Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!?
http://www.spiegel.de/international/europe/refugee-crisis-policies-have-merkel-on-defensive-in-europe-a-1081820.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Merkelica ide u ropotarnicu povijesti?!?
With her refugee policies, Chancellor Merkel has isolated Germany to a greater degree than any of her predecessors. The Balkan Route has been closed down against her will and many EU leaders believe her overtures to Turkey are delusional.
Kermit-
2014-04-17
napokon, američka liberalna kujica će sjašiti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neformalan ili formalan dogovorcrvenkasti wrote:Što znači overtures?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:With her refugee policies, Chancellor Merkel has isolated Germany to a greater degree than any of her predecessors. The Balkan Route has been closed down against her will and many EU leaders believe her overtures to Turkey are delusional.
Naravno da jest, pogubila se skroz.
TIME je proglasio za osobu godine pa mislila da će dobiti Nobela za mir iebate krave.
Sad je svojim glupostima izolirala i unazadila Njemačku kao predvodnika u EU,
svoju zemlju i okolne sjebala da se neće oporaviti ni za 100 god, jeba je Husein Ubama.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Österreich baut noch mehr Zäune
Weil es eine Verlagerung der Flüchtlingsströme befürchtet, will Österreich weitere Grenzen besser absichern. Nach der Schließung der Balkanroute hat auch Bulgarien Angst, zu einem Transitland zu werden – und fordert Unterstützung von EU und Türkei.------------------------------
Austrija nastavlja postavljati žičanu ogradu.
Nakon Merkel - EU podjeljena žilet žicom
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Welike korisit i ako ode ....weć je zashrala.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bolje bi bilo da ju je pobijedio onaj debeli socijalist.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro je Jehudi nju opisao : hebeš krawu koja daje 20 litara mlika a onda se ritne i to swe prolije .....ko moja mater ....sposobna al ono jednim potezom swe zashere i bolje da nije nikad ništa ni radila.
2014-04-11
Uhhhh,danas sam se izgustao edukujuci neukog mladjahnog Svabu,koji je na standu sa par kolega i kolegica davao podrsku FLuhtlinzima i njihovom dolasku..nakon 10 minuta,lik je nekako posivio poblijedio na sve sto je ionako blijed....
Guest- Guest
Berlin 1945.
Ulazi Gering kod Hitlera i zatiče ga oznojenog i u mračnom raspoloženju.
Gering: O moj Fireru, zašto ste neraspoloženi? Rusi nisu stigli do Berlina.
Hitler: Gering, pustite sad vaše budalaste šale. Sanjao sam strašan san. Sanjao sam Nemačku 2016. godine.
Gering: Pa šta može biti tako strašno da ste se i Vi uznemirili?
Hitler: Nema za to pravih reči Gering. Zamislite 2016. godine nemački kancelar je jedna baba, a ministar inostranih poslova je peder. U Mercedesovim fabrikama rade Turci, Nemačka otplaćuje dugove Grka i Španaca. Umesto vojnih marševa priređuju se gej parade. Mi plaćamo odštetu Jevrejima i još ispunjavamo naređenja nekog crnca iz Amerike. Rusi ratuju u Ukrajini sami sa sobom, a mi ih od toga odgovaramo!
Ulazi Gering kod Hitlera i zatiče ga oznojenog i u mračnom raspoloženju.
Gering: O moj Fireru, zašto ste neraspoloženi? Rusi nisu stigli do Berlina.
Hitler: Gering, pustite sad vaše budalaste šale. Sanjao sam strašan san. Sanjao sam Nemačku 2016. godine.
Gering: Pa šta može biti tako strašno da ste se i Vi uznemirili?
Hitler: Nema za to pravih reči Gering. Zamislite 2016. godine nemački kancelar je jedna baba, a ministar inostranih poslova je peder. U Mercedesovim fabrikama rade Turci, Nemačka otplaćuje dugove Grka i Španaca. Umesto vojnih marševa priređuju se gej parade. Mi plaćamo odštetu Jevrejima i još ispunjavamo naređenja nekog crnca iz Amerike. Rusi ratuju u Ukrajini sami sa sobom, a mi ih od toga odgovaramo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lako za izbjeglice, Njemačka svojom politikom uništava ekonomiju EU.
Guest- Guest
Pa ne bas..ebi ga..cega se prihvate to vrlo kvalitetno naprave,pa za njihovu ekonomiju nema beda,a lova je zagarantirana..sto se moze kad su drugi osrednji..deda na aparatima wrote:Lako za izbjeglice, Njemačka svojom politikom uništava ekonomiju EU.
Guest- Guest
tema se tice francuske,ali ebi ga..blokada Fluhtlinaga..
Guest- Guest
Jbg babu zasvrbilo u jednom momentu..i sjetila se turcina koji ju je karindzo..i u toj ekstazi u zanosu rekla..'ma dodjite islamdzije dodjite mi svabice zeljno iscekujemo vase crne kurtzeve'..i sve sto je do tad napravila usrala je mastanjem o crnom qurtzu a crnca u taj tren ni blizu..i po obicaju baba pukla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahahahaha..nista Fuk,kad zene natjeramo natrag u kujne, i spavace sobe,i ukinemo im pravo da BILO STO odlucuju,p makar to bio i nedjeljnji rucak,sve bude opet ponovno dobro..vuksadinare wrote:Jbg babu zasvrbilo u jednom momentu..i sjetila se turcina koji ju je karindzo..i u toj ekstazi u zanosu rekla..'ma dodjite islamdzije dodjite mi svabice zeljno iscekujemo vase crne kurtzeve'..i sve sto je do tad napravila usrala je mastanjem o crnom qurtzu a crnca u taj tren ni blizu..i po obicaju baba pukla
Guest- Guest
Angela Merkel i dalje uživa veliki ugled u stanovništvu. Bi li prijevremenim izborima mogla osigurati još i jači mandat?
Ne bi, to potpuno isključujem. Ona nije zainteresirana za održavanje novih izbora niti namjerava podnijeti ostavku. Postoji samo mogućnost da se sruši s vlasti izglasavanjem nepovjerenja njezinoj vladi, a ne vidim da bi do toga moglo doći. Ne vidim da u Bundestagu postoji većina protiv Angele Merkel. Ona će povjerenje parlamenta Bundestaga dobiti ako bude trebalo uz pomoć drugih stranaka. Ona je stjerana u kut, ali je u doglednoj budućnosti ne mogu srušiti.
http://www.dw.com/hr/merkel-je-stjerana-u-kut-ali-ne-mogu-ju-sru%C5%A1iti/a-19111887
Owaj sćenario se poklapa sa Nostradamusom ....ostat će al će je poslije potjerati.
Ne bi, to potpuno isključujem. Ona nije zainteresirana za održavanje novih izbora niti namjerava podnijeti ostavku. Postoji samo mogućnost da se sruši s vlasti izglasavanjem nepovjerenja njezinoj vladi, a ne vidim da bi do toga moglo doći. Ne vidim da u Bundestagu postoji većina protiv Angele Merkel. Ona će povjerenje parlamenta Bundestaga dobiti ako bude trebalo uz pomoć drugih stranaka. Ona je stjerana u kut, ali je u doglednoj budućnosti ne mogu srušiti.
http://www.dw.com/hr/merkel-je-stjerana-u-kut-ali-ne-mogu-ju-sru%C5%A1iti/a-19111887
Owaj sćenario se poklapa sa Nostradamusom ....ostat će al će je poslije potjerati.
2014-04-11
Znači trpanje mora i dalje ići.RayMabus wrote:Angela Merkel i dalje uživa veliki ugled u stanovništvu. Bi li prijevremenim izborima mogla osigurati još i jači mandat?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Đuro Đaković odlazi u ropotarnicu povjesti
» Merkelica jebe ne vad!
» Merkelica kao erdoganova kuja
» Spiegel i Merkelica proglasili rat Trumpu
» Merkelica puzi ispred Erdogana
» Merkelica jebe ne vad!
» Merkelica kao erdoganova kuja
» Spiegel i Merkelica proglasili rat Trumpu
» Merkelica puzi ispred Erdogana