ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

F*ck the admin... gently

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

F*ck the admin... gently - Page 10 Empty Re: F*ck the admin... gently

Post by RayMabus 23/4/2014, 17:40

charry wrote:Nije stvar u brisanju tema. Dođe ti netko na forum koji moderiraš i piše nešto s čime se ti ne slažeš, no argumentirano, a tebe svrbe prsti da upotrijebiš gumbe recimo. U tome je problem. Zloupotrebi ovlasti u koju se mogu ugledati drugi moderatori.
Ha ha ha nema toga baš na vojnom pdforumu pogotovo ne na ovako sa malo clanova. Nebaniram. Radije bacam u neku rubriku chat rubrika i tako. Vecinom tj uglavnom ni vojnom podforumu na netu nije bilo potrebe za baniranjem ikoga jer se svi normalno ponašaju i samo ih zanimaju vijesti oko toga i rasprave na tu temu.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 17:43

Pa za brisanje možeš zamoliti nekoga dok forum nema toliko forumaša da je gužva. Otvori temu Irak i na njoj lijepi teme o Iraku kao što to radiš na starom forumu. Na forumu Vojska nema valjda nikog osim tebe i ti tamo imaš monopol. Treba te vidjeti kako funkcioniraš s forumašima na toj temi da bi se uopće vidjelo jesi li sposoban rješavati probleme bez brisanja, svađanja i traženja bana ili ne. Moderatori općenito ne bi trebali imati mogućnost baniranja, već admini. Iskreno sumnjam u tvoje moderatorske sposobnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 17:45

charry wrote:Moderatori općenito ne bi trebali imati mogućnost baniranja, već admini.
Slažem se. Pa i ne triba mi ta opcija uopce. Ne zanima me uopce niti da je imam. Smao ova sa opcijama za uređivanje tema i to. Nemam mogucnost brisanja tema. Strah me je i psotat nove teme jer ce se na kraju to pretvorit u neku nepreglednu rubriku vijesti sa vojnog podrucja di kad netko oce na brzinu pregledat podforum ono kupus živi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 17:49

Čuj, da ti se da mogućnost brisanja tu bi trebale biti neke restrikcije općenito za moderatore kao i prenaglašavanje njihovih mišljenja u odnosu na druge. Drugi forumaši imaju pravo na argumentirano iznošenje mišljenja sviđalo se to moderatoru ili ne na nekoj temi. U tom smislu bezobrazno je da se služi izrazima tipa "ja sam moderator što mi ti možeš" ili da se brišu stavovi forumaša.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 17:49

charry wrote:Iskreno sumnjam u tvoje moderatorske sposobnosti.
Ako je to zbog mog tona na pdfu vanzemaljci onda se slažem. Ja nebih niakd sebi da status moderiranja na pdfu vanzemaljci zato jer nisma neutralan u tim vodama. Meni bi svi ljubitelji greysa il bilo kakvi debili sa šemom za koju znam da nije tocna dobili ban. Bez milosti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 17:51

charry wrote:Čuj, da ti se da mogućnost brisanja tu bi trebale biti neke restrikcije općenito za moderatore kao i prenaglašavanje njihovih mišljenja u odnosu na druge. Drugi forumaši imaju pravo na argumentirano iznošenje mišljenja sviđalo se to moderatoru ili ne na nekoj temi. U tom smislu bezobrazno je da se služi izrazima tipa "ja sam moderator što mi ti možeš" ili da se brišu stavovi forumaša.
Pricamo o vojnom podforumu hbte. Tamo triba preglednost i povezanost i non stop postanej aktualnih zbivanja plus puno linkova na to šta se dešava. Nisu to ove vijesti sa rubrike vijesti di moderator i nije poželjan upravo zbog toga šta ti navodiš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 17:52

Ne znam, nek Kicinjo odluči, on je admin foruma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 17:54

Moderator mora bit neutrlan. Ja znam šta bi bilo da mene netko stavi da moderiram pdf vanzemaljci. Letali bi banovi ko dobro jutro. Kriva rijec LETIŠ.

Ja tamo nit ne tražim da moderiram a nit cu a znam i zašto ( razlog sam naveo ).

Stavit mene na taj pdf fda moderiram to je isto ko da staviš Papu na pdf religija.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 17:57

Pa baš zato što znam da si takav sam protiv toga da budeš moderator bilo gdje. Ti si tipični primjer forumaša kojem ne bi trebalo dati ovlasti tamo gdje piše i kad ga neka tema zanima. Tako da ono, nek se Kicinjo dogovori s tobom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 17:58

charry wrote:Pa baš zato što znam da si takav sam protiv toga da budeš moderator bilo gdje.
Moja obožavateljica. lol! 
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 18:00

RayMabus wrote:
charry wrote:Iskreno sumnjam u tvoje moderatorske sposobnosti.
Ako je to zbog mog tona na pdfu vanzemaljci onda se slažem. Ja nebih niakd sebi da status moderiranja na pdfu vanzemaljci zato jer nisma neutralan u tim vodama. Meni bi svi ljubitelji greysa il bilo kakvi debili sa šemom za koju znam da nije tocna dobili ban. Bez milosti.

Ne mora (a teško da i može) moderator biti neutralan, uopće.
Samo ne smije dozvoliti da moderira na temelju svojih stavova o određenoj temi i ugnjetava one koji se ne slažu s njim.

Što se tiče moderiranja, ne znam kako je kic to zamislio pa vidi s njim.

A ako ti treba sad stavit neku temu na sticky ili što već - viči. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 18:02

Stavite temu ( otvorite novu ) Vojne vijesti na sticky. Tu bi trebalo psotat vijesti iz vojnog podrucja a koje nespadaju u niti jednu drugu temu ili nisu za neku drugu temu tj nisu takvog sadržaja da spadaju pod ciste vojne vijesti i slicno ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 18:06

RayMabus wrote:
charry wrote:Pa baš zato što znam da si takav sam protiv toga da budeš moderator bilo gdje.

Što, barem sam iskrena jer ti si tu najmanji problem. S tobom kad ne želim pričati, onda neću pričati, međutim da se svaki moderator ponaša kao ti to bi bilo jako loše i ljudi bi počeli bježat s foruma. Tako da koliko ti ovo izgleda osobno, utoliko i nije, već je to dugoročni pogled na moderiranje, brisanje, uplitanje u temu i baniranje. Sve ovo što pišem je mnogim forumašima zapravo poznato kroz druge moderatore i admine s onog foruma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 18:10

RayMabus wrote:Stavite temu ( otvorite novu ) Vojne vijesti na sticky. Tu bi trebalo psotat vijesti iz vojnog podrucja a koje nespadaju u niti jednu drugu temu ili nisu za neku drugu temu tj nisu takvog sadržaja da spadaju pod ciste vojne vijesti i slicno ).

Evo ga, sticky stavljen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 18:12

Vegvísir wrote:

A ako ti treba sad stavit neku temu na sticky ili što već - viči. :D
Ok, Hvala. Nek sad ovako funkcionira. Tribat ce za tri mjeseca napravit cistku tj neke teme izbrisati radi preglednosti ( ne preferiram da ima više od pedesetak stranica u dalj jer to nitko ne cita i nepregledno je ).

Optimalno je od tridetak do šezdesetak stranica maksimalno s time da ima ovako sticky tema tipa vojne vijesti i onda nekoliko glavnih ( broj vojski na svijet uje određen tj nije beskonacan ) koje se i ovako i onako svako malo podižu jer dolaze nove vijesti a ove neke teme jednostavno idu dalje al da se ne nakupi triba svak otri mjeseca radit cistku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 18:14

charry wrote:
RayMabus wrote:

Što, barem sam iskrena jer ti si tu najmanji problem. S tobom kad ne želim pričati, onda neću pričati, međutim da se svaki moderator ponaša kao ti to bi bilo jako loše i ljudi bi počeli bježat s foruma. Tako da koliko ti ovo izgleda osobno, utoliko i nije, već je to dugoročni pogled na moderiranje, brisanje, uplitanje u temu i baniranje. Sve ovo što pišem je mnogim forumašima zapravo poznato kroz druge moderatore i admine s onog foruma.
Dosadna si. Nit sam tražio da budem moderator na vijestima nit smatram da ga tam otreba biti nit sam tražio da budem moderator na nekom drugom pdfu tipa religija , psihologija , vanzemaljci jer znam da nisma tu neutralan pa bi na spoemen Davida Ickea tj samu naznaku da netko je obožavatelj kretena koji kaže da se reptili shapeshiftaju u ljude i obratno dobio ban jer mu nisu sve ciste u glavi. Posla bi ga na psihijatriju odma.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 18:23

A čuj, ima ljudi koji ne vole agresivce i internet nasilnike i također bi im preporučili tablete za smirenje. No to ovdje nije tema, već moderiranje. Što se mene tiče ta je priča davno završila kad sam ti ovdje napisala da ne bih rado pisala na forumu na kojem ti moderiraš i da nisam za to da si moderator. Ti si nastavio i nastavljaš. Sve što ćeš pisati ovdje kao odgovor meni ću smatrati monologom i agresijom jer smo si sve rekli. Stoga bih te zamolila da se zaustaviš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2014, 18:23

Sticky je stavljen, kic kad dođe će reći je li imao na umu kakve moderature, napravit će se čistke tema kad i ako bude trebalo, problemi riješeni

Nema smisla dalje spammati ovu temu, zar ne?  :) 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 18:30

Vegvísir wrote:Sticky je stavljen, kic kad dođe će reći je li imao na umu kakve moderature, napravit će se čistke tema kad i ako bude trebalo, problemi riješeni

Pa možda i ne triba. Ja sam zadovoljan i ovako ako ce se kasnije ako bude potrebe cistit kad se nakupi puno tema ( nek sad ide jer je prazno al nece tako uvijek biti tj trebat ce cistiti ). Ja sam u pet minuta otovirja šest novih tema. Ako ce se cistit svak otri mjeseca šta mislim da triba onda me nije ni briga da imam opcije da uređujem taj pdf.

Cistio ja il netko drugi meni je sve isti kuac.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2014, 18:50

Jel može bez onoga sticky u nazivu kod Vojne vijesti. Dovoljno je samo da je na vrhu i to je to. The simple is best.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by lookatme 23/4/2014, 19:11

Ja sam da se Mabusu da šansa za moderiranje željenog podforuma. Ako mu ne bude išlo, uvijek ga se može delitati  :D 
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics