ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

F*ck the admin... gently

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

F*ck the admin... gently - Page 11 Empty Re: F*ck the admin... gently

Post by lookatme 23/4/2014, 19:11

Ja sam da se Mabusu da šansa za moderiranje željenog podforuma. Ako mu ne bude išlo, uvijek ga se može delitati  :D 

lookatme

2014-04-18

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2014, 19:22

ja san općenito da se najveće debile, nasilnike i psihopate stavi za moderatore jer tako najbolje preslikavamo realni u virtualni svit.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:25

aben wrote:ja san općenito da se najveće debile, nasilnike i psihopate stavi za moderatore jer tako najbolje preslikavamo realni u virtualni svit.
Ha ha ha. Netriba mi status moderatora dole ako ce netko drugi cistit to i održavat i uređivat. Ja sam posta još dvi nove teme i još par postova u međuvremenu. Brzo cu ja to napunit i to ce doc na sto stranica pa ce se morat malo cistit.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 23/4/2014, 19:30

A ja bih molio da u smajliće ubacite smajlić kojeg nema,a kojeg ja najčešće upotrebljavam,a kioji je bio u upotrebi na Net Hr forumu.

To je onaj smajlić :-S.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 19:34

Zapravo, ja sam za to da se daju ovlasti za moderatora svakome tko to poželi. Čim je počelo s moderatorima neminovno slijedi uvijek ista priča kao i s forumašima. Ne želim pisati na takvom forumu, a s kim sam ok ćemo se ionako kontaktirati van foruma. Ionako više ne namjeravam pisati ovdje.

Bilo mi je drago, hvala i doviđenja. Možete mi slobodno brisati account, dapače zamolila bih Kicinja da to napravi.

Pozdrav!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:39

charry wrote:Zapravo, ja sam za to da se daju ovlasti za moderatora svakome tko to poželi. Čim je počelo s moderatorima neminovno slijedi uvijek ista priča kao i s forumašima. Ne želim pisati na takvom forumu, a s kim sam ok ćemo se ionako kontaktirati van foruma. Ionako više ne namjeravam pisati ovdje.

Bilo mi je drago, hvala i doviđenja. Možete mi slobodno brisati account, dapače zamolila bih Kicinja da to napravi.

Pozdrav!
Šta si tako osjetljiva. Vidiš kako sam ja fleksibilan. Odma sam rekao da mi netriba status moderatora dole ako ce netko tu i tamo urediti nešto da to lici na nešto.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2014, 19:40

charry wrote:Zapravo, ja sam za to da se daju ovlasti za moderatora svakome tko to poželi. Čim je počelo s moderatorima neminovno slijedi uvijek ista priča kao i s forumašima. Ne želim pisati na takvom forumu, a s kim sam ok ćemo se ionako kontaktirati van foruma. Ionako više ne namjeravam pisati ovdje.

Pozdrav!
ajde bjaži, bjaži, ma bjaži

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2014, 19:41

ok, kolko sa je ja shvatia, ona se žali na to što ovo počinje ličit na forum:)

ma bjaaaži

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 19:42

Pa,nek sami forumaši uređuju..što nekome treba moderatura,..bila je jedna moderatorica pdf-a na net.hajeru,blesava Meritag,koja je brisala postove onih koji joj nisu bili simpa..samo je par osoba u biti moglo pisati tamo..
Ray,sorry,ali poznat si po nametljivom nametanju mišljenja,spamanju,trolanju..tako da..no way..
Vojni bi se sveli na jednoumlje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2014, 19:45

bogomdani wrote:Pa,nek sami forumaši uređuju..

ahaha, forumaško samoupravljanje,FOUR
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 19:46

aben wrote:
bogomdani wrote:Pa,nek sami forumaši uređuju..

ahaha, forumaško samoupravljanje,FOUR
pa,nećeš ti moj post uređivati ili ja tvoj,na to sam mislio.svatko je toliko pismen da se zna redigirati
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:46

bogomdani wrote:Pa,nek sami forumaši uređuju..što nekome treba moderatura,..bila je jedna moderatorica pdf-a na net.hajeru,blesava Meritag,koja je brisala postove onih koji joj nisu bili simpa..samo je par osoba u biti moglo pisati tamo..
Ray,sorry,ali poznat si po nametljivom nametanju mišljenja,spamanju,trolanju..tako da..no way..
Vojni bi se sveli na jednoumlje..
Ja prebrzo razmišljam. Odma sam prihvatio opciju da mi to ne triba ako ce netko urediti tu i tamo ono šta mislim da bi bilo ok.

Uradio ja il netko drugi meni isti kuac. Samo mi triba to radi preglednosti tema tu i tamo a ne ko na vojnom forumu na net hr pa ono dvista trista strana tamo unazad cistog nepreglednog pisanja.

Ono vijesti stare pet godina stoje iz podrucja vojne tehnologije i zbivanja. KUPUS HBTE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 19:46

RayMabus wrote:

Pozdrav!
Šta si tako osjetljiva. Vidiš kako sam ja fleksibilan. Odma sam rekao da mi netriba status moderatora dole ako ce netko tu i tamo urediti nešto da to lici na nešto.

Nisam, uopće me se ne tiče hoćeš li biti moderator i tko tu piše. Iskreno nemam pretjerano vremena, a jasno mi je da čak i na ovakvom forumu koji vuče forumaše s net.hr-a će se netko grebati za moderiranje, itd... Nema tu neke razlike, ista je to priča kao i prije i meni se ne da sudjelovati u tome.

Tako da ono, s kime nisam pričala nema se što ni za reći niti me briga iskreno, a s kime sam dobra ćemo se kontaktirati u svakom slučaju van ovog foruma.

Želim također, da moj nick ne bude ubrojen u broj korisnika. Imam na to pravo.

Pozdrav!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 19:48

@ Ray..

To rješi naš Kic...nemoj se time zamarati..otvaraš dobre teme i drži se toga..u neku ruku si motor foruma,i tu ti dajem plus
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:50

charry wrote: će se netko grebati za moderiranje, itd... Nema tu neke razlike, ista je to priča kao i prije i meni se ne da sudjelovati u tome.

Nece. Stavit cemo veto da nema moderatora za pdf vijesti.

Za ostale cemo vidit.

Iskreno ja bi ipak ako zavirim na pdf religija volija da je to tamo uređeno tematski tj da nije kupus tako da nisma protiv toga da na ostalim pdfovima ima netko neutralan da tu i tamo malo ocistit pdf.

Moderator na vijestima je OUT a za podforume di ljudi ipak oce da se rasprava odvija normalno i na toj tematici ono opet treba netko tko može samo to moderirat i to ako se ostali koji su tamo slože.

Kužiš ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2014, 19:51

al ti moš uređivati moje postove? 
aj onda i piši umisto mene, šta

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:52

bogomdani wrote:@ Ray..

To rješi naš Kic...nemoj se time zamarati..otvaraš dobre teme i drži se toga..u neku ruku si motor foruma,i tu ti dajem plus
Ne triba riješavat ništa. Ako netko drugi tu i tamo može napravit ovako neke sitnice tu i tamo šta triba vrlo rijetko radi preglednosti meni netriba onda moderiranje. Nema onda potrebe za time jer je cila baza bila oko toga da se podforum malo psoloži a ne da ja tu visim nad ostalima. Dobro je i ovako tj da tu i tamo netko uredi šta triba a to je svak oprestupne.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:54

aben wrote:al ti moš uređivati moje postove? 
aj onda i piši umisto mene, šta
Nema moderiranja na pdf vijesti. Stavit cemo veto na to. Al moglo bi bit kad upadneš na pdf religija pa tamo pocmeš pisat nebuloze i spmata da ti netko jednostavno kaže da ne spamaš pa ako neceš blokira ti pisanje na tom pdfu i to je to. Al samo na tom pdfu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 19:54

WTF,nek Kic odluči,meni svejedno.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2014, 19:56

ma ja bi proglasia slobodnu forumsku republiku i onda kad se ljudi malo naviknu, steknu prijatelje, simpatije i fizičku ovisnost, moderatorskon čizmon na njih

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 19:57

bogomdani wrote:WTF,nek Kic odluči,meni svejedno.. :clown
Nema šta. Prebrzo razmišljam. Ne triba mi to ako ima netko ce napravit ono za šta meni to triba ( postavit neku temu gore na vrh , brisat stare na kraju svako koji mjesec da ne ide u dužinu ). Nema šta odlucivat. Sve je riješeno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics