F*ck the admin... gently
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
Odaberem file, kliknem 'host it' i ništa...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
kako ne, ideš Browse pa Host, dobiš 3 linka, prvi je za thumbnail tj umanjenu sličicu, drugi je link za cijelu sliku, a treći link je - link na sliku..
ako ti ne radi ono copy što se klikće, onda moraš preći mišem preki tog i ručno c/p
ako ti ne radi ono copy što se klikće, onda moraš preći mišem preki tog i ručno c/p
[You must be registered and logged in to see this link.]kic wrote:kako ne, ideš Browse pa Host, dobiš 3 linka, prvi je za thumbnail tj umanjenu sličicu, drugi je link za cijelu sliku, a treći link je - link na sliku..
Trinity-
2014-04-17
evo ručno c/p , sad je samo link tu, slika se otvara u novom prozoru
Trinity-
2014-04-17
eto, odabrala si treću opciju - sigurno ćeš pogriješiti /Hugo mode offTrinity wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]kic wrote:kako ne, ideš Browse pa Host, dobiš 3 linka, prvi je za thumbnail tj umanjenu sličicu, drugi je link za cijelu sliku, a treći link je - link na sliku..
to su te reklame? pa nisu tak strašne, preporučam add-block instalaciju ili ghostery, ili oboje, pa nećeš imati reklame kao što ni ja nemam..
Meni ne smetaju, dapače, s obzirom da se plaćaju (tebi valjda), kliknem tu i tamo
Trinity-
2014-04-17
ne, nisam vlasnik foruma, sva prava pridržava Forumotion, ja sam admin i sve sam pokrenuo ali nemam ništa od ovog novčano gledajući, osim što sam sačuvao ekipu na okupu, što mi je dovoljna nagrada, tako da možete add-blockat što se mene tiće reklame, samo što će te onda imati prazninu tu umjesto tih addova..Trinity wrote:Meni ne smetaju, dapače, s obzirom da se plaćaju (tebi valjda), kliknem tu i tamo
Ah onda, zakup nove domene, phpBB je i tako besplatan...
Trinity-
2014-04-17
el moreš ovaj podforum nazvati fof? info je sranje nastalo nakon revolucije...
2014-04-16
Jel' bi mogao 'on line' kao što je bio na net.hr forumu...onako lijepo pregledno, svi poredani sa sličicama, a ispod kojih piše gdje su i što rade
lookatme-
2014-04-18
Info je sterilna verzija foruma o forumu nastala nakon što je uprava odlučila uništiti duh foruma, ono što je samoreflektirajuća misao za čovjeka, to je bio taj podforum cijelom forumu.
2014-04-16
Opa ti bi malo da udbasis :Plookatme wrote:Jel' bi mogao 'on line' kao što je bio na net.hr forumu...onako lijepo pregledno, svi poredani sa sličicama, a ispod kojih piše gdje su i što rade
omni-
2014-04-12
lookatme wrote:Jel' bi mogao 'on line' kao što je bio na net.hr forumu...onako lijepo pregledno, svi poredani sa sličicama, a ispod kojih piše gdje su i što rade
nažalost ne, ali kad odeš na neki podforum imaš na dnu tko je trenutno u tom dijelu foruma.
aben wrote:Info je sterilna verzija foruma o forumu nastala nakon što je uprava odlučila uništiti duh foruma, ono što je samoreflektirajuća misao za čovjeka, to je bio taj podforum cijelom forumu.
Ma ove reklame su nish, 100 puta je SFW od net.hr prčije gdje si neš potajno surfam pa počnu iskakat setovi noževa, 3 dana u Bangladešu za 500kn i sl...
Brain32-
2014-04-15
Još ću malo admina, very gently , jel' bi mogao moj omiljeni emoticon a to je ovaj -> [You must be registered and logged in to see this image.] ubaciti među forumske smajliće, lijepo i skromno molim..?!
neva- Posts : 4367
2014-04-12
A dobro, al znaj da su makljaže na fofu bile tako intezivne, da su ih opjevali u narodu kao ono na kosovu polju i sl
2014-04-16
kic wrote:već ideš spat?
Idem, sutra me čeka hrpa pospremanja, kuhanja i sve, moram biti u formi :P LN i thx
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 7 of 50