ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smrt Net.hr foruma

Page 25 of 29 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Next

Go down

Smrt Net.hr foruma - Page 25 Empty Re: Smrt Net.hr foruma

Post by Guest 1/8/2015, 14:05

bogomdani wrote:
red wolf wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
veber_1 wrote:
bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.

Nije loša ideja, ali nadajmo se da zbog '' bogomdanog '' neće ukinuti ovaj forum.
O bas si pravi biser..
Kad još uvijek nisi shvatio kolika je tvoja odgovornost za novonastalu situaciju i moguće ukidanje foruma. Zar nisi još shvatio svoju pogrešku?
E jesi tupav biseru..Ajd da ponovim..Forum je upozoren da mrkne nepocudni sadrzaj,u roku 9(slovima devet) dana,a posto je to ispostovano,reci mi biserko,koji bi bio daljnji razlog da se forum ugasi??Znas shrati,to nam je poznato Ezek,ali da li znas i argumentirati,e to je vec drugo pitanje.. king

Pusti '' ezeka ''...Zar nije @Kic ovdje iznio zabrinutost da ovaj forum baš i nema budućnosti?...Jest. I to je to. No, ostaje činjenica da ti još nisi shvatio da si ti ovaj forum doveo u ovu nezavidnu situaciju.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:05

napravimo forum tipa dd :D. najveći dioničari imaju pravo na upravljanje :D, ne na baniranje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:06

veber_1 wrote:napravimo forum tipa dd :D. najveći dioničari imaju pravo na upravljanje :D, ne na baniranje.

;-))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:07

veber_1 wrote:napravimo forum tipa dd :D. najveći dioničari imaju pravo na upravljanje :D, ne na baniranje.
Pa ja sam u samom pocetku ovog Foruma,nudio Kicu,ako treba da cu materijalno podrzati forum,evo i nedavno sam ponudio tehnikalije u nagradnim igrama,nudio sam sudjelovanje u financiranju domene,a ako i treba neke opreme..i nis..hoce-nece..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:08

bogomdani wrote:
Pa ja sam u samom pocetku ovog Foruma,nudio Kicu,ako treba da cu materijalno podrzati forum,evo i nedavno sam ponudio tehnikalije u nagradnim igrama,nudio sam sudjelovanje u financiranju domene,a ako i treba neke opreme..i nis..hoce-nece..

A da nisi pritom minirao ovaj forum guzama?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:09

red wolf wrote:

;-))))
pa da!
recimo nevjesti se ne sviđa boja. ako uplati dovoljno za upravljačka prava, promjeni se boja foruma. imenujemo upravu. u biti i nije loša ideja jer kao samostalno zakupljen forum mogli bi srat bez veze, a s druge strane puknuti reklame....ili ako ne želimo reklame čisto samofinanciranje. dok bude zainteresiranih dotle će biti i foruma.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:10

veber_1 wrote:
red wolf wrote:

;-))))
pa da!
recimo nevjesti se ne sviđa boja. ako uplati dovoljno za upravljačka prava, promjeni se boja foruma. imenujemo upravu. u biti i nije loša ideja jer kao samostalno zakupljen forum mogli bi srat bez veze, a s druge strane puknuti reklame....ili ako ne želimo reklame čisto samofinanciranje. dok bude zainteresiranih dotle će biti i foruma.
Rekao sam ti, nije loša ideja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:12

red wolf wrote:Rekao sam ti, nije loša ideja...
eto, raspišite natječaj pa da vidimo. jebeš par kuna, ako ne saživi slijedeću godinu nećemo zakupit domenu i sve pet.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:12

veber_1 wrote:
red wolf wrote:

;-))))
pa da!
Weberu,ono sto je kljucno za forum,ako je manji,da bude vezan za neki njuz portal,koji je solidno posjecen,time se osigurava ju novi clanovi,koji kad procitaju vijest,zele to odmah komentirati...i to sam predlagao.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:17

ex iskon - In total there are 3 users online  :brukica

čini se da brišem profil ponovno ovdje hahahahah
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:18

to bi bilo dobro da je vezan uz neki portal, nakupilo bi se brzo korisnika ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:19

jasna stvar..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:20

zašto? pa neka bude zatvoren forum, ne zatvoren već bez portala. ako dovoljno ljudi sere po njemu i stavlja poveznice automatski će se dići u tražilicama, a nije ni problem napraviti tag-ove.

recimo neviđa pogleda iskon i pukne poveznicu tu, automatski nakon nekog vremena tražilice će povezati portal s forumom.

jednu godinu riskirati i bok.

sve se bojim da par nas ne može skupiti parsto eura i riskirati jednu godinu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:21

Rekao sam neki dan Kicu da napravi Anketu,pa kako forumasi odluce..meni pase iovako ionako..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 1/8/2015, 14:25

bogomdani wrote:
veber_1 wrote:jebga, eroCki snovi. zato zakupit domenu. i imat vlastiti forum. više zapijem u jednom izlasku nego što košta jedna domena.
Ma to sam ja Kicu od samog pocetka govorio,ali se nes knjecao..godisnje je domena ispod 1000 kuna i bog te veselio..
Baš si upućen... :P   ispod 100kn , samo domena, a ni hosting za početak, nije puno više... :P
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:25

ja sam isto za.
postoje ljudi koji ne gledaju portal. ja uopće onaj šugavi iskon ne gledam već sam se odmah spajao na forum.
jedno vrijeme me uopće nije bilo dok se nisam bez veze spojio pa onda nastavio chatati :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:26

Trinity wrote:
bogomdani wrote:
veber_1 wrote:jebga, eroCki snovi. zato zakupit domenu. i imat vlastiti forum. više zapijem u jednom izlasku nego što košta jedna domena.
Ma to sam ja Kicu od samog pocetka govorio,ali se nes knjecao..godisnje je domena ispod 1000 kuna i bog te veselio..
Baš si upućen... :P   ispod 100kn , samo domena, a ni hosting za početak, nije puno više... :P
Pa karikirao sam..nek ostatak Kic stavi u svoj džep,nema beda,a ako bi forum poceo na neki nacin i zaradjivati,mozemo poceti pricati i o plaći..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 1/8/2015, 14:27

veber_1 wrote:zašto? pa neka bude zatvoren forum, ne zatvoren već bez portala. ako dovoljno ljudi sere po njemu i stavlja poveznice automatski će se dići u tražilicama, a nije ni problem napraviti tag-ove.

recimo neviđa pogleda iskon i pukne poveznicu tu, automatski nakon nekog vremena tražilice će povezati portal s forumom.

jednu godinu riskirati i bok.

sve se bojim da par nas ne može skupiti parsto eura i riskirati jednu godinu.
Ajoj, kakvih parsto eura, puno, puno manje...
I ne mora biti vezan za portala, i ne može u kratkom roku, pa nije portal osmisliti i otvoriti samo tako, tehnički da, ali tematski...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2015, 14:28

Triny,jel se moze komplet sadrzaj foruma na neki nacin bekapirati i onda poslije importirati u frisku konstrukciju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:30

Trinity wrote:Baš si upućen... :P   ispod 100kn , samo domena, a ni hosting za početak, nije puno više... :P
ma ako mislimo kenjkati više je. sama domena je 10€. pitanje je hostinga.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2015, 14:34

Trinity wrote:Ajoj, kakvih parsto eura, puno, puno manje...
I ne mora biti vezan za portala, i ne može u kratkom roku, pa nije portal osmisliti i otvoriti samo tako, tehnički da, ali tematski...
ženo božja, znam da je manje
i, ne ne mora biti vezan uz portal. običan forum. no ako želimo pp i slična sranja treba nam prostor da se poruke ne brišu...blablabla.

ja imam svoj server s backup-om i 4TB. meni dovoljno. svi mogući uređaji rade backup na njemu.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 29 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Next

Back to top

- Similar topics