UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ja bi živjela samo na lubenici ljeti... toliko mi pašu, volim ih više no ikad
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Ne smijem javno o svom poslu . Poslao bih ti pp ali ne znam kako haha
Guest- Guest
ahahahaa.. ne bi ti znala...
mdobro, vjerujem ti, dost si rekao :D
idem sad još malo riješit taj test i odradit vježbu gašenja, držte fige da se ne osramotim
e i da, bio i je kolega sad nešto, pa sam rekla da žena s tarife kaže da nije rekao ni napisao.. pa se smotao.. laži, samo laži... nižu se jedna za drugom :D
mdobro, vjerujem ti, dost si rekao :D
idem sad još malo riješit taj test i odradit vježbu gašenja, držte fige da se ne osramotim
e i da, bio i je kolega sad nešto, pa sam rekla da žena s tarife kaže da nije rekao ni napisao.. pa se smotao.. laži, samo laži... nižu se jedna za drugom :D
Ma ima gore opcija messages... samo mi preko mobitela nesto tagiranje steka . Mislim da bi nakon tog pp a svaki dan sretna isla na posao
Guest- Guest
Super prošla promocija jučer. Dobila i kapicu. Malo smrdi.
Opet moram sto stvari danas
Opet moram sto stvari danas
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Zasto sam na poslu? Zasto ? :kidd:medication wrote:Zašto je kiša? Zašto?
Guest- Guest
Touche ! Jake Harpermedication wrote:Svijet je nepravedan.
Guest- Guest
Kaze osoba koja se htjela baciti pod vlak .
I to u splitu gdje vlakovi idu svake prijestupne....dat atttentttion whoreee :stare:
I to u splitu gdje vlakovi idu svake prijestupne....dat atttentttion whoreee :stare:
Guest- Guest
dođi u split da te bacim u more dosta je više tvojih laži i obmana pičko neradnička
Keke sad ce svi znati ...sin kic je bubica u zivo . Pravi emosaurus ni priblizno logorejican kao ovdje :srd: prvo sam pomoslio da muca ili nesto kad nije mogao sastaviti recenicu . Micek je totalna suprotnost seronje kakvim se ovdje prikazuje
Guest- Guest
pa, svi smo seronje da, i ti si bubica, i svejedno ćemo te ja i Vere baciti u moreM3tzTli wrote:Keke sad ce svi znati ...sin kic je bubica u zivo . Pravi emosaurus ni priblizno logorejican kao ovdje :srd: prvo sam pomoslio da muca ili nesto kad nije mogao sastaviti recenicu . Micek je totalna suprotnost seronje kakvim se ovdje prikazuje
Seronja jesam bubica nisam .koliko se sjecam u podne si vec disao na skrge jer si ..hm ne znam kako bi to nazvao...probao.piti sa mnom ...tesko je pratiti nekoga kome je alkohol prof. Deformacija . Takodjer si se upoznao sa mojim drugim porokom ..kockanjem te sa zivotnom filozofijom prozetom mizantropijom. Jedino mi je zao sto nismo isli vanka ... da te upoznam sa svojim zadnjim porokom...zenama... posto sam dusa od covjeka bio bi ti wingman dok ti ne sredimo neku malu iz zaledja sa kosim ocimakic wrote:pa, svi smo seronje da, i ti si bubica, i svejedno ćemo te ja i Vere baciti u moreM3tzTli wrote:Keke sad ce svi znati ...sin kic je bubica u zivo . Pravi emosaurus ni priblizno logorejican kao ovdje :srd: prvo sam pomoslio da muca ili nesto kad nije mogao sastaviti recenicu . Micek je totalna suprotnost seronje kakvim se ovdje prikazuje
Guest- Guest
Da ne bi bilo zabune mislio sam na potomka incestuoznog odnosa iz drniskog kamenjara sa kromosomskim poremecajem
Guest- Guest
ma odsad samo s Verom pijem odjebiM3tzTli wrote:Seronja jesam bubica nisam .koliko se sjecam u podne si vec disao na skrge jer si ..hm ne znam kako bi to nazvao...probao.piti sa mnom ...tesko je pratiti nekoga kome je alkohol prof. Deformacija . Takodjer si se upoznao sa mojim drugim porokom ..kockanjem te sa zivotnom filozofijom prozetom mizantropijom. Jedino mi je zao sto nismo isli vanka ... da te upoznam sa svojim zadnjim porokom...zenama... posto sam dusa od covjeka bio bi ti wingman dok ti ne sredimo neku malu iz zaledja sa kosim ocima
must marry.M3tzTli wrote:Da ne bi bilo zabune mislio sam na potomka incestuoznog odnosa iz drniskog kamenjara sa kromosomskim poremecajem
Quiter..leaver.....razocaran sam sine .nista od mene nisi naslijedio... tetkica si na materkic wrote:ma odsad samo s Verom pijem odjebiM3tzTli wrote:Seronja jesam bubica nisam .koliko se sjecam u podne si vec disao na skrge jer si ..hm ne znam kako bi to nazvao...probao.piti sa mnom ...tesko je pratiti nekoga kome je alkohol prof. Deformacija . Takodjer si se upoznao sa mojim drugim porokom ..kockanjem te sa zivotnom filozofijom prozetom mizantropijom. Jedino mi je zao sto nismo isli vanka ... da te upoznam sa svojim zadnjim porokom...zenama... posto sam dusa od covjeka bio bi ti wingman dok ti ne sredimo neku malu iz zaledja sa kosim ocima
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)