MINISTRICA NA VISOKOJ NOZI
Page 1 of 1
MINISTRICA NA VISOKOJ NOZI
U Sanaderovu mandatu bila je predstojnica Vladina Ureda za suzbijanje droga, a nakratko je radila i kod Jure Radića u IGH.
Nekoć časna sestra koja je simbolizirala milosrđe i borbu protiv ovisnosti, izašla je iz reda 2001
Prije nego što se “zavjetovala na šutnju”, osvrnula se na svoje prihode i rashode:
"I ja, kao i većina Hrvata, živim na kredit, a plaće su sve manje te se mora raditi nekoliko poslova kako bi se moglo pokriti troškove i živjeti. Kako je zakon dopustio osnivanje tvrtke za deset kuna, odlučila sam iskoristiti tu priliku, kapitalizirati svoja znanja
"Voli život na visokoj nozi, no nejasno je kako to uspijeva s obzirom na to da joj posao baš i nije cvjetao.
Ministrica ima plaću nešto višu od 15.000 kuna, a rate kredita joj iznose oko 13.000 kuna.
Ona se inače zadužila za 185.000 eura za kupnju stana od tek 64 četvorna metra u četvrti koja se ne odlikuje luksuznim stanovima. Zatim je podigla još 30.000 eura kredita.
http://www.express.hr/brifing/poslovi-bernardice-juretic-voli-zivot-na-visokoj-nozi-4111
Nekoć časna sestra koja je simbolizirala milosrđe i borbu protiv ovisnosti, izašla je iz reda 2001
Prije nego što se “zavjetovala na šutnju”, osvrnula se na svoje prihode i rashode:
"I ja, kao i većina Hrvata, živim na kredit, a plaće su sve manje te se mora raditi nekoliko poslova kako bi se moglo pokriti troškove i živjeti. Kako je zakon dopustio osnivanje tvrtke za deset kuna, odlučila sam iskoristiti tu priliku, kapitalizirati svoja znanja
"Voli život na visokoj nozi, no nejasno je kako to uspijeva s obzirom na to da joj posao baš i nije cvjetao.
Ministrica ima plaću nešto višu od 15.000 kuna, a rate kredita joj iznose oko 13.000 kuna.
Ona se inače zadužila za 185.000 eura za kupnju stana od tek 64 četvorna metra u četvrti koja se ne odlikuje luksuznim stanovima. Zatim je podigla još 30.000 eura kredita.
http://www.express.hr/brifing/poslovi-bernardice-juretic-voli-zivot-na-visokoj-nozi-4111
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: MINISTRICA NA VISOKOJ NOZI
je, jebeno 'visoka noga', usrani stančić od 60 m2 i dožovotna omča oko vrata.....
A je ju Tehnika oženila za stan. Mora da je kupila u one u Z2 ili Z3. Niski stropovi a puno love. Moj stan od 58 m2 koštal je 75 k € prije 12 gdoina u istom kvartu samo stara zgrada, a kvalitetnija gradnja nego ovo kaj oni danas grade. Zidovi su debljine 50 cm, položaj sj-jug i još zgrada ima dvorište.
Guest- Guest
Totenkopf wrote:je, jebeno 'visoka noga', usrani stančić od 60 m2 i dožovotna omča oko vrata.....
Novinari i kvazi novinari pišu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Strašno...stančina od 64 kvadrata o prosječnom kvartu...kladim se da još ima i automobil proizveden nakon 2000. godine...
darth_vader-
2014-04-17
To treba u Kazneni Zakon odmah staviti...stroge sankcije za neracionalno raspolaganje svojom imovinom...dozvoljeno kupovati jedino na akcijama, rasprodajama i Hreliću...
darth_vader-
2014-04-17
Đehudi pa bila je ova tema, oh ti borče protiv žutila i gomilanja tema...
2014-04-15
Pa bu to MMF uskoro napravil. Bu ona svoj stan prodala za kikiriki sam da vrati kredit.jasambrend wrote:To treba u Kazneni Zakon odmah staviti...stroge sankcije za neracionalno raspolaganje svojom imovinom...dozvoljeno kupovati jedino na akcijama, rasprodajama i Hreliću...
Guest- Guest
Similar topics
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Buduća HDZ-ova ministrica obrazovanja
» Albanska vlada .12 ministrica i 4 ministra
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Belgije u Sarajevu: Mi smo za Komšića
» Buduća HDZ-ova ministrica obrazovanja
» Albanska vlada .12 ministrica i 4 ministra
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Belgije u Sarajevu: Mi smo za Komšića
Page 1 of 1