UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
došla frendica iz austrije, pa odmah navalila da idemo van... a ja taman iz šopinga došla, crkla od bolova u nogama i trbuhu :D
htjela sam reć da sam imala opakog pijanog udvarača... ne znam šta nismo prije rekle da imam dečka... čim sam rekla, odustao je :^0 kako to pali..
spaljen neki lik, ajme..
odlična atmosfera bila, preuređen klub.. baš mi drago što je živnulo.. zbilja možda počnem opet izlazit... već smo se dogovarale za iduću sub, al na te dogovore se ne treba previše oslanjat, hah
ali ja.. unatoč svemu nisam mogla funkcionirat.. fućkaj sve!
htjela sam reć da sam imala opakog pijanog udvarača... ne znam šta nismo prije rekle da imam dečka... čim sam rekla, odustao je :^0 kako to pali..
spaljen neki lik, ajme..
odlična atmosfera bila, preuređen klub.. baš mi drago što je živnulo.. zbilja možda počnem opet izlazit... već smo se dogovarale za iduću sub, al na te dogovore se ne treba previše oslanjat, hah
ali ja.. unatoč svemu nisam mogla funkcionirat.. fućkaj sve!
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Eeeej shenell! Pozdrav tebi i Tamarici? Kako ide?
Sevdo, pozdrav i tebi!
Sevdo, pozdrav i tebi!
medication- Posts : 5689
2014-04-14
aaa.. na fejsu u jednoj grupi o onom dečku što je zimus poginuo, što je išao sa mnom u razred.. neki lik napisao 'njemu' da je bio s njima sinoć u tom klubu gdje sam bila sinoć isto..
sad sam se naježila, jer sam i ja često pomislila na njega noćas, iako ga nisam nešto viđala, svega par puta od osnovne.. u klubu gdje je radio, i to je to..
nitko se još ne može oporavit, kako je to tužno
sad sam se naježila, jer sam i ja često pomislila na njega noćas, iako ga nisam nešto viđala, svega par puta od osnovne.. u klubu gdje je radio, i to je to..
nitko se još ne može oporavit, kako je to tužno
imam novu doktoricu ...visoka dva metra sise i guzovi xxl ...kad sam je vidio ostao sam paff bez rijeci i jako je njezna prilkom pregleda
EstebanEnrique-
2014-04-16
Je kic :P baš tako!
Med,evo ide.Tamara iz dana u dan se mijenja,uči nešto novo i iznenađuje me! Veseljak je pravi :)
ti i faks?
Med,evo ide.Tamara iz dana u dan se mijenja,uči nešto novo i iznenađuje me! Veseljak je pravi :)
ti i faks?
Arwen-
2014-04-22
Vjerujem, doslovno iz dana u dan se mijenjaju. Gledam po nećaku. Super je to, pogotovo kad su vesele naravi :)
Veza između mene i faksa je završila na obostrano zadovoljstvo. Diploma je u ormaru :D
Veza između mene i faksa je završila na obostrano zadovoljstvo. Diploma je u ormaru :D
2014-04-14
od srijede sam na godišnjem, a trebala u osmom..
ne mogu sama odlučivat ni kad ću na godišnji, pih :))
naime, u osmom svatko od nas dobiva neke skadencare pa će bit akcija onda.....
al ok..
ne mogu sama odlučivat ni kad ću na godišnji, pih :))
naime, u osmom svatko od nas dobiva neke skadencare pa će bit akcija onda.....
al ok..
Kic jebote gdje ti živiš? Evo za vikend će 8 mjeseci :)
Med čestitam,ssad slijedi nešto što neće potrajati nadam se! Traženje posla!
modra,bitno je da imaš godišnji haha
Med čestitam,ssad slijedi nešto što neće potrajati nadam se! Traženje posla!
modra,bitno je da imaš godišnji haha
Arwen-
2014-04-22
shenell, a i to što kažeš.. hahaha
pozdrav vama dvjema, curke :o)
pozdrav vama dvjema, curke :o)
wolverine wrote:pozdrav svima ...evo me posle odmora i pecanja ribe na moru ...svjez odmoran ,spreman za sve...
modric pite nisam jeo tri tjedna ...uzivao sam u mediteranskoj kuhinji ...mnogo tesko mi je bilo :)
sad vidim... koja noćna mora :))
moj nećak svizac je dobro pogodio, da će njemačka pobijedit :D jer stalno pjevuši njihovu himnu :D čovjek navijao za njemačku :D
a brazilci su vam loši jer sporo trče, ak niste znali ;)
a da ste vidjeli prikaz tog sporog trčanja :^0 hodanje kao usporeni film... hahahaaaaaaa.. ja umrla
a brazilci su vam loši jer sporo trče, ak niste znali ;)
a da ste vidjeli prikaz tog sporog trčanja :^0 hodanje kao usporeni film... hahahaaaaaaa.. ja umrla
Komiža ili nešto na Pelješcu, pitanje je sad?
2014-04-14
Obojemedication wrote:Komiža ili nešto na Pelješcu, pitanje je sad?
Kikindjanine sto kazes na LeQuit cHeat ?
Gospodin nosi svoj talent natrag u Ohio
Guest- Guest
Rezervirala Pelješac ipak, nisam nikad bila, a može se i jeftinije autom. Komiža popunjena.
2014-04-14
ljudi, trebam utjehu :))
poslale nas tri, ja, mama i sestra, sestrični paket za rođendan da ju iznenadimo.. poveći paket... bila sad mama na pošti to obavit, međutim poštarina došla 130 kuna i to je razmišljala da pošalje ili ne, a preporučeno bi došlo 180!!
poslala je obično... kolike su šanse da stigne na odredište (u ljubljanu)? :D ovisi o sreći, a? :D
a mogla sam si mislit da neće jeftinije.. nekad me za dva veća parfema došlo skoro 40 kuna..
baš smo ko tuke... mogle smo pretpostavit
sad misli oće stić ili ne... bilo bi mi jako žao da ne stigne
kupile smo joj novčanik, haljinku, helou kiti gel za tuširanje bombončiće, neke majičke, losion za tijelo, lak za nokte.. šta ti ja znam
glupače! :))
netko bi se mogao usrećit
poslale nas tri, ja, mama i sestra, sestrični paket za rođendan da ju iznenadimo.. poveći paket... bila sad mama na pošti to obavit, međutim poštarina došla 130 kuna i to je razmišljala da pošalje ili ne, a preporučeno bi došlo 180!!
poslala je obično... kolike su šanse da stigne na odredište (u ljubljanu)? :D ovisi o sreći, a? :D
a mogla sam si mislit da neće jeftinije.. nekad me za dva veća parfema došlo skoro 40 kuna..
baš smo ko tuke... mogle smo pretpostavit
sad misli oće stić ili ne... bilo bi mi jako žao da ne stigne
kupile smo joj novčanik, haljinku, helou kiti gel za tuširanje bombončiće, neke majičke, losion za tijelo, lak za nokte.. šta ti ja znam
glupače! :))
netko bi se mogao usrećit
štošta se događa, bez papirića za preporučeno se moš slikat... iako smo mi neki papir slali rodbini kao preporučeno, davno, i nikad nije stiglo, i nije se ništa moglo učinit ni s tim preporučenim..
hm
vidjet ćemo... šta je, tu je..
al ono, 130 kuna za poštarinu... 180 preporučeno.. pa tolika je vrijednost paketa skoro, brez veze :D
hm
vidjet ćemo... šta je, tu je..
al ono, 130 kuna za poštarinu... 180 preporučeno.. pa tolika je vrijednost paketa skoro, brez veze :D
meni doduše s parfemima ama baš nikad ništa nije zakazalo, ni s moje, ni s tuđe strane.. ali je to u 90% slučajeva bilo preporučeno...
ovoliku paketinu poslat obično, vrlo neodgovorno
al veli mama da ju je šlagiralo kad je čula iznos samo obične
ovoliku paketinu poslat obično, vrlo neodgovorno
al veli mama da ju je šlagiralo kad je čula iznos samo obične
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)