ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smrt Net.hr foruma

Page 8 of 29 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Next

Go down

Smrt Net.hr foruma - Page 8 Empty Re: Smrt Net.hr foruma

Post by Trinity 3/9/2014, 14:12

RayMabus wrote:
Trinity wrote:jedino što žene smatra nižim bićima i podložna sotoni, pa vi muški onda stradate... :^0
Vidiš tu je sadržan veliki ženski ego i zato vas neki i napadaju npr i ja samo mi se to na ovom forumu neda.
Uff i nemoj...Dosta mi te čitati  tome na nethaeru... :^0

Trinity

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:12

Ma najmi je,kad Ajk baci kletvu da Munje i Gromovi zdrmaju moju regiju vani,a ono po pichci dobije Dubrovnik,gdjeopet ljudi u svojim neukostima,osim struje zaborave fizicki otpojiti i telefonske linije,pa im Munje sve sprze... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:14

RayMabus wrote:Demoni ce ti uvijek napadat ego , nije bitno jel osoba ženska ili muška , kad ti nađe ahilovu petu onda te lupa a ahilova peta ženama je šta ?

Ahilova peta žena je nacin na koji se prema njima odnosiš tj bitnija im je forma od sadržaja a to je odlicna ahilova peta da te demon napadne .... AKO HOCE.
*ebali te demoni...kad već žene neće... :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:14

Vidim serbinho se zadnji prijavio,no ne budemo ga tako skoro vidjeli... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:15

bogomdani wrote:Ma najmi je,kad Ajk baci kletvu da Munje i Gromovi zdrmaju moju regiju vani,a ono po pichci dobije Dubrovnik,gdjeopet ljudi u svojim neukostima,osim struje zaborave fizicki otpojiti i telefonske linije,pa im Munje sve sprze... Basketball
Malo je nekoordiniran....vježba, samo vježba... :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:15

Trinity wrote:
RayMabus wrote:Demoni ce ti uvijek napadat ego , nije bitno jel osoba ženska ili muška , kad ti nađe ahilovu petu onda te lupa a ahilova peta ženama je šta ?

Ahilova peta žena je nacin na koji se prema njima odnosiš tj bitnija im je forma od sadržaja a to je odlicna ahilova peta da te demon napadne .... AKO HOCE.
*ebali te demoni...kad već žene neće... :^0
TOUCHE..!!!  :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2014, 14:15

Trinity wrote:
RayMabus wrote:
Trinity wrote:jedino što žene smatra nižim bićima i podložna sotoni, pa vi muški onda stradate... :^0
Vidiš tu je sadržan veliki ženski ego i zato vas neki i napadaju npr i ja samo mi se to na ovom forumu neda.
To nije recenica koja tjera demone. Sad bi te mogao i napasti al mi se ne da. Kad te netko napadne vrijeđanjem progutaj to. Tako rušiš svoj ego. Ego je to. Samo ego može biti povrijeđen. Uci. DUhovno se razvijaj jer u protivnom si lak plijen za demone.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:16

bogomdani wrote:Vidim serbinho se zadnji prijavio,no ne budemo ga tako skoro vidjeli... lol!
šta je s čo*ekom?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:17

RayMabus wrote:Uci. DUhovno se razvijaj jer u protivnom si lak plijen za demone.
I admine. :tw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:18

Trinity wrote:
bogomdani wrote:Vidim serbinho se zadnji prijavio,no ne budemo ga tako skoro vidjeli... lol!
šta je s čo*ekom?
A jesu ga izdriblali... kao pocelo sa temom tko sto nosi,brandovi i tako...no prije toga je Serbinjo na forum nalijepio svoju sliku u cijelosti,faca i to....pa se ondfa poceo hvaliti sa punom ladicom gaca Dulće Baggana,dokazujuci da ioma love za brandove,potom je prikazao neko nelegalno skladiste Mike patika i slicnih stvari,pa je jos malo tamo vamo,odjednom nema ga....rekoh ja da ga je policija locirala i pokupila,ode nam Serbinjo u bajbuk.... :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:20

RayMabus wrote:
Trinity wrote:
RayMabus wrote:
To nije recenica koja tjera demone. Sad bi te mogao i napasti al mi se ne da. Kad te netko napadne vrijeđanjem progutaj to. Tako rušiš svoj ego. Ego je to. Samo ego može biti povrijeđen. Uci. DUhovno se razvijaj jer u protivnom si lak plijen za demone.
Bemu, ti si već ne znam koji u meni vidi demone... :]
Šta pomaže ? Exorcist? :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:21

bogomdani wrote:
Trinity wrote:
šta je s čo*ekom?
A jesu ga izdriblali... kao pocelo sa temom tko sto nosi,brandovi i tako...no prije toga je Serbinjo na forum nalijepio svoju sliku u cijelosti,faca i to....pa se ondfa poceo hvaliti sa punom ladicom gaca Dulće Baggana,dokazujuci da ioma love za brandove,potom je prikazao neko nelegalno skladiste Mike patika i slicnih stvari,pa je jos malo tamo vamo,odjednom nema ga....rekoh ja da ga je policija locirala i pokupila,ode nam Serbinjo u bajbuk.... :^0
cccc....pa to se tako ne radi...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:24

von_Starhemberg wrote:
RayMabus wrote:Uci. DUhovno se razvijaj jer u protivnom si lak plijen za demone.
I admine. :tw
Ti si samo njihov sluga (demona ), ja sam demon sam...(po nekima )... :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2014, 14:27

Ne vidim demone u tebi. Demoni su entitetikojih ima jako malo. Svi mi imamo ego , neki više neki manje.

Inace ti muško ženski odnosi su vec shebani , nitko ne popušta a demografija pada , mulsimani ce navalit skupa sa ostlim imigrantima tako da je ta bitk vec napola izgubljena. Žene su postale predmet sprdnje.

Bitka za klimu je izgubljena , bitka za žene tj obitelj je izgubljena , bitka za puno toga je izgubljena , nebitno je više puno toga.

Usput žene nisu neki veliki problem al kad one nepopuštaju zašto bi ja ? Radi mira u kuci ? MOgu al to nema smisla. To je isto ko da kažeš trpit cu neciji ego. Zašto ? Samo odeš i to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:29

Longi,pa nadji neku bogomdanu dobru dusu od zene..ima i takvih...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:30

RayMabus wrote:Ne vidim demone u tebi. Demoni su entitetikojih ima jako malo. Svi mi imamo ego , neki više neki manje.

Inace ti muško ženski odnosi su vec shebani , nitko ne popušta a demografija pada , mulsimani ce navalit skupa sa ostlim imigrantima tako da je ta bitk vec napola izgubljena. Žene su postale predmet sprdnje.

Bitka za klimu je izgubljena , bitka za žene tj obitelj je izgubljena , bitka za puno toga je izgubljena , nebitno je više puno toga.

Usput žene nisu neki veliki problem al kad one nepopuštaju zašto bi ja ? Radi mira u kuci ? MOgu al to nema smisla. To je isto ko da kažeš trpit cu neciji ego. Zašto ? Samo odeš i to je to.
Laknulo mi...

Vrijedi i obrnuto, dakle, tu se slažemo.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2014, 14:31

bogomdani wrote:Longi,pa nadji neku bogomdanu dobru dusu od zene..ima i takvih...
I šta da radim sa njom ? Slušam njezina zanovijetanja. Ne hvala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:33

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:Longi,pa nadji neku bogomdanu dobru dusu od zene..ima i takvih...
Ne zanovijetaju sve, ne generaliziraj...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2014, 14:33

Inace ekipa..nedavno je izbacen Google chrome 64 bitni..istinski je Munjolikobrz...

http://www.windows7download.com/free-win7-chrome-64-bit/0-r.html  
eto pa duvnlodajte... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2014, 14:35

Trinity wrote:
RayMabus wrote:
Nema veze , nebitno , nisam ionako od volje za život u dvoje , troje itd itd itd .... nezanima me to nego ww3.Žene sam odheba i nek idu svojim putem. Živi i pusti druge da žive i daleko im kuca.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity 3/9/2014, 14:36

RayMabus wrote:
Trinity wrote:
RayMabus wrote:
Nema veze , nebitno , nisam ionako od volje za život u dvoje , troje itd itd itd .... nezanima me to nego ww3.Žene sam odheba i nek idu svojim putem. Živi i pusti druge da žive i daleko im kuca.
Pa tako reci, a ne kriviti žene...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 29 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Next

Back to top