Smrt Net.hr foruma
Page 27 of 29
Page 27 of 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Re: Smrt Net.hr foruma
Zbog Google-ovog čeka.RayMabus wrote:Zašto placati forum ? Pa to se napravi preko e mail adrese u manje od minute a tko zna radit po contorl panelu podforume na istom napravi za 10 minuta i to je to.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ma daj..sto se ceka??..Kao da je sutra apokalipsa..Forum je ispunio zahtijevane uvjete i to je to..nastavljamo sutra kuckati..Trinity wrote:Čeka se sutra.veber_1 wrote:
nemamo kaj smišljati.
domena.
hosting.
i to je to.
I to je to.
Guest- Guest
Ma gluposti. Pa ima nas 50-ak. Kreiraš novi forum sa svim pdoforumima i samo na starom otvoriš novi pdf OBAVIJEST i onda tu daš link na novi forum i riješena prica.Trinity wrote:Zbog Google-ovog čeka.RayMabus wrote:Zašto placati forum ? Pa to se napravi preko e mail adrese u manje od minute a tko zna radit po contorl panelu podforume na istom napravi za 10 minuta i to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bogomdani wrote:Ma daj..sto se ceka??..Kao da je sutra apokalipsa..
Kakva apokalipsa, samo da vidimo šta će biti...
Trinity-
2014-04-17
I opet na forumotionu? Ode ček njima...RayMabus wrote:Ma gluposti. Pa ima nas 50-ak. Kreiraš novi forum sa svim pdoforumima i samo na starom otvoriš novi pdf OBAVIJEST i onda tu daš link na novi forum i riješena prica.Trinity wrote:Zbog Google-ovog čeka.RayMabus wrote:Zašto placati forum ? Pa to se napravi preko e mail adrese u manje od minute a tko zna radit po contorl panelu podforume na istom napravi za 10 minuta i to je to.
Trinity-
2014-04-17
ccleaner je presudio i u mom slučaju,samo što sam to sam napravio.tre91 wrote:Umro za mene ima par dana, preko moba sam ulogiran ali mi ne da pisati a preko kompa mi se ne da ni ulogirati. Kći upalila ccleaner i to je bila smrtna presuda za sve moje upisealbatros wrote:Izgleda da je naš dobri Net.hr forum stvarno danas umro,ili je pao u duboku komu.
Ne može se uopće ući na njega.
A opet,malo pomalo okupit će se ekipa i ovdje.
danni1-
2014-04-16
Promatram ove na net.hr-u...One što su ostali...Grčevito se drže tog foruma...Smiješno.
Guest- Guest
stavi za mene a ja ti duplo vratim :dd. Inače ne znam zašto mi procesor ode u pm kad upalim ovaj forum, sve živo mi počne štekati. Procesor mi skoči do 80 % a rami se povećaju do 30 %veber_1 wrote:eto, objavi natječaj :Dbogomdani wrote:Ja sam za to..nema beda za lovu..
ako nas stvarno ima 200 da se uplati 10kn imamo pet godina domenu.
Guest- Guest
Pogledaj procese koji se vrte,i koji guta najvise procesorskog vremena,potom prekontroliraj sve sa Adcleanerom
Guest- Guest
Gledam i ne vidim ništa bitno, mozilla uzme od 500 do 800 megabajta a kad upalim forum sve se drastično poveća-kad ugasim sve se vrati u normalu. Rami mi nisu problem no dvojezgreni athlon ode u pm.bogomdani wrote:Pogledaj procese koji se vrte,i koji guta najvise procesorskog vremena,potom prekontroliraj sve sa Adcleanerom
Guest- Guest
Propuši sve Ad Cleanerom,Malwarebyteom i Hitman Pro-om..mozda ti se nes ugnjezdilo u pregledniku..hoće to...
Guest- Guest
Ebo vas.. ja kukam i plačem na net.hr-u gdje susvi nestali, a vi ovdje.
jesu se yoda, marcellus, epi i generalisimus i asilovski preselili ovamo?
ćaća im lozu grizo...kic wrote:atila je na moru, ostalima se ne da doći izgleda..
Pa kad nemoš više se ulogirat. Ja sam se namjerno odlogira da vidim o cemu ekipa prica i jel to istina tj ako zaista je onda je forum by by. Nema ulogiranja više pa cak ni ako novi nick napraviš.Baron wrote:Ebo vas.. ja kukam i plačem na net.hr-u gdje susvi nestali, a vi ovdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 27 of 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 27 of 29