Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zašto baš sada princ Čarls dolazi u Srbiju?
Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.pizzon wrote:da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
Guest- Guest
marcellus wrote:dzango wrote:
Pižon je europejac. Dakle tvoj pobratim.
Pižon je vaš problem
ne, pizzoni su vama kamen oko vrata
Guest- Guest
pizzon wrote:da, treba prigrili nemce, za hrvate, a ostalo dati turcima,
pa eventulano i rusima, samo da se deevropizuje sve
istocno od hrvata, sve ostalo je nebitno.
qurac pobaritme !
bre konju ti stvarno ne kužiš ni kurca
pizzon wrote:marcellus wrote:dzango wrote:
Pižon je vaš problem
ne, pizzoni su vama kamen oko vrata
nama niste, neka vas u NATO i EU
marcellus wrote:pizzon wrote:da, treba prigrili nemce, za hrvate, a ostalo dati turcima,
pa eventulano i rusima, samo da se deevropizuje sve
istocno od hrvata, sve ostalo je nebitno.
qurac pobaritme !
bre konju ti stvarno ne kužiš ni kurca
bre majmune samo nemoj ti da mi kenjas
znam ja tvoju idealnu podelu balkana
Last edited by pizzon on Wed 16 Mar - 14:14; edited 2 times in total
Guest- Guest
A ti naš. Svaka hiža ima svog križa, rekel bi Veber.marcellus wrote:dzango wrote:
Pižon je vaš problem
Guest- Guest
Pizzon ovdje jedini ima legitimitet govoriti u ime Srba budući da mu to rezultati izbora i velika popularnost proeuropske politike u Srbiji daje za pravo. Svi ostali su politički beznačajni likovi, na marginama društvenih zbivanja.max123 wrote:nedaj se pizdune.jebi im mater cetnicku...pizzon wrote:
ma jasno, ja sam " pogresan " srbin
ja nisam srbin
vama su " dragi " srbi a la seselj i s.m
srbi koji sahranjaju srbiju
od kada nisu na vlasti nama sve bolje ide
ja se sebi obracam a ne tebi
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Eva wrote:Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.pizzon wrote:da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
lepo, u tom slucaju imam sanse,
da popijem barem jedan espresso sa tobom )
Guest- Guest
Piglet wrote:Pizzon ovdje jedini ima legitimitet govoriti u ime Srba budući da mu to rezultati izbora i velika popularnost proeuropske politike u Srbiji daje za pravo. Svi ostali su politički beznačajni likovi, na marginama društvenih zbivanja.max123 wrote:nedaj se pizdune.jebi im mater cetnicku...pizzon wrote:
ma jasno, ja sam " pogresan " srbin
ja nisam srbin
to jeste tako, ja sam vecinski stav srbije, bez zezanja
Guest- Guest
Pa i ne zezam se, ja sam uvjeren da će Vučić kao opcija koju ti podržavaš osvojiti preko 50% glasova na idućim izborima što će im dati mogućnost da vladaju sami i još snažnije krenu u reforme.pizzon wrote:Piglet wrote:Pizzon ovdje jedini ima legitimitet govoriti u ime Srba budući da mu to rezultati izbora i velika popularnost proeuropske politike u Srbiji daje za pravo. Svi ostali su politički beznačajni likovi, na marginama društvenih zbivanja.max123 wrote:nedaj se pizdune.jebi im mater cetnicku...pizzon wrote:ma jasno, ja sam " pogresan " srbin
ja nisam srbin
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
sa koliko %, to ne znam, ali dobja ako ne apsolutnu,
ali ogromnu relativnu vecinu glasaca obavezno
ali ogromnu relativnu vecinu glasaca obavezno
Guest- Guest
pizzon wrote:
skoro da mi bude žao Srbije... ali istina, ti si vučićev glasač, a to je većina
Ili melanž ak te put nanese u Bečpizzon wrote:Eva wrote:Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.pizzon wrote:da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
Last edited by Eva on Wed 16 Mar - 14:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Piglet wrote:
Pizzon ovdje jedini ima legitimitet govoriti u ime Srba budući da mu to rezultati izbora i velika popularnost proeuropske politike u Srbiji daje za pravo. Svi ostali su politički beznačajni likovi, na marginama društvenih zbivanja.
Brate mili... Mi smo stvarno najebali... Ovaj debil nije cak ni bot... On...veruje...
Eva wrote:Ili melanž ak te put nanese u Bečpizzon wrote:Eva wrote:Meni je toliko gnjusan da ne bih ni za krunu ni za Britaniju + Škotsku s njim pristala i na kavu. Bljuje mi se kad mu vidim facu.pizzon wrote:da, pa dodje kod lovatora u krevet, sama, ko svaka picka-.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Kak je taj Charles ružan, majko mila. Da je 8 puta princ ja ga ne bih ni pogledala.
Tako svaka kaze...
sti bi reko m.kapor
super, hvala, tako bih rado
Guest- Guest
Istoričarka Dubravka Stojanović imala je tu čast da bude lični vodič princu Čarslu i njegovoj supruzi vojvotkinji od Kornvola tokom šetnje Kalemegdanom. Ona je za "Blic" ispričala šta je to princa Čarlsa najviše zabavilo, čime je bio iznenađen, i šta to nije znao da se desilo.
Znala je, kaže, da ne bi trebalo ništa da ga pita, zbog čega se malo suzdržavala.
Guest- Guest
[size=24]UŽIVO Princ Čarls "opkoljen" po izlasku iz Hrama Svetog Save, obezbeđenje ga jedva sačuvalo od obožavatelja
[size=11]Tanjug , N1 , L. G. , M. P. , Beta , | [size=11]16. 03. 2016 - 10:39h [size=11] [size=11]17:35h[/size][/size][/size]
| Komentara: 2608[/size]
[/size]
Britanski prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola borave u dvodnevnoj poseti Srbije, u okviru "balkanske turneje". Oni su doputovali iz Hrvatske, gde su takođe boravili dva dana, a obilazak Balkana nastavljaju posetama Kosovu i Crnoj Gori.
[size=15]17. 10 - Par stigao na Kraljevski dvor
Princ Čarsl i princeza Kamila stigli su na Kraljevski dvor, gde su ih dočekali princeza Katarina i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević. Nakon srdačnog pozdrava, oni su pozirali novinarima, a potom se povukli u odaje da popričaju i popiju čaj.
Prestolonaslednik Aleksandar je ovom prilikom princu Čarlsu poklonio ikonu svetog Đorđa i vina iz oplenačkih vinograda, dok je princeza Katarina Kamili poklonila ručno rađene srpki šal i torbu.
Princ od Velsa obišao je i Beli dvor, gde je imao priliku da vidi izložbu "Dve kraljevske porodice - istorijske veze", o odnosima srpske i britanske kraljevske porodice
Susretu je prisustvovao sin Aleksandra Karađordjevića, princ Petar i unuka princa Aleksandra i princeze Katarine, Elison Endrjuz.
16:45 - Princ Čarls posetio dizajn inkubator "Nova iskra"
Nakon posete Hramu Svetom Savi, princ Čarls zajedno sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem posetio je dizajn inkubator "Nova iskra".
Princ Čarls, ministar Verbić i britanski ambasador Denis Kif razmenili su tom prilikom poklone.
Kako je navedeno na sajtu "Nove iskre", to je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda.
Dizajn inkubator funkcioniše od 2012. godine i čine ga grupa menadžera i preduzetnika u kulturi sa raznolikim, decenijskim iskustvom u lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima koji su razvili jedinstvenu platformu koja integrie tri glavna nivoa aktivnosti.
Princ Čarsl i princeza Kamila stigli su na Kraljevski dvor, gde su ih dočekali princeza Katarina i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević. Nakon srdačnog pozdrava, oni su pozirali novinarima, a potom se povukli u odaje da popričaju i popiju čaj.
Prestolonaslednik Aleksandar je ovom prilikom princu Čarlsu poklonio ikonu svetog Đorđa i vina iz oplenačkih vinograda, dok je princeza Katarina Kamili poklonila ručno rađene srpki šal i torbu.
Princ od Velsa obišao je i Beli dvor, gde je imao priliku da vidi izložbu "Dve kraljevske porodice - istorijske veze", o odnosima srpske i britanske kraljevske porodice
Susretu je prisustvovao sin Aleksandra Karađordjevića, princ Petar i unuka princa Aleksandra i princeze Katarine, Elison Endrjuz.
Nakon posete Hramu Svetom Savi, princ Čarls zajedno sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem posetio je dizajn inkubator "Nova iskra".
Princ Čarls, ministar Verbić i britanski ambasador Denis Kif razmenili su tom prilikom poklone.
Kako je navedeno na sajtu "Nove iskre", to je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda.
Dizajn inkubator funkcioniše od 2012. godine i čine ga grupa menadžera i preduzetnika u kulturi sa raznolikim, decenijskim iskustvom u lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima koji su razvili jedinstvenu platformu koja integrie tri glavna nivoa aktivnosti.
To su "coworking" inicijativa u regionu Jugoistočne Evrope,
[/size]
[size=11]Tanjug , N1 , L. G. , M. P. , Beta , | [size=11]16. 03. 2016 - 10:39h [size=11] [size=11]17:35h[/size][/size][/size]
| Komentara: 2608[/size]
[/size]
Britanski prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola borave u dvodnevnoj poseti Srbije, u okviru "balkanske turneje". Oni su doputovali iz Hrvatske, gde su takođe boravili dva dana, a obilazak Balkana nastavljaju posetama Kosovu i Crnoj Gori.
[size=15]17. 10 - Par stigao na Kraljevski dvor
To su "coworking" inicijativa u regionu Jugoistočne Evrope,
[/size]
Guest- Guest
16:21 - Građani "opkolili" princa Čarlsa po izlasku iz Hrama Svetog Save
Princ Čarls je nešto posle 16 časova završio obilazak Hrama Svetog Save. Na izlasku iz hrama ga je čekalo stotinak građana, kojima je on neočekivano prišao i počeo da se rukuje sa njima.
Kako javlja novinar "Blica" sa lica mesta, ljudi koji su čekali ispred hrama su nagrnuli ka njemu i opkolili ga, pa ga je obezbeđenje jedva sačuvalo.
Okupljeni građani su mu poželeli prijatan boravak u Srbiji, pa su sa princom i proćaskali i na engleskom. Neki su pokušali i da naprave selfi sa princom Čarlsom.
Na njegove reči da mu je trebalo 38 godina da ponovo dođe u Srbiju, jedna žena mu je doviknula: "Dođite nam opet!", na šta je on odgovorio "Ako Bog da, hoću!"
15:00 - Rakija sa patrijarhom
Sastanak princa i patrijarha je upravo zavšen, a kako nezvanično saznajemo, princu je na sastanku sa patrijarhom ponuđena rakija, koju princ nije odbio. Kako saznajemo, rakija mu se dopala. Princ kreće ka Hramu Svetog Save.
Kako javlja naš reporter sa lica mesta, građani su čekali ispred Patrijaršije da slikaju princa. Jedna žena iz gomile je ček viknula "Sačekajte minut", kako bi ga slikala.
Princ Čarls je nešto posle 16 časova završio obilazak Hrama Svetog Save. Na izlasku iz hrama ga je čekalo stotinak građana, kojima je on neočekivano prišao i počeo da se rukuje sa njima.
Kako javlja novinar "Blica" sa lica mesta, ljudi koji su čekali ispred hrama su nagrnuli ka njemu i opkolili ga, pa ga je obezbeđenje jedva sačuvalo.
Okupljeni građani su mu poželeli prijatan boravak u Srbiji, pa su sa princom i proćaskali i na engleskom. Neki su pokušali i da naprave selfi sa princom Čarlsom.
Na njegove reči da mu je trebalo 38 godina da ponovo dođe u Srbiju, jedna žena mu je doviknula: "Dođite nam opet!", na šta je on odgovorio "Ako Bog da, hoću!"
15:00 - Rakija sa patrijarhom
Sastanak princa i patrijarha je upravo zavšen, a kako nezvanično saznajemo, princu je na sastanku sa patrijarhom ponuđena rakija, koju princ nije odbio. Kako saznajemo, rakija mu se dopala. Princ kreće ka Hramu Svetog Save.
Kako javlja naš reporter sa lica mesta, građani su čekali ispred Patrijaršije da slikaju princa. Jedna žena iz gomile je ček viknula "Sačekajte minut", kako bi ga slikala.
Last edited by pizzon on Wed 16 Mar - 18:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
kreten na kvadratStanojko wrote:Brate mili... Mi smo stvarno najebali... Ovaj debil nije cak ni bot... On...veruje...
2014-04-14
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» SKROZ LUDA PRIČA: Bio je najveći talenat PSŽ, igrao sa Kavanijem i Di Marijom, a sada dolazi u Srbiju, igraće za Javor!
» Aco: Luj Viton dolazi u Srbiju
» Potvrđeno: Si Đinping dolazi u Srbiju
» Victoria Secrets dolazi u Srbiju
» Burger King dolazi u Srbiju?
» Aco: Luj Viton dolazi u Srbiju
» Potvrđeno: Si Đinping dolazi u Srbiju
» Victoria Secrets dolazi u Srbiju
» Burger King dolazi u Srbiju?
Page 6 of 7