Smrt Net.hr foruma
Page 21 of 29
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Re: Smrt Net.hr foruma
E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
šta su tebi radili, pa ti si patriotova stalkerica, okomila si se na najjačeg i slomila ga, ka kad dođeš u zatvor i odma šakom uglavu najvećeg zatvorenika :)Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
2014-04-16
Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Ma ona očekuje da će onaj stari forum proraditi....Ja navijam da proradi, jer će ona tada biti sretna...Ovdje kod nas je ionako bila nesretna...
Guest- Guest
A sunac ti...dojde,pocne svoje mracne projekcije siriti ovdje,"cackati mecku u pich.u",i kad dobije po guzi,onda se rasplace,trazi krpice natrag,i hoce kuci..a dobro...
Guest- Guest
bogomdani wrote:A sunac ti...dojde,pocne svoje mracne projekcije siriti ovdje,"cackati mecku u pich.u",i kad dobije po guzi,onda se rasplace,trazi krpice natrag,i hoce kuci..a dobro...
Uvijek joj ostane nada da će stari forum proraditi...:-))))))
Guest- Guest
Ode ona zbog par postova, a da su joj prijetili paklom i Interpolom, šta bi jadna onda ?aben wrote:šta su tebi radili, pa ti si patriotova stalkerica, okomila si se na najjačeg i slomila ga, ka kad dođeš u zatvor i odma šakom uglavu najvećeg zatvorenika :)Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Trinity-
2014-04-17
Kad covjek malo kroz tehnicku prizmu pogleda onaj forum,cudo je da se uopce i vuce ovoliko godina sa gigatonama materijala..daj pogledaj koliko je tamo regano,koliko tema ima,ovoga i onoga..me to je nepopravljivo,cisto iz tehnickog aspekta..brisu kao teme koje opterecuju sustav,a vamo lome linkove,pa se ljudi ne mogu niti spajati...nema sanse visered wolf wrote:bogomdani wrote:A sunac ti...dojde,pocne svoje mracne projekcije siriti ovdje,"cackati mecku u pich.u",i kad dobije po guzi,onda se rasplace,trazi krpice natrag,i hoce kuci..a dobro...
Guest- Guest
Trinity wrote:Ode ona zbog par postova, a da su joj prijetili paklom i Interpolom, šta bi jadna onda ?aben wrote:šta su tebi radili, pa ti si patriotova stalkerica, okomila si se na najjačeg i slomila ga, ka kad dođeš u zatvor i odma šakom uglavu najvećeg zatvorenika :)Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Ma očekuje da će onaj tamo forum oživjeti...Nije shvatila situaciju kad se ovdje čupalo za komentar dva tokom dana...Ja sam imao pozitivan stav da će to rasti i naraslo je...I dalje imam pozitivan stav...Neće ugasiti ovaj forum zbog kontaminiranig sadržaja....
Guest- Guest
a neš ti, pakal je daleko a stadiona za interpolo inako u hrvatskoj nema..Trinity wrote:Ode ona zbog par postova, a da su joj prijetili paklom i Interpolom, šta bi jadna onda ?aben wrote:šta su tebi radili, pa ti si patriotova stalkerica, okomila si se na najjačeg i slomila ga, ka kad dođeš u zatvor i odma šakom uglavu najvećeg zatvorenika :)Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
2014-04-16
bogomdani wrote:Kad covjek malo kroz tehnicku prizmu pogleda onaj forum,cudo je da se uopce i vuce ovoliko godina sa gigatonama materijala..daj pogledaj koliko je tamo regano,koliko tema ima,ovoga i onoga..me to je nepopravljivo,cisto iz tehnickog aspekta..brisu kao teme koje opterecuju sustav,a vamo lome linkove,pa se ljudi ne mogu niti spajati...nema sanse visered wolf wrote:bogomdani wrote:A sunac ti...dojde,pocne svoje mracne projekcije siriti ovdje,"cackati mecku u pich.u",i kad dobije po guzi,onda se rasplace,trazi krpice natrag,i hoce kuci..a dobro...
Ne interesira me taj forum...Nikad se nešto pretjerano nisam vezao za njega.
Guest- Guest
Pusti ti to, znala sam se zavući pod stolicu od straha... ;)
Trinity-
2014-04-17
Bas lijep naziv za bogomdano stvorena zenska bica...ccccc...red wolf wrote:Trinity wrote:Ode ona zbog par postova, a da su joj prijetili paklom i Interpolom, šta bi jadna onda ?aben wrote:šta su tebi radili, pa ti si patriotova stalkerica, okomila si se na najjačeg i slomila ga, ka kad dođeš u zatvor i odma šakom uglavu najvećeg zatvorenika :)Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Ma očekuje da će onaj tamo forum oživjeti...Nije shvatila situaciju kad se ovdje čupalo za komentar dva tokom dana...Ja sam imao pozitivan stav da će to rasti i naraslo je...I dalje imam pozitivan stav...Neće ugasiti ovaj forum zbog kontaminiranig sadržaja....
Guest- Guest
Trinity wrote:Pusti ti to, znala sam se zavući pod stolicu od straha... ;)
A moram, hahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
bogomdani wrote:Bas lijep naziv za bogomdano stvorena zenska bica...ccccc...red wolf wrote:Trinity wrote:Ode ona zbog par postova, a da su joj prijetili paklom i Interpolom, šta bi jadna onda ?aben wrote:šta su tebi radili, pa ti si patriotova stalkerica, okomila si se na najjačeg i slomila ga, ka kad dođeš u zatvor i odma šakom uglavu najvećeg zatvorenika :)Trinity wrote:E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Ti si seksist...Srami se....
Guest- Guest
Wolf,bar u Futušopu prevuci amber filtar preko svojeg avatara pa da stvarno budes RED..odoh ja zderati...vrhunskom stroju treba jako gorivo..
Guest- Guest
Pa mogu ti ja napravit koje .....ako je to vec toliki problem.r_nevjesta wrote:Problem je 'demografija', nema prirasta stanovništva , a ovi koji su tu manje-više već odavno unaprijed znaju što će tko napisati o nečemu, pa se rijetko razvije neka zanimljivija rasprava, prepirka, sukob ili bilo što slično, što bi moglo inspirirati članove. Ovdje ne postoji mogućnost da upadne netko novi, svjež i nepoznat...red wolf wrote:Pa ne bih se složio s tobom. Otkad sam ja ovdje, bilo je stvarno dosadno...No, zadnjih dana je sve živnulo...Bitno je da oni koji su bili ne umirućem forumu znaju za ovo mjesto. Uostalom, ovaj forum ima više od dvjesto članova...Mnogi od njih sad ne pišu iz različitih razloga, ali to ne znači da neće vidjeti da je ovaj forum živnuo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Došlo je do greške u radu foruma. Detaljne informacije proslijeđene su administratorima.
2014-04-11
Odlogira sam se da vidim o cemu to ekipa prica jer vidim da se tamo nešto dešava danima ....nedaje logiranje ....nepomaže nit pravljenje novog nicka .....znaci to je to ...kraj igre.
2014-04-11
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 21 of 29