Obuljenka ipak ministrica kulture?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Obuljenka ipak ministrica kulture?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zenski-tim-u-vladi-nada-murganic-martina-bienenfeld-martina-dalic-i-nina-obuljen-1121562
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Obuljenka ipak ministrica kulture?
plenki ocito naumio izgubiti lokalne i sljedece izbore.....
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Martina Bienenfeld je izvrsna za turizam. Prošlogodišnji ZG Božićni sajam njen je projekt.
Guest- Guest
da ona je dobra..dosta je podigla turizam u zagrebu...no plenki je uzeo zbog bandica i njegove podrske...Eva wrote:Martina Bienenfeld je izvrsna za turizam. Prošlogodišnji ZG Božićni sajam njen je projekt.
2015-09-08
Odična je Martina. Nema veze tko ju podržava, kad žena super radi i ima rezultate.
Guest- Guest
no vec cujem jamranje..u stilu ta bu forsirala zagrebEva wrote:Odična je Martina. Nema veze tko ju podržava, kad žena super radi i ima rezultate.
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
TO joj je samo dodatni plus.Regoč wrote:Živana ju forsira jer je židovka.
Guest- Guest
To je glupa primjedba jer se to za svakoga može reći: Tolušić favorizira Viroviticu europskim novcem.vuksadinare wrote:no vec cujem jamranje..u stilu ta bu forsirala zagrebEva wrote:Odična je Martina. Nema veze tko ju podržava, kad žena super radi i ima rezultate.
Da nije toga bila bi štrkljava, prekratka suknja, prekuštrava, čudan naglasak... znamo te.Eva wrote:TO joj je samo dodatni plus.Regoč wrote:Živana ju forsira jer je židovka.
Regoč-
2015-08-21
Kaj god! AK je netko objektivan i nepristran, onda sam to ja.Regoč wrote:Da nije toga bila bi štrkljava, prekratka suknja, prekuštrava, čudan naglasak... znamo te.Eva wrote:TO joj je samo dodatni plus.Regoč wrote:Živana ju forsira jer je židovka.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Ili pokretni prieki sud pod predsjedanjem Eugena Pusića.
Regoč-
2015-08-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa kad si moro u zoološki.marcellus wrote:baš mi je drago da nisam glasao za hadeze
.....nije mi jasno da plenkovic ako ima zrno soli u glavi da ako vec ne zeli hasana na celu ministarstva forsira ovu...sto mu je vec sigurno zalog ako je postavi da ce biti sukoba sa braniteljima i to vjerojatno nista manjeg nego sto ga je zoki imao ako ne i veceg...zar mu je vaznija poslusnost prema briselu...od moguceg gubitka izbora i to vec na onim lokalnim..sto u nekoj situaciji moze biti i gore nego da izgubi parlamentarne..jer badava mu biti premijer ako nece imati utjecaja u dobrom djelu na lokalne sredine i tamosnja vodstva...marcellus wrote:baš mi je drago da nisam glasao za hadeze
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» ''MOGUĆA NOVA MINISTRICA KULTURE NAPALA HASANBEGOVIĆA 'Svojom je voljom, bez odluke Sabora, de facto suspendirao cijeli jedan zakon!' ''
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» ''MOGUĆA NOVA MINISTRICA KULTURE NAPALA HASANBEGOVIĆA 'Svojom je voljom, bez odluke Sabora, de facto suspendirao cijeli jedan zakon!' ''
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
Page 1 of 2