ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!? - Page 3 Empty Re: Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!?

Post by Guest 13/3/2016, 21:56

pa nemam pojma..bas se jako bavim time..bitno da sam neke neuke svabe mlade zabrinuo projekcijama za 10-15 godina,ako nastave navlaciti Fluhtlinge u svabiju..

Guest
Guest

Back to top Go down

Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!? - Page 3 Empty Re: Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!?

Post by Serbinho-3 13/3/2016, 22:02

Tokom ratova na Balkanu, imali su simpatije prema Muslimanima, koji su bili jedini zrtve a zbog Albanaca cak i bombardovali, vojno zauzeli teritoriju i napravili Islamsku drzavu na silu.
Sada najednom anti Islamsko raspolozenje u Evropi, Istocne clanice nece nikoga da prihvate, iako su milioni zbrisali u Zapadnu EU, nece ih ni EU, deca mala po zimi na kisi, blatu prepustena majci prirodi, stoje na granici Grcke i FYROM.
Konvencija UN o izbeglicama je jasna, ljudska prava ne postuju oni koji su do juce za ista izvodili na sudove.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2016, 22:17

eto,primi ih ti u svoj dom,nemam nis protiv..Svi samo znate srat.......
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 13/3/2016, 22:30

Ne moram ja da ih primim u svoju kucu, samo ocekujem da postuju ljudska prava i da ne vidim rasizam i ksenofobiju, tj. da omoguce veca ljudska prava Muslimanima u Evropi.
Ako su znali da bacaju bombe za Muslimane po Balkanu i ljudska prava, mogli bi sada pokazati ista i u svojoj kuci.
Nije to tako tesko.

.
Barem je Srbija zbog istih bombardovana, zatim uvedene sankcije a potom i oduzeta teritorija.
Ocekujem
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2016, 22:34

Serbinho-3 wrote:Ne moram ja da ih primim u svoju kucu, samo ocekujem da postuju ljudska prava i da ne vidim rasizam i ksenofobiju, tj. da omoguce veca ljudska prava Muslimanima u Evropi.
Ako su znali da bacaju bombe za Muslimane po Balkanu i ljudska prava, mogli bi sada pokazati ista i u svojoj kuci.
Nije to tako tesko.

.
Barem je Srbija zbog istih bombardovana, zatim uvedene sankcije a potom i oduzeta teritorija.
Ocekujem
Moras ako lajes o tome..ne ocekujes valjda da ih drugi prime kojima ti nametnes??

Ljudska prava..floskula..Imas ona prava koja si osiguras sam...

Ljudska civilzacija je zasnovana na rasizmu i ksenofobiji..pomiri se sa time

Muslimani su uvijek bili mazeni od bilo koga na Balkanu,osim Srba..dakle,jedino im vi to morate osigurati...

nisi citao ono u Becu sto se fdogodilo..cura primila Khozoepa u svoj dom,seksao ju je,ona ga stitila od deportacije,a na kraju ju je zaklao....eto,toliko o cinjenicama,ne filozofiji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 13/3/2016, 22:53

Muslimani su bili mazeni od strane EU na Balkanu tokom devedesetih, Srbi su silovani jer nisu postovali ljudska prava Muslimana, pa je normalno da ja to sada isto ocekujem od onih, koji su solili pamet Srbima.
Sada najednom, vidim decu po zimi na vetrometini i kisi u blatu, bez bilo kakve pomoci, pa se zapitam ko je solio pamet o ljudskim pravima na Balkanu, kada se pravilo humanista o Muslimanima u tudjoj kuci.
Trebao bi sada Putin da krene u akciju Milosrdni Andjeo II deo, jednostrano priznavanje Islamske drzave i predaju Hriscanskih Hramova Muslimanima na upravljanje, isto ono sto oni rade na Balkanu.
Bednih li licemera.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2016, 22:58

hu ker??'...Imaju Saudijsku Arabiju,Kuwait,Katar,pa nek idu tamo...ovaj put koji Khozoepi idu zna trajati 1-3 mjeseca.,.sto mislis,da jedu luft i piju kisnicu..malo si se zaebao..
Ostalo me ne zanima..Europa pripada Krscanstvu i nekoj normalnoj religiji,a sve su uglavnom normalne,osim Islama..
Mani se ispravljanja krivih drina.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 13/3/2016, 23:12

Nisu oni krenuli ka Saudijskoj, Kuvajtu, Kataru, vec kod svojih sponzora, koji su ih podrzavali u Siriji, Bosni, Kosovu.
Juce su trazili da se politicki razgovara sa onima sto ubijaju policiju i da im se daju ljudska prava i drzava, upravljanje nad Hriscanskim hramovima i slicno.
Kolo srece se okrece.
sunny
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2016, 23:15

E to je vec druga spika,ali nemoj o nekoj humanosti ljuckim pravima i slicnim bedastocama..
Ovdje na ulicama vidim sve divljije i divljije likove,koji nisam siguran da su uopće doasad vidjelki civilizaciju,a cure gledaju kao gladni fukovi...
De,malo manje se ti hrani Zeninim liberalnim idejama...zlo te bude snaslo na kraju.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 13/3/2016, 23:26

Svetac, pa nisam ja priznavao dole one Islamiste po Kosovu i sirio Islam po Evropi, usput bacajuci bombe podrske po Bosni, Mustafi i Muhamedu, dok su sekli glave zlim Hriscanima Srbima.
Nisi shvatio da mi vas i ne smatramo Hriscanima, igrali ste do juce isto kolo sa Islamistima.
Basketball
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Kermit 14/3/2016, 00:32

kic wrote:zeleni prvi u Badenu :facepalm
hahah strahota, a u biti oni nisu zeleni nego banda
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 14/3/2016, 09:01

n_razbojnik wrote:
Regoč wrote:
Yehudi wrote:Evo na HRT 2 naci parodija -željezno nebo- naci 4 rajh sa tamne strane mjeseca dolazi u bijelu kuću Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!? - Page 3 1f602
Gledah, dobra komedija.
ako ako...bezveze...ali zato kad duja dođe...Sarah Palin i Adolf na T-rexu

Bez veze? Ajd, svatko ima svoj ukus, meni su dosjetke dobre. A raduje me dolazak novoga filma, osim ako nije i to neka zafrkancija. Uočio sam da glazbu piše Leibach.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 14/3/2016, 09:03

Serbinho-3 wrote:Tokom ratova na Balkanu, imali su simpatije prema Muslimanima, koji su bili jedini zrtve a zbog Albanaca cak i bombardovali, vojno zauzeli teritoriju i napravili Islamsku drzavu na silu.
Sada najednom anti Islamsko raspolozenje u Evropi, Istocne clanice nece nikoga da prihvate, iako su milioni zbrisali u Zapadnu EU, nece ih ni EU, deca mala po zimi na kisi, blatu prepustena majci prirodi, stoje na granici Grcke i FYROM.
Konvencija UN o izbeglicama je jasna, ljudska prava ne postuju oni koji su do juce za ista izvodili na sudove.
Jebi ga, moš mislit kakav imate imidž kad su nad vama prednost dali Muslimanima i Albancima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 14/3/2016, 09:06

Serbinjo, quod licet Iovi, non licet bovi. Iliti, tko jači, taj tabači.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by catabbath 14/3/2016, 09:07

Regoč wrote:
Bez veze? Ajd, svatko ima svoj ukus, meni su dosjetke dobre. A raduje me dolazak novoga filma, osim ako nije i to neka zafrkancija. Uočio sam da glazbu piše Leibach.

:20
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Regoč 14/3/2016, 09:15

dawson wrote:
Regoč wrote:

:20
Ma, sad sam skužio. Laibach.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics