Smrt Net.hr foruma
Page 24 of 29
Page 24 of 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Re: Smrt Net.hr foruma
svaki početak je takav...ja ne odustajem iako sam relativno novi ...ovakva gustoća sive mase ,budućnost rvatske...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Onaj se gasi, a ovom prijeti gašenje, malo nezgodno...ali ja više vjerujem u ovaj...
Trinity-
2014-04-17
kic wrote:5 ovde, 5 tamo :^^
Baš, a nish, CCR na sluške i ljetni chill-out...
Brain32-
2014-04-15
Trinity wrote: ovom prijeti gašenje, ..ali ja više vjerujem u ovaj...
Zašto, kakve probleme ima ovaj.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Onaj se ne gasi ...on se ugasio ....za sve oni koji nisu ostali logirani tamo jer nema logiranja nanovo nit logiranja sa novim nickom.Trinity wrote:Onaj se gasi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eto, ostali smo bez foruma, i kako sad na net.hr portalu će vjerojatno do daljnega stajati kartica - forum, a nije u funkciji, pa ne može to tako .. treba ih kontaktirati, ali ništa ne odgovaraju na onaj email.
Guest- Guest
jebe im se živo za nas par forumaša. intencija je prebacivanje na fejs. mada rikavao je i prije pa su ga popravili, pokrpali.
2014-12-30
Nisi još shvatio da je s tim forumom gotovo?Dream Warrior wrote:Eto, ostali smo bez foruma, i kako sad na net.hr portalu će vjerojatno do daljnega stajati kartica - forum, a nije u funkciji, pa ne može to tako .. treba ih kontaktirati, ali ništa ne odgovaraju na onaj email.
Guest- Guest
ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Guest- Guest
od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Nije loša ideja, ali nadajmo se da zbog '' bogomdanog '' neće ukinuti ovaj forum.
Guest- Guest
Ja sam za to..nema beda za lovu..veber_1 wrote:od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Guest- Guest
jebga, eroCki snovi. zato zakupit domenu. i imat vlastiti forum. više zapijem u jednom izlasku nego što košta jedna domena.
2014-12-30
O bas si pravi biser..red wolf wrote:veber_1 wrote:od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Nije loša ideja, ali nadajmo se da zbog '' bogomdanog '' neće ukinuti ovaj forum.
Guest- Guest
Kad još uvijek nisi shvatio kolika je tvoja odgovornost za novonastalu situaciju i moguće ukidanje foruma. Zar nisi još shvatio svoju pogrešku?bogomdani wrote:O bas si pravi biser..red wolf wrote:veber_1 wrote:od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Guest- Guest
Ma to sam ja Kicu od samog pocetka govorio,ali se nes knjecao..godisnje je domena ispod 1000 kuna i bog te veselio..veber_1 wrote:jebga, eroCki snovi. zato zakupit domenu. i imat vlastiti forum. više zapijem u jednom izlasku nego što košta jedna domena.
Guest- Guest
eto, objavi natječaj :Dbogomdani wrote:Ja sam za to..nema beda za lovu..
ako nas stvarno ima 200 da se uplati 10kn imamo pet godina domenu.
2014-12-30
E jesi tupav biseru..Ajd da ponovim..Forum je upozoren da mrkne nepocudni sadrzaj,u roku 9(slovima devet) dana,a posto je to ispostovano,reci mi biserko,koji bi bio daljnji razlog da se forum ugasi??Znas shrati,to nam je poznato Ezek,ali da li znas i argumentirati,e to je vec drugo pitanje..red wolf wrote:Kad još uvijek nisi shvatio kolika je tvoja odgovornost za novonastalu situaciju i moguće ukidanje foruma. Zar nisi još shvatio svoju pogrešku?bogomdani wrote:O bas si pravi biser..red wolf wrote:veber_1 wrote:od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Guest- Guest
Kic je glavni,on to radi,njemu ide prijedlog..Samo je nes njonjav,i bi i ne bi...veber_1 wrote:eto, objavi natječaj :Dbogomdani wrote:Ja sam za to..nema beda za lovu..
ako nas stvarno ima 200 da se uplati 10kn imamo pet godina domenu.
Guest- Guest
bogomdani wrote:E jesi tupav biseru..Ajd da ponovim..Forum je upozoren da mrkne nepocudni sadrzaj,u roku 9(slovima devet) dana,a posto je to ispostovano,reci mi biserko,koji bi bio daljnji razlog da se forum ugasi??Znas shrati,to nam je poznato Ezek,ali da li znas i argumentirati,e to je vec drugo pitanje..red wolf wrote:Kad još uvijek nisi shvatio kolika je tvoja odgovornost za novonastalu situaciju i moguće ukidanje foruma. Zar nisi još shvatio svoju pogrešku?bogomdani wrote:O bas si pravi biser..red wolf wrote:veber_1 wrote:od meni bitnih forumaša ionako imam broj. nalazimo se uživo. ne vidim zašto ljudi žale za nečim što je krepalo? i ne kužim zašto ovaj forum ne bi bio mjesto gdje se možemo nastaviti zajebavati. ako treba doniramo neku lovu pa se otvori čista domena. dok nam je zanimljivo plaćat ćemo. to je par kuna ako je škvadra zainteresirana za to.bogomdani wrote:ne lajkam te drustvene mreze..ni pod razno..mail,sms,pozivi i to je to..
Pusti '' ezeka ''...Zar nije @Kic ovdje iznio zabrinutost da ovaj forum baš i nema budućnosti?...Jest. I to je to. No, ostaje činjenica da ti još nisi shvatio da si ti ovaj forum doveo u ovu nezavidnu situaciju.
Guest- Guest
Page 24 of 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 24 of 29