Smrt Net.hr foruma
Page 14 of 29
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Re: Smrt Net.hr foruma
i kako je završilo,onako kao na forumu ili civiliziranije ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne sjećam se najbolje jer sam taman bio pod utjecajem nekih opojnih sredstava, ali znam da je jedan bio iz Kurira vezano za ustaški dernek za 20. obljetnicu progona Srba iz Krajine i provociranje nevinih žrtava progona Tuđmanom i Thompsonom.Antif_No1 wrote:Kvalitetnih ? Jesu li naše antifašističke gay tematike ?šejtan wrote: A baš je ovih dana bilo par kvalitetnih članaka u nezavisnim medijima koji su naprosto vapili za objavom.
šejtan- Posts : 6
2015-07-23
Ljudi imaju pravo šta se bune..Zamisli što bi rekao cijeli civilizirani svijet,kada bi Turci proslavljali obljetnicu genocida nad Armencima.šejtan wrote:Ne sjećam se najbolje jer sam taman bio pod utjecajem nekih opojnih sredstava, ali znam da je jedan bio iz Kurira vezano za ustaški dernek za 20. obljetnicu progona Srba iz Krajine i provociranje nevinih žrtava progona Tuđmanom i Thompsonom.Antif_No1 wrote:Kvalitetnih ? Jesu li naše antifašističke gay tematike ?šejtan wrote: A baš je ovih dana bilo par kvalitetnih članaka u nezavisnim medijima koji su naprosto vapili za objavom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Civiliziranije dakakao, jedan stari je brzo odustao kad je vidio da nema "prođe", a onda mu se pridružio jedan mlađi antifašista (malo podsjeća na ovog s tvog avatara, osim što ima malo manje zuba) s kojim se malo odužilo čak i nakon što je prestao pljusak, te smo se rastali u friendly tonu.Antif_No1 wrote:i kako je završilo,onako kao na forumu ili civiliziranije ?
šejtan- Posts : 6
2015-07-23
Stigli i petokrakaši?Antif_No1 wrote:Jeli na ovom forumu dozvoljeno promovirati antifašizam ?
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Trinity wrote:Stigli i petokrakaši?Antif_No1 wrote:Jeli na ovom forumu dozvoljeno promovirati antifašizam ?
A vid mu epoleta
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Meni najdraža..........tzv........Partizanka mala
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa šta nisi rekao ja bi ti objavio nakon temeljite provjere istinitosti :)šejtan wrote:A baš je ovih dana bilo par kvalitetnih članaka u nezavisnim medijima koji su naprosto vapili za objavom.
Kermit-
2014-04-17
Ako nema titovku na glavi, ne računa se. ;PYehudi wrote:Trinity wrote:Stigli i petokrakaši?Antif_No1 wrote:Jeli na ovom forumu dozvoljeno promovirati antifašizam ?
A vid mu epoleta
Trinity-
2014-04-17
Net.hajer forum stvarno otisaajo u qrc...nem mos se logirati niti sa starim ,niti sa snovim nickom..Ebaji ga...Bolje i tako,bar mogu rokati damu u Zegeju na miru..
Guest- Guest
Već vidim da ću od svih nickova najteže Svečev provaliti...
darth_vader-
2014-04-17
Nego..sveti nije tu da se maskira,nego da nastavi veleumno i bogomdano forumašiti..Izgleda da se prilicni broj forumasa ne moze logirati na net.hajer..
Guest- Guest
Meni je osto log na mobu...situacija je katastrofa...nena više pisanja, nema ništa
mozda ga povrate u zivot sa elktro-šokovima
2014-04-14
Trebalo bi na Net.hr forumu raspisati proglas za napuštanje te olupine i da se kompletna ekipa preseli ovdje.Pa čak i da se dozvoli pisanje i Janezu od kriza i Iknariću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 14 of 29