F*ck the admin... gently
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
a odakle kopiraš, s neta nešto, ili s nekog dokumenta sa svog računala?kingkong wrote:Ne ide ni pod razno..kliknem "zalijepi"...i vrati me na početak mog prijašnjeg posta...kic wrote:ne razumijem ni ja, rmb pa paste i to je tokingkong wrote:Ne ide...prvo kopiram tekst...i kod "paste" kursor nestane...i ništa se ne pojavi...ne razumijem...kic wrote:kako ne?
Uvidio sam grešku...trebao sam kopirati u ovaj prozorčić, a ne onaj poseban dolje...no međutim kod otvaranja novog topika, ipak neće..što radim krivo..?!kic wrote:a odakle kopiraš, s neta nešto, ili s nekog dokumenta sa svog računala?kingkong wrote:Ne ide ni pod razno..kliknem "zalijepi"...i vrati me na početak mog prijašnjeg posta...kic wrote:ne razumijem ni ja, rmb pa paste i to je tokingkong wrote:Ne ide...prvo kopiram tekst...i kod "paste" kursor nestane...i ništa se ne pojavi...ne razumijem...kic wrote:kako ne?
2014-04-14
bokte šta ti radiš
kad otvaraš novi topic, kopiraj u message body, mislim, gdje drugo
dakle, tamo gdje piše new topic, kliknem, otvori se ovakav prozorčić..i kada pokušam pastati tekst neće...ufffffffffffffkic wrote:bokte šta ti radiš
2014-04-14
Uspio sam, ali prije nije bilo tako..morao sam napraviti preview..i tek onda kad mi se pokazao tekst...kliknuti na send...
2014-04-14
Još me nešto zanima, je li dozvoljeno trolanje na religiji...jer vidim da su već neki prigrlili tu praksu?..
2014-04-14
Zezaš se ili ozbiljno...jer one sefirotove teme ne služe za nikakvu raspravu...mislim ako se to doista tako raspojasa..odoh ja s ovog foruma..kic wrote:ne da je dozvoljeno, već se i preporuča
2014-04-14
lol, pa nisi ni ti nešto konstruktivan, naslov jedne teme ti je "okultizam=zlo"
pa rokajte se, forum je slobodan i otvoren za izlaz pa i za nove, naravno osobna vrijeđanja nisu dopuštena, kako već i piše u pravilima..
pa rokajte se, forum je slobodan i otvoren za izlaz pa i za nove, naravno osobna vrijeđanja nisu dopuštena, kako već i piše u pravilima..
To nema nikakvog smisla. Ja mogu otvoriti desetak tema u kome ću govoriti protiv sotonizma, newagea, ezoterije, okultnog...i to za razliku od nekih argumentirano i s činjenicama. Otvorio sam temu o okultnom baš iz razloga...da vidim kako će se "upecati" pojedinci i početi vrijedjati...no na brzinu vidjeh da je već bilo i nekih manjih osobnih prepucavanja...a dooobro..
2014-04-14
pa ako hoćete moderatore recite tak, pa ćemo napraviti poll, ili vegvisir može paziti na vas
jedini moderator je ray.
2014-04-16
kic wrote:pa ako hoćete moderatore recite tak, pa ćemo napraviti poll, ili vegvisir može paziti na vas
Ja sam dosta često na religiji i nije mi problem baciti oko, ali možemo izabrati i moderatora koji će biti ažurniji.
S tim da bi svakako trebalo dogovoriti pravila: ili prolazi sve (osim ad personam i otvorenog napadanja korisnika umjesto stavova) ili ćemo se složiti da nema etiketiranja svih ateista/agnostika/sljedbenika bilo kakve religijske/duhovne prakse duhovno mrtvima ili sotonskim izrodima koji marširaju u propast, kao ni etiketiranja vjernika klerofašistima, bezmozgašima i slično.
Jebemu, ako se ja trudim biti barem tolerantna, mogu i ostali
Guest- Guest
Veg; ako ti to išta znači ja te podržavam.
2014-04-14
kingkong wrote:Veg; ako ti to išta znači ja te podržavam.
Stavit ću anketu na religiji da se dogovorno izabere način uređivanja podforuma.
Jednako su mi zanimljive (profesionalna deformacija ) i religije i okultne prakse i poštujem svaki duhovni put tako da ću se potruditi biti što pravednija. Ali kad utvrdimo pravila - onda ću ih se i držat.
Guest- Guest
predviđam ti dinamičnu i kratku karijeru :)Vegvísir wrote:kic wrote:pa ako hoćete moderatore recite tak, pa ćemo napraviti poll, ili vegvisir može paziti na vas
Ja sam dosta često na religiji i nije mi problem baciti oko, ali možemo izabrati i moderatora koji će biti ažurniji.
S tim da bi svakako trebalo dogovoriti pravila: ili prolazi sve (osim ad personam i otvorenog napadanja korisnika umjesto stavova) ili ćemo se složiti da nema etiketiranja svih ateista/agnostika/sljedbenika bilo kakve religijske/duhovne prakse duhovno mrtvima ili sotonskim izrodima koji marširaju u propast, kao ni etiketiranja vjernika klerofašistima, bezmozgašima i slično.
Jebemu, ako se ja trudim biti barem tolerantna, mogu i ostali
2014-04-16
aben wrote:predviđam ti dinamičnu i kratku karijeru :)
Već se vidim kako za tjedan dana sa suzama na licu i skutrena u kutku sobe, nebulozno buncam kolaž riječi satkan od citata iz Biblije, Knjige Mormonove, Liber AL Vel Legisa, Kurana i Anathema of Zos. Malo na koptskom, a malo na enchianskom.
Guest- Guest
shvati to ka dobrovoljno davanje krvi, al na slamku :)
2014-04-16
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 30 of 50