Smrt Net.hr foruma
Page 15 of 29
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Re: Smrt Net.hr foruma
Trebalo bi na Net.hr forumu raspisati proglas za napuštanje te olupine i da se kompletna ekipa preseli ovdje.Pa čak i da se dozvoli pisanje i Janezu od kriza i Iknariću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bogomdani wrote:Vorum nethajer definitivno se gasi...
Dosadni ste više s tim forumom...Postojao je i sad je završio svoje...
Guest- Guest
bogomdani wrote:eto..sto bi ste vi svi bez bogomdanih veleumnika,Mene-a i Kic-a..
Otišli bi na neki drugi forum...
Guest- Guest
otišli na drugi forum.bogomdani wrote:eto..sto bi ste vi svi bez bogomdanih veleumnika,Mene-a i Kic-a..
veber-
2014-12-30
pffff...a koji,molit cu lijepo??..onaj frigidni Forum.hr??' samo picite,slobodna vam volja..
Guest- Guest
Gasi se već godinama,pa eno,još uvijek životari.Nadam se da će administracija ovog foruma razmislit,te dozvoliti janezu od križa i Iknaru da dođu na ovaj forum.bogomdani wrote:Vorum nethajer definitivno se gasi...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
bogomdani wrote:pffff...a koji,molit cu lijepo??..onaj frigidni Forum.hr??' samo picite,slobodna vam volja..
Našlo bi se...
Guest- Guest
pa eto preselili se na drugi forum. otvorite domenu da možemo pičkarati i sve pet.
2014-12-30
ne zelim na to uticati..Antif_No1 wrote:Gasi se već godinama,pa eno,još uvijek životari.Nadam se da će administracija ovog foruma razmislit,te dozvoliti janezu od križa i Iknaru da dođu na ovaj forum.bogomdani wrote:Vorum nethajer definitivno se gasi...
Guest- Guest
Načelno nisam protiv nikoga no
MIR
ove oaze tribalo bi sačuvati.
Time ne mislim na gori navedene već općenito.
MIR
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kakav mir,pa to je bezveze...treba biti maximalno demokratič a onaj forum imao je svoju draž upravo zbog takvih likova kao što su Longisland,crvenkasti,Iknar i slični....na svim drugim forumima previše je normalnih,uštogljenih pametnjakovića a premalo budaletina,zato takvi forumi neće nikada biti zabavni kao net.hrYehudi wrote:Načelno nisam protiv nikoga no
MIR
2015-07-23
Iknara sam ja pozvao ovdje ,ali je on to kategorički odbio.
2014-04-22
A što vrijedi i kad bi pristao i došao,ako bi ga kic i drugi admini banirali....Mislim,svi znamo njegove tripove,stvarno ne znam zašto to nekima toliko smeta.albatros wrote:Iknara sam ja pozvao ovdje ,ali je on to kategorički odbio.
2015-07-23
Meni je osobno Ajk,vrlo simpa...benigan,u odnosu na nabrijane ultranacionalisticke budale bez zrna pameti...Koji i jesu potjerali sa foruma naše zene..
Guest- Guest
Ma...Već dugo vremena sa Net foruma odlazi kvalitetan kadar.
Živojin Mišić,Čagalj,Bugati, Sora...
S druge strane,pak dolaze totalno ludi likovi poput onog Starih Horavata,koji isli nekoga nasmijati sa onim priglupim pjesmuljcima,te blesavim slikama.
Živojin Mišić,Čagalj,Bugati, Sora...
S druge strane,pak dolaze totalno ludi likovi poput onog Starih Horavata,koji isli nekoga nasmijati sa onim priglupim pjesmuljcima,te blesavim slikama.
2014-04-22
što su dolazili,dolazili su,više nema nikome dolazakaalbatros wrote: dolaze totalno ludi likovi poput onog Starih Horavata,koji isli nekoga nasmijati sa onim priglupim pjesmuljcima,te blesavim slikama.
2015-07-23
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 15 of 29