F*ck the admin... gently
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
Gdje su Duka, Damir, Tita, Feranija i ostali . Imaju li oni informaciju o ovom forumu?kic wrote:korisnik je manje danas jer je crvenkasti sam obrisao svoj alter, thx (ili se samo obrisalo?)
Vidim da nema viceva.
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
Vicevi su dodani.
S obzirom da nema kategorije Zabava, ubacila sam ih pod Kulturu.
S obzirom da nema kategorije Zabava, ubacila sam ih pod Kulturu.
Guest- Guest
kic wrote:come again? hoćete poseban pdf NLO?
2014-04-14
albatros wrote:A hoće li moći ići ankete?
Mogu se raditi ankete.
Kad otvaraš novu temu - scrollaj do dna gdje imaš opciju Add a Poll
Guest- Guest
Vrlo ljubazno od tvoje strane...Vegvísir wrote:Avatar wrote:Dobro ali pod kojim nadimkom ja tamo i tada pisala, čisto da znamo s kim ćemo se morati obračunavati ?kic wrote:Vegvisir je nova adminica, čisto da ima još netko, rodna ravnopravnost, i bila je nekad moderator na iskonovom pa sve zna, valjda..
čestitamo!sad radi robe
Asti, ovo gore mi je promaklo
angel_of_light
angel_of_light-corpse
hrvatski_pravopis
itd...
uglavnom na Glazbi, registrirana od 2005, al' neaktivna na forumu već neko vrijeme
Dobro je to nama starim forumašima što si nova adminica ovdje na novom forumu... novi forum, novi admini, novi početak, sve iznova...
2014-04-13
SamoJa...registriran 2004...kic wrote:koji je tvoj stari nick @avatar, nisam ubrao?
2014-04-13
Jel mogu dobit ja status moderatora za vojni podforum ali samo za taj. Ako nemože samo za taj onda radije ne jer ne želim imat status moderatora za ostalo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ray sve moš ubacivati,ali moderiranje je neš posve drugo..nije to za tebe
Guest- Guest
zašto bi moderirao?RayMabus wrote:Jel mogu dobit ja status moderatora za vojni podforum ali samo za taj. Ako nemože samo za taj onda radije ne jer ne želim imat status moderatora za ostalo.
Da mogu stavit neke teme ( i neke koje budu aktualne pa ih poslije otkacit ) na vrh. Dobro sad ne triba a i ako se nemože napravit modrriranje samo jednog podforuma onda nebi jer ne želim status moderatora na drugim podforumima. Samo na ovom.kic wrote:zašto bi moderirao?RayMabus wrote:Jel mogu dobit ja status moderatora za vojni podforum ali samo za taj. Ako nemože samo za taj onda radije ne jer ne želim imat status moderatora za ostalo.
2014-04-11
Pa i ne zanima me moderiranje na vijestima i drugim pdf-ovima. Ne bi to ni prihvatio.bogomdani wrote:Ray sve moš ubacivati,ali moderiranje je neš posve drugo..nije to za tebe
2014-04-11
ako dozvoliš moderatore koji će banirati opet ne mislim da će biti dobrokic wrote:
zašto bi moderirao?
svi su ispočetka ok a kasnije počinje izbacivanje sile i grčenje
to nam pak nije potrebno
moderiranje samo radi uređivanja tema je ok ali to već svi možemo
immortal-
2014-04-16
Slažem se. Na vijestima ne bi trebalo bit moderatora. Može se imat status moderiranja samo za posebni pdf ( trebalo bi da ima ta opcija ) a ne za cijeli forum. Ja niakd ne bi volio imat opciju baniranja za cijeli forum jer bi mi prsti poletitli a to necu.mortal-joint wrote:ako dozvoliš moderatore koji će banirati opet ne mislim da će biti dobrokic wrote:
zašto bi moderirao?
svi su ispočetka ok a kasnije počinje izbacivanje sile i grčenje
to nam pak nije potrebno
moderiranje samo radi uređivanja tema je ok ali to već svi možemo
Samo mi za vojni pdf triba jer imam puno tema a neke bi tribalo kasnije i brisat , dopunjavat , možda okacit kao prve i tako.
Na netu hr je bio problem šta je broj stranica išao do dvijesta i više i ono kad bi iša pregledat teme ostalo puno nekih tema koje su tamo samo višak i cine pdf nepreglednim.
2014-04-11
U biti netriba mi ni za vojni podforum opcija da mogu banirat nekoga jer je malo vjerovatno da ce dole doc netko i namjerno spamat.
Brisanje tema , mogucnost postavljanja nekih tema kao prve i ukidanje tog statusa kad stvar prestane bit aktualna ( npr sad je aktualna ukrajina al nece bit aktualna i za koji mjesec pa je otkacim tj stavim da je normalna tema a neku aktualnu stavim gore na vrh ) , uređivanje tuđih postova ako msilim da spama i tako ( doduše malo vjerovatno da ce toga bit al moguce da bude ) , prebacivanje spam postova u temu spam vijesti i slicno ) , uglavnom takve mi mogucnosti moderiranja tribaju i to samo tamo. Drugdje i ne želim a niti bi prihvatio.
Brisanje tema , mogucnost postavljanja nekih tema kao prve i ukidanje tog statusa kad stvar prestane bit aktualna ( npr sad je aktualna ukrajina al nece bit aktualna i za koji mjesec pa je otkacim tj stavim da je normalna tema a neku aktualnu stavim gore na vrh ) , uređivanje tuđih postova ako msilim da spama i tako ( doduše malo vjerovatno da ce toga bit al moguce da bude ) , prebacivanje spam postova u temu spam vijesti i slicno ) , uglavnom takve mi mogucnosti moderiranja tribaju i to samo tamo. Drugdje i ne želim a niti bi prihvatio.
2014-04-11
Moderiranja nose zloupotrebe u raspravama jer onaj koji moderira neki forum zbog gumba osjeća nadmoć nad drugim forumašima u raspravama na temama i tu svoju nadmoć provodi brisanjem, manjkom slobode izražavanja kod forumaša jer se nameće što ta osoba treba pisati i misliti i na kraju tjeranja forumaša s teme jer mu/joj ne paše što ta osoba piše iako osoba nije nekulturna i argumentira svoje stavove. Na kraju krajeva ti većinom sam pišeš na tom forumu pa onda možeš moderirati samog sebe, međutim možda bi netko drugi želio biti moderator pa nije dobro da mu se daje zeleno svijetlo za iživljavanje po forumu i forumašima jer nema što pametnije raditi u životu. To svakako vodi do raspada foruma.
Guest- Guest
Nemogu moderirat sam sebe jer sam sad iša to provjerit. Nakon nekog vrimena nestaje opcija brisanja posta tj pocetka teme. Moga sma dosad masu vijesti iz vojne oblasti iz postat al kako nemam tu opciju onda bi s vremenom to postalo preglomazno po strnaicama i onda imam kopiju vojnog podforuma na net hr di je to išlo u beskonacno itd itd itd.
Da imma tu opciju brisanja onda bi posta vijesti dole najnormalnije i to je to i za par mjeseci bi napravija cistku vijesti na zadnjim strnaicama koje nisu aktualne i tak ose to nebi gomilalo.
Da imma tu opciju brisanja onda bi posta vijesti dole najnormalnije i to je to i za par mjeseci bi napravija cistku vijesti na zadnjim strnaicama koje nisu aktualne i tak ose to nebi gomilalo.
2014-04-11
Nije stvar u brisanju tema. Dođe ti netko na forum koji moderiraš i piše nešto s čime se ti ne slažeš, no argumentirano, a tebe svrbe prsti da upotrijebiš gumbe recimo. U tome je problem. Zloupotrebi ovlasti u koju se mogu ugledati drugi moderatori.
Guest- Guest
Imma hrpetinu vijesti sa tog podrucja al budem li ja poceja dole psotat vijesti to ce se popet na sto pedeset stranica u par mjeseci a onda je to preglomazno ( do pedesetak stranica je optimalno ) i onda neke stvari jednostavno brišeš ( brišeš one koje su na kraju jer su to uglavnom neke vijesti koje su bile momentalno i ok ).
Evo ga , Irak samoubojica u studenstkom domu i stražari koji bježe.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo ga , Irak samoubojica u studenstkom domu i stražari koji bježe.
[You must be registered and logged in to see this link.]
2014-04-11
Ha ha ha nema toga baš na vojnom pdforumu pogotovo ne na ovako sa malo clanova. Nebaniram. Radije bacam u neku rubriku chat rubrika i tako. Vecinom tj uglavnom ni vojnom podforumu na netu nije bilo potrebe za baniranjem ikoga jer se svi normalno ponašaju i samo ih zanimaju vijesti oko toga i rasprave na tu temu.charry wrote:Nije stvar u brisanju tema. Dođe ti netko na forum koji moderiraš i piše nešto s čime se ti ne slažeš, no argumentirano, a tebe svrbe prsti da upotrijebiš gumbe recimo. U tome je problem. Zloupotrebi ovlasti u koju se mogu ugledati drugi moderatori.
2014-04-11
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 9 of 50