rado  Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 1f60e
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 15:06

Istoričarka Dubravka Stojanović imala je tu čast da bude lični vodič princu Čarslu i njegovoj supruzi vojvotkinji od Kornvola tokom šetnje Kalemegdanom. Ona je za "Blic" ispričala šta je to princa Čarlsa najviše zabavilo, čime je bio iznenađen, i šta to nije znao da se desilo.
Znala je, kaže, da ne bi trebalo ništa da ga pita, zbog čega se malo suzdržavala.
Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 701e848e0e3f0d08b5176fb807682902
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 17:54

[size=24]UŽIVO Princ Čarls "opkoljen" po izlasku iz Hrama Svetog Save, obezbeđenje ga jedva sačuvalo od obožavatelja
[size=11]Tanjug , N1 , L. G. , M. P. , Beta , | [size=11]16. 03. 2016 - 10:39h [size=11]Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 Cat_icn_more [size=11]17:35h
[/size][/size][/size]
Komentara: 2608[/size]
[/size]
Britanski prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola borave u dvodnevnoj poseti Srbije, u okviru "balkanske turneje". Oni su doputovali iz Hrvatske, gde su takođe boravili dva dana, a obilazak Balkana nastavljaju posetama Kosovu i Crnoj Gori.

[size=15]17. 10 - Par stigao na Kraljevski dvor
Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 3e0bcbed11cbc22b7bf1702f7d697058

Princ Čarsl i princeza Kamila stigli su na Kraljevski dvor, gde su ih dočekali princeza Katarina i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević. Nakon srdačnog pozdrava, oni su pozirali novinarima, a potom se povukli u odaje da popričaju i popiju čaj.

Prestolonaslednik Aleksandar je ovom prilikom princu Čarlsu poklonio ikonu svetog Đorđa i vina iz oplenačkih vinograda, dok je princeza Katarina Kamili poklonila ručno rađene srpki šal i torbu.
Princ od Velsa obišao je i Beli dvor, gde je imao priliku da vidi izložbu "Dve kraljevske porodice - istorijske veze", o odnosima srpske i britanske kraljevske porodice
Susretu je prisustvovao sin Aleksandra Karađordjevića, princ Petar i unuka princa Aleksandra i princeze Katarine, Elison Endrjuz.
16:45 - Princ Čarls posetio dizajn inkubator "Nova iskra"
Nakon posete Hramu Svetom Savi, princ Čarls zajedno sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem posetio je dizajn inkubator "Nova iskra".
Princ Čarls, ministar Verbić i britanski ambasador Denis Kif razmenili su tom prilikom poklone.
Kako je navedeno na sajtu "Nove iskre", to je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda.
Dizajn inkubator funkcioniše od 2012. godine i čine ga grupa menadžžera i preduzetnika u kulturi sa raznolikim, decenijskim iskustvom u lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima koji su razvili jedinstvenu platformu koja integriše tri glavna nivoa aktivnosti.
Princ Čarsl i princeza Kamila stigli su na Kraljevski dvor, gde su ih dočekali princeza Katarina i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević. Nakon srdačnog pozdrava, oni su pozirali novinarima, a potom se povukli u odaje da popričaju i popiju čaj.

Prestolonaslednik Aleksandar je ovom prilikom princu Čarlsu poklonio ikonu svetog Đorđa i vina iz oplenačkih vinograda, dok je princeza Katarina Kamili poklonila ručno rađene srpki šal i torbu.
Princ od Velsa obišao je i Beli dvor, gde je imao priliku da vidi izložbu "Dve kraljevske porodice - istorijske veze", o odnosima srpske i britanske kraljevske porodice
Susretu je prisustvovao sin Aleksandra Karađordjevića, princ Petar i unuka princa Aleksandra i princeze Katarine, Elison Endrjuz.
16:45 - Princ Čarls posetio dizajn inkubator "Nova iskra"
Nakon posete Hramu Svetom Savi, princ Čarls zajedno sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem posetio je dizajn inkubator "Nova iskra".
Princ Čarls, ministar Verbić i britanski ambasador Denis Kif razmenili su tom prilikom poklone.
Kako je navedeno na sajtu "Nove iskre", to je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda.
Dizajn inkubator funkcioniše od 2012. godine i čine ga grupa menadžžera i preduzetnika u kulturi sa raznolikim, decenijskim iskustvom u lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima koji su razvili jedinstvenu platformu koja integriše tri glavna nivoa aktivnosti.
To su "coworking" inicijativa u regionu Jugoistočne Evrope, 

[/size]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 17:56

16:21 - Građani "opkolili" princa Čarlsa po izlasku iz Hrama Svetog Save
Princ Čarls je nešto posle 16 časova završio obilazak Hrama Svetog Save. Na izlasku iz hrama ga je čekalo stotinak građana, kojima je on neočekivano prišao i počeo da se rukuje sa njima.
Kako javlja novinar "Blica" sa lica mesta, ljudi koji su čekali ispred hrama su nagrnuli ka njemu i opkolili ga, pa ga je obezbeđenje jedva sačuvalo.
Okupljeni građani su mu poželeli prijatan boravak u Srbiji, pa su sa princom i proćaskali i na engleskom. Neki su pokušali i da naprave selfi sa princom Čarlsom.
Na njegove reči da mu je trebalo 38 godina da ponovo dođe u Srbiju, jedna žena mu je doviknula: "Dođite nam opet!", na šta je on odgovorio "Ako Bog da, hoću!"
15:00 - Rakija sa patrijarhom
Sastanak princa i patrijarha je upravo zavšen, a kako nezvanično saznajemo, princu je na sastanku sa patrijarhom ponuđena rakija, koju princ nije odbio. Kako saznajemo, rakija mu se dopala. Princ kreće ka Hramu Svetog Save.
Kako javlja naš reporter sa lica mesta, građani su čekali ispred Patrijaršije da slikaju princa. Jedna žena iz gomile je ček viknula "Sačekajte minut", kako bi ga slikala.
Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju? - Page 6 9ef79ee5111efff1df3901fc6e3ef47c

Last edited by pizzon on Wed 16 Mar - 18:03; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Mar - 17:59

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Thu 17 Mar - 12:37

Stanojko wrote:Brate mili... Mi smo stvarno najebali... Ovaj debil nije cak ni bot... On...veruje...
kreten na kvadrat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics